[Aktualności] Nowe BMW S1000RR w 2014?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Nowe BMW S1000RR w 2014?
Dyskusja na temat: Nowe BMW S1000RR w 2014?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe BMW S1000RR w 2014?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Nowe BMW S1000RR w 2014?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
hmmm..Szkoda... Lepiej niech siÄ™ na sercem skoncentrujÄ… a nie - w technologiÄ™ brnÄ…!<br><hr>zadzior
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wysmienita maszyna. Brniecie w rozwoj elektroniki to jednak - nie ukrywajmy - bajery dla Murzynów- i dotyczy do wszytskich producentow. Cóż, takie jednak sa prawa rynku - gdzieś trzeba tej przewagi komparatywnej poszukiwać. Szkoda, że nie w cenie.....<br><hr>txa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jeszcze trochę a Honda i Yamaha będzie produkowała wyłącznie małe pierdziopędy na rynki azjatyckie bo w europie niczym nie błyszczą. Przestarzałym Firebladem i R1????<br><hr>Ja wiemKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"przestarzałe" fieblade i r1 to swietnie motocykle - nikt na droge i 99% na tor nie potzrebuje niczego "nowoczesniejszego"<br><hr>txaKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze trochę a Honda i Yamaha będzie produkowała wyłącznie małe pierdziopędy na rynki azjatyckie bo w europie niczym nie błyszczą. Przestarzałym Firebladem i R1????<br><hr>Ja wiem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To dobrze,że mu odpisałeś, ale gość chyba ''nie wie nic''.<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze trochę a Honda i Yamaha będzie produkowała wyłącznie małe pierdziopędy na rynki azjatyckie bo w europie niczym nie błyszczą. Przestarzałym Firebladem i R1????<br><hr>Ja wiem<br>Komentatorzy napisał(a):"przestarzałe" fieblade i r1 to swietnie motocykle - nikt na droge i 99% na tor nie potzrebuje niczego "nowoczesniejszego"<br><hr>txa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pogłaskajcie się jeszcze po główkachKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze trochę a Honda i Yamaha będzie produkowała wyłącznie małe pierdziopędy na rynki azjatyckie bo w europie niczym nie błyszczą. Przestarzałym Firebladem i R1????<br><hr>Ja wiem<br>Komentatorzy napisał(a):"przestarzałe" fieblade i r1 to swietnie motocykle - nikt na droge i 99% na tor nie potzrebuje niczego "nowoczesniejszego"<br><hr>txa<br>Komentatorzy napisał(a):To dobrze,że mu odpisałeś, ale gość chyba ''nie wie nic''.<br><hr>x<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
oczywiscie wszyscy wiedzą, że potrafisz wykorzystać (tak jak pozostałe 100% motocyklistow) caly potencjal hondy i yamahy na dowolnym torze...<br><hr>txaKomentatorzy napisał(a):Jak zwykle zabawne, szczególnie na koniec tekstu.Myslę,że ludzie nw Hondzie i Yamasze umierają teraz ze śmiechu.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Jeszcze trochę a Honda i Yamaha będzie produkowała wyłącznie małe pierdziopędy na rynki azjatyckie bo w europie niczym nie błyszczą. Przestarzałym Firebladem i R1????<br><hr>Ja wiem<br>Komentatorzy napisał(a):"przestarzałe" fieblade i r1 to swietnie motocykle - nikt na droge i 99% na tor nie potzrebuje niczego "nowoczesniejszego"<br><hr>txa<br>Komentatorzy napisał(a):To dobrze,że mu odpisałeś, ale gość chyba ''nie wie nic''.<br><hr>x<br>Komentatorzy napisał(a):Pogłaskajcie się jeszcze po główkachZa dużo MotoGP oglądacie. Fireblade to tak superowy sprzęt że jeszcze do nie dawna nawet wyświetlacza biegów nie miał
A R1 OsiÄ…gami nie grzeszy
<br><hr>Ja wiem<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Motocykl jest bezdyskusyjnie świetny. Ten , który na nim polatał,wie . Co dziwnego ,że idą w 2014 roku w elektronikę. Przecież to czysta kalkulacja. Najłatwiejszy zysk. Opracowanie mechaniki to nie te same pieniądze , co oprogramowanie i kilka czujników więcej. Młoda konstrukcja i jeszcze nie wymaga drastycznych zmian. Sprzęt wart grosza na niego wyłożonego. Dla mądrego radość.<br><hr>vfr800
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości