Import motocykla z USA
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Przygotuj sie na koszty administracyjne około 1000zł
Chcielibyśmy polecić Państwu wirtualne wycieczki Warszawa http://property360.pl, ponieważ dzięki nim można po prostu zwiększyć sprzedaż własnych produktów i usług.
- maniaczek098
- Świeżak
Re: Import motocykla z USA
Dzień dobry, zlecę wyszukanie i przywiezienie do PL trajki Ridley Auto Gilde 750.
W ubiegłym roku w maju uległam wypadkowi motocyklowemu czego efektem jest bardzo ograniczona sprawność stopy. Szukam trajki w automacie, inna nie wchodzi w grę. Nie interesuje mnie motocykl bo nie jestem w stanie utrzymać jego ciężarku na tej połamanej nodze. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc przy zakupie takiego motocykla. Harley w automacie odpada, jest dla mnie za drogi.
Dziękuję i pozdrawiam Beata
W ubiegłym roku w maju uległam wypadkowi motocyklowemu czego efektem jest bardzo ograniczona sprawność stopy. Szukam trajki w automacie, inna nie wchodzi w grę. Nie interesuje mnie motocykl bo nie jestem w stanie utrzymać jego ciężarku na tej połamanej nodze. Będę ogromnie wdzięczna za pomoc przy zakupie takiego motocykla. Harley w automacie odpada, jest dla mnie za drogi.
Dziękuję i pozdrawiam Beata
- Ofcza
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości