Czy warto kupić
• Strona 1 z 1
Czy warto kupić
Witam wszystkich , mam pytanko , zmieniam motocykl z czopera na turystyka - co sadzicie o hondzie cb 500 za 4500zł rok 1994 60000 przebiegu. Napiszcie cos wiecej o tej zabawce. Naturalnie jak cos wiecie - hehe z góry dzieki.
kuzynn
kuzynn
- kuzynn
- Świeżak
Bierz!!!!Dobrze ze moto sprowadzone to moze nie było kombinowane.Jak bys miał to kupic w Polsce jezdzone to miałbys przebieg jaki chcesz.Jezeli moto miało na czas wszytsko wymieniane to bedzie chodziło drugie 60tys.
pojedz z dobrym mechanikiem i niech sam posłucha.jezeli sprzedwaca sie zgodzi to zmierzcie sprezanie na cylindrach i ładowanie.I sprawdz jakie inne motocykle ma ten gosc.Jezeli same łupy rozkrecone to nie bierz.Zachowaj zimna krew i sie nie napal za mocno.
pojedz z dobrym mechanikiem i niech sam posłucha.jezeli sprzedwaca sie zgodzi to zmierzcie sprezanie na cylindrach i ładowanie.I sprawdz jakie inne motocykle ma ten gosc.Jezeli same łupy rozkrecone to nie bierz.Zachowaj zimna krew i sie nie napal za mocno.
- MAREKSP1
- Świeżak
Dziekuje za rade .
Innych niema - mowi ze dla siebie sprowadził i teraz mu kasa potrzebna.
Nie jestem napalony az tak mocno bo szukam jakiegos czoperka
wiek moj bardziej opowiada się za rozsadna jazda - wyrosłem juz z .... .
A tak apropo moze ktos ma jakiegos czoperka w rozsadnej cenie ?
Innych niema - mowi ze dla siebie sprowadził i teraz mu kasa potrzebna.
Nie jestem napalony az tak mocno bo szukam jakiegos czoperka

A tak apropo moze ktos ma jakiegos czoperka w rozsadnej cenie ?
- kuzynn
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości