1134
Chcesz nam polecic jakis konkretny temat, na ktory mamy sobie pisac w hp czy spac nie mozesz i tak tylko z nudow sie czepiasz? Moze wlasnie Ty potrzebujesz ta masc?
-
mirekm71 - VIP Ścigacz.pl
senekkorzenna napisał(a):ASR1927 napisał(a):mirekm71 napisał(a):
Nie jestem 71 tylko 77.
A wygladasz bardziej na 71Miro, Jakuszyce w sobotę?
ASR1927/kurier/to taki jajcarz więcej jesteśgdzie byś nie zaniósł paczki tam z ciebie jaja sobie robią
Słaby kawał i mówię to obiektywnie, bo umiem śmiać się z siebie. Ale jak widać nie każdy

Starski, ja za wypadek komunikacyjny dostałem 1200zł a firma ogólnie wywalczyła 1500zł. Różnicę wzieli sobie zgodnie z umową. Chodziłem dwa tygodnie w kołnierzu w związku ze stwierdzonym skręceniem odcinku szyjnego kręgosłupa. Jest trochę papierkologii, musiałem między innymi kserować prawko młodej jako osoby, która zwiozła mnie z miejsca wypadku. Oczywiście moje prawko jako poszkodowanego-kierującego pojazdem. Ksero dowodu rejestracyjnego Ibizy (jako pojazdu który zwiózł mnie z miejsca wypadku), musiałem podać kilometry które przebyłem w związku z wypadkiem (czyli wypadek-dom, dom-szpital, szpital-dom itd.). Ogólnie wydaje mi się, że warto
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kravec dobra prewencja z tym zamknięciem tematu
Mirek to Ty wcale nie jesteś taki stary piernik jak Cię ASR przedstawia, 77 rok
Odebrałem godzinę temu Samsunga S3 z Orange, wystawiłem aukcję i od razu zmieniłem zakładkę na forum, żeby wrzucić Wam link z aukcją.
Kończyłem pisać posta i miałem klikać "wyślij", ale zadzwonił gość i mówi, że kliknął "kup teraz" i będzie za godzinę
Aukcja nie trwała nawet minuty

Odebrałem godzinę temu Samsunga S3 z Orange, wystawiłem aukcję i od razu zmieniłem zakładkę na forum, żeby wrzucić Wam link z aukcją.
Kończyłem pisać posta i miałem klikać "wyślij", ale zadzwonił gość i mówi, że kliknął "kup teraz" i będzie za godzinę

Aukcja nie trwała nawet minuty

-
Vergon - VIP Ścigacz.pl
Boshi napisał(a):Weźcie zapożyczcie sie u Walentego w maść .. ( wiecie jaką) i nie będziecie mieć problemu, krzywe nogi, płaskie brzuchy itd.
Jak ją pożyczę to jak później oddam?

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Vergon napisał(a):
Daj spokój, bo focha strzeli

http://www.jakuszyce.info.pl/kopalniastanislaw.php Miro, no dawaj w sobotę
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
bober3 napisał(a):Boshi napisał(a):Weźcie zapożyczcie sie u Walentego w maść .. ( wiecie jaką) i nie będziecie mieć problemu, krzywe nogi, płaskie brzuchy itd.
Jak ją pożyczę to jak później oddam?
Nic się nie stanie, jeśli posmarujesz trochę tu i tam.
-
Walenty - Moderator
ASR1927 napisał(a):Vergon napisał(a):
Daj spokój, bo focha strzeli![]()
http://www.jakuszyce.info.pl/kopalniastanislaw.php Miro, no dawaj w sobotę
W niedziele moge jechac. Ja tam mam 190km razem wyjdzie prawie 400km i w sobote musze zrobic nocke. Sie nie pisze. Ty masz tam duzo blizej to dawaj na niedziele rob grafik.
Mlodosc ma sie w sobie a nie w peselu.
-
Boshi napisał(a):Kravec poleciał w kulki z tą blokadąmówił, że rano otworzy a dopiero ok 15 ktoś to otworzył
Nie ładnie, nie ładnie tak
Nie ktoś tylko ja:) Odblokowałem jak wróciłem z praktyk.. ot cała historyja
-
kravec - Administrator
Żadne rękawice (do 400 zł) na mnie idealnie nie leżą... Czy ze mną coś nie tak czy one się muszą aż tak dopasować? Kupiłem tanie i były spoko dopasowane, teraz patrzę na te droższe i tak sobie. Shima vrs-1 są fajne, ale nie leżą idealnie 

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
-