[Aktualności] Nicky Hayden testuje Ducati Panigale R
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nicky Hayden testuje Ducati Panigale R
Dyskusja na temat: Nicky Hayden testuje Ducati Panigale R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nicky Hayden testuje Ducati Panigale R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nicky Hayden testuje Ducati Panigale R
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
czy redaktor Boczo mógłby nie pisać newsów sportowych, bo się na tym nie zna i wali głupoty.... co to jest WSB? jakie M1? czy Honda LCR? w MotoGP jest limit 4 prototypów na fabrykę i wszystkie są już zajęte, więc pisanie takich gniotów naraża redakcję na śmieszność... <br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ochłoń kolego i poczytaj regulamin na 2014, gdzie pojawią sie dodatkowe motocykle produkcyjne na bazie fabrycznych Yamahy i Hondy.<br><hr>tyKomentatorzy napisał(a):czy redaktor Boczo mógłby nie pisać newsów sportowych, bo się na tym nie zna i wali głupoty.... co to jest WSB? jakie M1? czy Honda LCR? w MotoGP jest limit 4 prototypów na fabrykę i wszystkie są już zajęte, więc pisanie takich gniotów naraża redakcję na śmieszność... <br><hr>ja<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie... motocykle produkcyjne... i chodziło mi ogólnie, że Boczo pisze fajne felietony, ale w sporcie zawsze jakiś babol<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no właśnie... motocykle produkcyjne... i chodziło mi ogólnie, że Boczo pisze fajne felietony, ale w sporcie zawsze jakiś babol<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości