Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> Ekstremalne chamstwo w Rosji
NAS Analytics TAG

[Aktualności] Ekstremalne chamstwo w Rosji

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] Ekstremalne chamstwo w Rosji

Postprzez Åšcigacz » 19/8/2013, 11:09

Dyskusja na temat: Ekstremalne chamstwo w Rosji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Ekstremalne chamstwo w Rosji
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:09

Idiotyzm pełną parą.<br><hr>MarSen
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:21

Gdyby nie kamera na kasku to gość ma przegwizdane - samochód ma uszkodzenie z tyłu, motocykl z przodu. Wszystko się zgadza: najechanie.<br><hr>wertal
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:23

Komentatorzy napisał(a):Idiotyzm pełną parą.<br><hr>MarSen<br>
Czy to była jakaś 250? Mam mieszane uczucia co do kierowcy puszki. Skoro mnie ktoś prześladuje (tak to wyglądało - ciągnięcie wcześniej za klamkę, stukanie w szybę, jeszcze przy wcześniejszym zatrzymaniu) to mógłbym się czuć zagrożony. Wniosek jeden - jeśli ci świr w puszce zaczyna przeszkadzać to w 9 na 10 przypadków lepiej odpuścić. <br><hr>zka
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:26

Co ten debil na motocyklu odpier..La? Ten w aucie też głupek jakiś.<br><hr>A
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:27

Komentatorzy napisał(a):Idiotyzm pełną parą.<br><hr>MarSen<br>
Komentatorzy napisał(a):Czy to była jakaś 250? Mam mieszane uczucia co do kierowcy puszki. Skoro mnie ktoś prześladuje (tak to wyglądało - ciągnięcie wcześniej za klamkę, stukanie w szybę, jeszcze przy wcześniejszym zatrzymaniu) to mógłbym się czuć zagrożony. Wniosek jeden - jeśli ci świr w puszce zaczyna przeszkadzać to w 9 na 10 przypadków lepiej odpuścić. <br><hr>zka<br>
masz rację, po prostu kierowca samochodu skutecznie unieruchomił bandytę który przez dłuższy czas go prześladował i groził. brawo za odwagę<br><hr>luca_brasi
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:29

Mam wrażenie, że przez cały film motocykliści chcieli zatrzymać to auto. Zresztą zaraz przed spektakularnym finałem chcieli się dorwać do środka. Pewnie nigdy nie poznamy całej historii ;)<br><hr>xraymutation
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:42

motocyklista od poczatku zachowuje sie jak bandyta. Kierowca samochodu wcale nie lepszy. Ja na miejscu motocyklisty po pierwsze nie mialbym pretensji za pierwsze zajechanie - bo przeca moturzysta zaperdalal, po drugie potem go mogl wyprzedzic i sobie zaperdalac dalej, a po co caly ten cyrk.... tak mu sie spieszylo a nagle ma czas sie droczyc i "mscic" zreszta nieslusznie na kierowcy auta? BRAWO<br><hr>ChaoticBiker
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:47

Scenariusz mógł wyglądać następująco: kierowca auta zajechał wcześniej drogę motocykliście; zgodnie z zasadą moskiewskich baikerów "skoro nie patrzysz w lusterka, to są tobie niepotrzebne" wykopano lewe lustro auta i pewnie miało być coś więcej, lecz auto uciekło. Stąd pościg z zamiarem dokończenia lekcji poprawnej jazdy, z nieoczekiwanym epilogiem<br><hr>Pabblo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 11:53

Filmik jest w pewnym momencie zręcznie przycięty :) Nie widać momentu, gdzie motocyklista uszkadza lusterko w samochodzie :) Przyjrzyjcie się dokładnie :) <br><hr>Tomasz
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:04

Komentatorzy napisał(a):Scenariusz mógł wyglądać następująco: kierowca auta zajechał wcześniej drogę motocykliście; zgodnie z zasadą moskiewskich baikerów "skoro nie patrzysz w lusterka, to są tobie niepotrzebne" wykopano lewe lustro auta i pewnie miało być coś więcej, lecz auto uciekło. Stąd pościg z zamiarem dokończenia lekcji poprawnej jazdy, z nieoczekiwanym epilogiem<br><hr>Pabblo<br>
Zobacz, że pod koniec filmiku auto ma jeszcze lusterko na miejscu. Ten motocyklista to zwykły bandyta a kierowca puszki widać ma jaja :)<br><hr>Easy rider
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:05

Co to było?! Masakra<br><hr>Gaba
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:16

Aż ręce opadają, Kierowca puszki ma za swoje, pierwsze zajechał drogę motocykliście.. a Motocyklista jechał spokojnie.. później jedzie środkiem Ulicy.. Widać też jak Kierowcy puszek patrzą w lusterka.. Jak by mi tak jebnął gościu puszką w moto, stracił by wszystkie zęby w mordce ! Na miejscu tego motocyklisty wybił bym mu szybę i strzelił prosto w zęby aby je zgubił.. Widać jeszcze że Kierowca Forda walnął także w samochód obok.. Za nim będziesz mnie hejtował.. przemyśl to co ci napisałem.. i Zabierz się do pracy .. zapewne 10% ludzi tutaj jeździ Puszką.. i zaraz będzie mnie tu hejtował. Ale wasze hejty mnie *** obchodzą Gimbusy ! LwG dla kumatych Braci !! <br><hr>GreenZX10R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:18

Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.

Także pamiętajcie dzieci, żeby w czasie ataku najpierw pokryć swoje tyły.
A szyby wybija się pałką albo cegłą a nie rękoma. Ale tylko wtedy gdy puszkarz specjalnie coś robi. Inaczej chamstwo i dresiarstwo!<br><hr>fastviper
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:21

Komentatorzy napisał(a):Filmik jest w pewnym momencie zręcznie przycięty :) Nie widać momentu, gdzie motocyklista uszkadza lusterko w samochodzie :) Przyjrzyjcie się dokładnie :) <br><hr>Tomasz<br>
Dokładnie, dzieje się to w ~1:55. Motocyklista puknie w szybę, lekko się zatnie filmik i samochód odjedzie :)<br><hr>Endoo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:25

Komentatorzy napisał(a):Aż ręce opadają, Kierowca puszki ma za swoje, pierwsze zajechał drogę motocykliście.. a Motocyklista jechał spokojnie.. później jedzie środkiem Ulicy.. Widać też jak Kierowcy puszek patrzą w lusterka.. Jak by mi tak jebnął gościu puszką w moto, stracił by wszystkie zęby w mordce ! Na miejscu tego motocyklisty wybił bym mu szybę i strzelił prosto w zęby aby je zgubił.. Widać jeszcze że Kierowca Forda walnął także w samochód obok.. Za nim będziesz mnie hejtował.. przemyśl to co ci napisałem.. i Zabierz się do pracy .. zapewne 10% ludzi tutaj jeździ Puszką.. i zaraz będzie mnie tu hejtował. Ale wasze hejty mnie *** obchodzą Gimbusy ! LwG dla kumatych Braci !! <br><hr>GreenZX10R<br>
Bratem to goryla mozesz nazywac, a nie motocykliste.<br><hr>.
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:29

Komentatorzy napisał(a):Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.

A szyby wybija się pałką albo cegłą a nie rękoma. Ale tylko wtedy gdy puszkarz specjalnie coś robi. Inaczej chamstwo i dresiarstwo!<br><hr>fastviper<br>
Czemu twierdzisz że Motocyklista to Debil ? Dużo ludzi wrzuca Wszystkich motocyklistów do jednego worka.. ale to nie znaczy że inni motocykliści są tacy Sami... Pewnie jesteś Puszkarzem i Nienawidzisz Motocyklistów .. Ale to ludzi z Pasją i robią to z tą Pasją, Oni się Szanują. Kierowcy Puszek przeklinają na Siebie... nie nienawidzą się.. Taka jest prawda o Kierowcach Puszek.. Myślą że jak jadą puszką 5 razy większą od Motocykla są lepsi.. Jak byś przejechał się na Motocyklu, wątpie że byś jechał 70 km/h po Autostradzie, tylko pewnie byś zapierdalał ponad 130 km/h.. Tak jestem Motocyklistą, ale na Ulicy szanuje wszystkich.. ale takie typy w BMW którzy zajeżdżają drogi i wychodzą w 5 z auta mnie wkurwiają ! Pozdro dla Kumatych ! <br><hr>GreenZX10R
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:32

Komentatorzy napisał(a):Aż ręce opadają, Kierowca puszki ma za swoje, pierwsze zajechał drogę motocykliście.. a Motocyklista jechał spokojnie.. później jedzie środkiem Ulicy.. Widać też jak Kierowcy puszek patrzą w lusterka.. Jak by mi tak jebnął gościu puszką w moto, stracił by wszystkie zęby w mordce ! Na miejscu tego motocyklisty wybił bym mu szybę i strzelił prosto w zęby aby je zgubił.. Widać jeszcze że Kierowca Forda walnął także w samochód obok.. Za nim będziesz mnie hejtował.. przemyśl to co ci napisałem.. i Zabierz się do pracy .. zapewne 10% ludzi tutaj jeździ Puszką.. i zaraz będzie mnie tu hejtował. Ale wasze hejty mnie *** obchodzą Gimbusy ! LwG dla kumatych Braci !! <br><hr>GreenZX10R<br>
Komentatorzy napisał(a):Bratem to goryla mozesz nazywac, a nie motocykliste.<br><hr>.<br>
Weź człowieku wyjdź lepiej na Podwórko, Bo pewnie masz 13-15 lat i hejtujesz ludzi z Pasją Gimbusie. Pozdro ! <br><hr>BartekR1
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:38

Jak dla mnie to i motocyklista i kierujący osobówką nie popisali się rozsądkiem ;] Dobra zgadzam się mógł mu zajechać, ale często, zwłaszcza gdy motocyklista zapierda*a(bo lubi) dzieje się tak przypadkowo. Motocyklista raczej na tym nie ucierpiał(no chyba że konieczność zmniejszenia prędkości to wielka kara...), więc mógł potem wyprzedzić osobówkę i dalej jechać swoim tempem. Z filmiku widać, ze tak się nie stało i zamiast tego motocyklista go wyprzedził i zajechał mu już ze 100% premedytacją(mimo iż nie mógł wiedzieć czy ktoś mu zajechał specjalnie) no i tak sobie zajeżdżali, aż w końcu motocyklista będąc pewny "siebie"(a tak na prawdę będąc pewny reszty kolegów na motocyklach i swojego ubrania oraz kasku) stwierdził, że czas na rękoczyn... W takiej sytuacji po co koleś z osobówki miał wychodzić? Dostać wpi*rdal? On był sam w zwykłych ciuszkach kontra ekipa w kaskach i strojach/kombinezonach motocyklowych. Starcie raczej jednostronne. Gdyby motocyklista był sam, a w aucie ekipa 4 napakowanych dresów to wątpię żeby się tak chętnie do nich zatrzymywał ;]. Jeżeli zaś motocyklista jechał wcześniej przepisowo i koleś mu zajechał/spychał z drogi no to miał to nagrane i nie musiał w cale używać pięści ;).
Kończąc moją wypowiedź w tym przypadku zarówno kierowca jak i motocyklista to skończeni idioci :D<br><hr>Mafro008
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 19/8/2013, 12:44

Komentatorzy napisał(a):Motocyklista debil. Nie dość że facet w aucie mógł go wielokrotnie na drodze skasować, to jeszcze nie zrobił w sumie nic złego, poza nieustąpieniem z pasa jaśnie panu motocykliście.

A szyby wybija się pałką albo cegłą a nie rękoma. Ale tylko wtedy gdy puszkarz specjalnie coś robi. Inaczej chamstwo i dresiarstwo!<br><hr>fastviper<br>
Komentatorzy napisał(a):Czemu twierdzisz że Motocyklista to Debil ? Dużo ludzi wrzuca Wszystkich motocyklistów do jednego worka.. ale to nie znaczy że inni motocykliści są tacy Sami... Pewnie jesteś Puszkarzem i Nienawidzisz Motocyklistów .. Ale to ludzi z Pasją i robią to z tą Pasją, Oni się Szanują. Kierowcy Puszek przeklinają na Siebie... nie nienawidzą się.. Taka jest prawda o Kierowcach Puszek.. Myślą że jak jadą puszką 5 razy większą od Motocykla są lepsi.. Jak byś przejechał się na Motocyklu, wątpie że byś jechał 70 km/h po Autostradzie, tylko pewnie byś zapierdalał ponad 130 km/h.. Tak jestem Motocyklistą, ale na Ulicy szanuje wszystkich.. ale takie typy w BMW którzy zajeżdżają drogi i wychodzą w 5 z auta mnie wkurwiają ! Pozdro dla Kumatych ! <br><hr>GreenZX10R<br>
Ponieważ motocyklista goni samochód wraz ze swoją ekipą i na ulicy zaczyna go okładać pięściami? Dla mnie brzmi jak dobry przykład debilizmu :) Nawet jeżeli wcześniej kierowca mu zajechał drogę to miał to nagrane,więc mógł go spokojnie wyprzedzić i pojechać dalej :P Gdyby był sam bez swojej ekipy(a widać że byli bardzo ochoczy do bójki) to pewnie by nawet nie próbował ;) Gdyby mnie ktoś zajechał(zakładając że jadę przepisowo i nie jest to wina nadmiernej prędkości) to pokazałbym mu środkowy palec i pojechał dalej ;) ale skoro ma się na sobie strój, za plecami ekipę, a w aucie jest tylko kierowca to mogę go wyprzedzić, zajechać mu drogę i sprowokować go do podobnych zachować... Debilizm w czystej postaci zarówno ze strony kierowcy jak i motocyklisty<br><hr>Mafro008
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Następna strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości

na górê