POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
_Dioda_ napisał(a):Ja też robię niezłe foty XD! Może któryś z Was zgodzi się na małą sesyjkę (TOPLES!!!)![]()
![]()
Heh... tylko kto będzie TOPLES? I czy masz jakiś fajny motor do pozowania, żeby było bardziej "scigaczowo":>
- BadYunior
- Świeżak
Coyot napisał(a):Czołem Ariel,kiedy robimy testy dt125>?![]()
Jak tylko dorwe w swoje ręce kwitek z napisem Prawo Jazdy to wpadamy na tor i testujemy do odcięcia

-
Ariel - Świeżak
Jak to kto...?BadYunior napisał(a):Heh... tylko kto będzie TOPLES? I czy masz jakiś fajny motor do pozowania, żeby było bardziej "scigaczowo":>

Ale żarty na bok... Witamy nowych (fajnie się wita), a przynajmniej nowszych niż ja

KAju, to gdzie te zdjęcia Twoje się znajdują?

-
_Dioda_ - Świeżak
To i mi wypada sie przywitać
W takim razie witam wszystkich tu urzędujących i zarazem pozdrawiam serdecznie... O sobie powiem tylko tyle, ze motory to nie jest to, czym zajmuje sie najczęsciej
a jestm tu w celach głównie towarzystko>rozrywkowych
miłego

miłego

-
cudz0ziemka - Świeżak
-
cudz0ziemka - Świeżak
BadYunior napisał(a):Yuurei napisał(a):Fajnie, bardzo fajniecudz0ziemka napisał(a):a jestm tu w celach głównie towarzystko>rozrywkowych![]()
Bartek, idź no matrycę wyczyść a nie zawracasz głowę dziewczynie
W przeciwieństwie do Canonów matryce w Nikonach nie paćkają się po każdym fotografowaniu ;p
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Yuurei napisał(a):BadYunior napisał(a):Bartek, idź no matrycę wyczyść a nie zawracasz głowę dziewczynie
W przeciwieństwie do Canonów matryce w Nikonach nie paćkają się po każdym fotografowaniu ;p
Taaa... zapomniałem ze Nikony mają niewymienne optyki

- BadYunior
- Świeżak
witam
Kuba z Legnicy obecnie mieszkam w Cork w Irlandi
mam 26 lat, motocykle kocham od 16 roku zycia,
moto ktore posiadam to yamaszka tzr 125, moto guzzi V50 z 1985 ktore naprawiam( z dobrym skutkiem) i moje spelnione marzenie Honda VTR 1000 SP1
jezdzilem na roznych motorkach chce tylko dosiasc jeszcze aprili rs250
a najlepiej ja miec
teraz cwicze jazde na przednim kole bo podoba mi sie to, uwazam ze jest bardziej widowiskowe niz na tyle ale trudniejsze haha
pozdrawiam
Kuba z Legnicy obecnie mieszkam w Cork w Irlandi
mam 26 lat, motocykle kocham od 16 roku zycia,
moto ktore posiadam to yamaszka tzr 125, moto guzzi V50 z 1985 ktore naprawiam( z dobrym skutkiem) i moje spelnione marzenie Honda VTR 1000 SP1
jezdzilem na roznych motorkach chce tylko dosiasc jeszcze aprili rs250
a najlepiej ja miec
teraz cwicze jazde na przednim kole bo podoba mi sie to, uwazam ze jest bardziej widowiskowe niz na tyle ale trudniejsze haha
pozdrawiam
- jest ryzyko jest przyjemnosc -
- cubars
- Świeżak
Hej!!!!!!!!
Jestem z warm-maz, i szukam kogoś, kto by nauczył mnie jeździć na tych cudeńkach..........!!!!!!!! proszę o pomoc i wsparcie...
jedno prawko już jest, drugiego nie zaszkodzi zrobić
tak poza tym------> WITAM WSZYSTKICH!!!
Jestem z warm-maz, i szukam kogoś, kto by nauczył mnie jeździć na tych cudeńkach..........!!!!!!!! proszę o pomoc i wsparcie...

Ostatnio edytowano 16/6/2006, 21:53 przez Hey_lady, łącznie edytowano 1 raz
-
Hey_lady - Świeżak
Cześć! Jestem Przemek i chociaż mam 21 lat to na motocyklu chcę jeździć dopiero od roku:)
Mieszkam w Milanówku pod Warszawą, na razie kibicuję Lorisowi Capirossi i chodzę na imprezy typu Motocyklexpo. Kurs na A zaczynam 20 czerwca, już nie mogę się doczekać. W czasie wolnym od szkoły zarabiam na motor, chociaż to długa i wyboista droga:)
Na razie z pojazdów mechanicznych zaliczyłem tylko samochód i rower. Co mi się marzy? Chciałbym mieć kiedyś Kawasaki Zephyr 750, bo uważam, że to po prostu piękna maszyna. Marzy mi się też pokręcić kółka na torze, ale to pewnie za 2-3 lata w najlepszym razie.
Na początek chciałem sobie kupić Yamahę YBR 125, na razie tylko o niej czytałem i się przymierzałem, wrażenia bardzo dobre. Myślę tylko czy nie będę zawalidrogą jadąc od czasu do czasu z Milanówka do Warszawy (30 kilometrów, momentami niezła trasa), no i czy mając 180 cm wzrostu nie będę wyglądał jak na psie:)
Mieszkam w Milanówku pod Warszawą, na razie kibicuję Lorisowi Capirossi i chodzę na imprezy typu Motocyklexpo. Kurs na A zaczynam 20 czerwca, już nie mogę się doczekać. W czasie wolnym od szkoły zarabiam na motor, chociaż to długa i wyboista droga:)
Na razie z pojazdów mechanicznych zaliczyłem tylko samochód i rower. Co mi się marzy? Chciałbym mieć kiedyś Kawasaki Zephyr 750, bo uważam, że to po prostu piękna maszyna. Marzy mi się też pokręcić kółka na torze, ale to pewnie za 2-3 lata w najlepszym razie.
Na początek chciałem sobie kupić Yamahę YBR 125, na razie tylko o niej czytałem i się przymierzałem, wrażenia bardzo dobre. Myślę tylko czy nie będę zawalidrogą jadąc od czasu do czasu z Milanówka do Warszawy (30 kilometrów, momentami niezła trasa), no i czy mając 180 cm wzrostu nie będę wyglądał jak na psie:)
- Przemek
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości