Drugi motocykl jaki polecacie ?
• Strona 1 z 1
Drugi motocykl jaki polecacie ?
Witam nazywam sie Krystian i zamierzam kupic jakies drugie porzadne moto chodzi mi główie o cos malo awaryjnego i w miare mało pali jezdzilem wczesniej na kawasaki gpz 500s i innych 600 wjec mam pewne doświadczenie chodzi mi o motocykl nie przekraczajacy 110km
zamierzam jedzic po miescie i w jakies wypady chodzi mi głwnie o motocykl sportowy
zamierzam jedzic po miescie i w jakies wypady chodzi mi głwnie o motocykl sportowy
- placek162
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
tez rozmyślalem nad hornetem chociaz słyszalem własnie ze sporo pala a chodzi mi zeby to nie byl jakis smok i zeby nie palil tych 9l na 100km przy szybszej jezdzie a bandit no tez nad nim myslalem i nad honda cbr f4
Krystian
- placek162
- Świeżak
Ze sportów (jeśli można go do nich w pełni zaliczyć) chyba najmniej paliwożerny jest właśnie wspomniany przez skidiego T-Cat. Oprócz tego w miarę dobre jest F4i, no ale generalnie nie znając kwoty jaką możesz/chcesz przeznaczyć na moto to możemy sobie powróżyć z fusów...
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
F4 będzie paliło nieco więcej, będzie się lepiej prowadziło, jest lżejsze. Thundercat lepiej hamuje. Oba są wygodne ale ze wskazaniem na T-Cata.
Generalnie tak Thundercat to usportowiony turystyk, a F4 to utyrystyczniony sport.
Jeśli bardziej Ci zależy na spalaniu i wygodzie to Yamaha, jeśli na prowadzeniu to F4...
Generalnie tak Thundercat to usportowiony turystyk, a F4 to utyrystyczniony sport.
Jeśli bardziej Ci zależy na spalaniu i wygodzie to Yamaha, jeśli na prowadzeniu to F4...
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości