Jakie oponki do horneta?
• Strona 1 z 1
Jakie oponki do horneta?
Witam,
potrzebuje zmienić oponkę z tyłu i zastanawiam się jaka bedzie najlepsza. Jeżdże bardziej turystycznie i potrzebowałbym szosowej tylko teraz jakiej firmy żeby była trwala a i nie za droga? Słyszałem o mieszankach że na bokach jest miękka a na środku twarda i taka była by dla mnie fajna , bo nie raz w zakret wejde szybciej. Dacie jakieś opcje ???
potrzebuje zmienić oponkę z tyłu i zastanawiam się jaka bedzie najlepsza. Jeżdże bardziej turystycznie i potrzebowałbym szosowej tylko teraz jakiej firmy żeby była trwala a i nie za droga? Słyszałem o mieszankach że na bokach jest miękka a na środku twarda i taka była by dla mnie fajna , bo nie raz w zakret wejde szybciej. Dacie jakieś opcje ???
- 08Lukasz09
- Świeżak
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Tak jak przedmówca napisałem Michelinki sa ok, jeździłem przez ostatnie 3 lata na nich, ale teraz się przesiadłem na Metzeler Roadtec Z8 są ciut droższe, ale już wiem, że nie wrócę do michelin, lepsze trzymanie na mokrym i w zakrętach, feedback tez dużo lepszy zobaczymy jeszcze jak z trwałością bo tego nie można było zarzucić pilot road 2ct
Marcin
- mbied1
- Świeżak
Wszystko okej tylko na których pilot roadach ty jeździłeś? Bo z tego co się orientuje to są już 3 generacje tych gum.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Ja w swoim bandziorze mam Pirelli Diablo Strady i elegancko trzymają w zakrętach, zeszlifowałem o asfalt podnuszki (bandzior już bardziej się nie złoży) i nie czułem żadnego uślizgu. Tylko przy prędkości pow 200km/h trochę niepewnie się zachowują moim zdaniem, ale nie wiem czy to wina opony czy może kiepsko mi ją wyważyli :/

- niemogeznalezcniku
- Świeżak
- 08Lukasz09
- Świeżak
A co byście powiedzieli o Pirelli Diablo Strada ? Są tańsze i ponoć wytrzymalsze. Swoje kupiłem z moto więc ciężko mi coś o nich powiedzieć.
- 08Lukasz09
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości