Jaki motocykl kupic
• Strona 1 z 1
Jaki motocykl kupic
Witam! Sprzedaje teraz Honde CR 125 i zamierzam kupić jakieś supermoto na miasto.Mój pomysł to Yamaha WR 450 i potrzebuje opini o nim,co sądzicie.A może polecicie jakiś inny?:) Prosze o pomoc 

- senti
- Świeżak
kazdy dobry, tylko kwestia ile masz kasy, yamaha WR - mocne supermoto, wyczynówka wiec spore spalanie i spore koszta eksploatacji, ale moto rwie jak trzeba
obok yamahy jak wolisz inna stajnie moge również polecic ktma EXC, tutaj nawet 500tke mozna kupic na przelotach sie moze nieco mniej męczyć. oba to jak pisałem wyczynowe kosztowne zabawki. ale mozesz wybrać też np ktma lc4 640, podobna moc co 450/500tka, nie bedzie tak agresywnie rwała, nie bedzie też sie tak lekko prowadziła, ale bedzie sporo tansza, i to sporo sporo
bo nie katowana jest praktycznie bezobsługowa. albo opcja typu suzuki DRZ 400, moto w miare lekkie i sie fajnie prowadzi jako SM, i mocy na początek też wystarczy do bardzo sprawnego poruszania sie po mieście

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
Do 12 tyś chciałbym kupić : ) zależy mi na tym żeby nie było konieczności często przy nim robić,remonty itp .Cieszyć się z jazdy i mocy
Wiadomo nie ma takiego motocykla przy którym nie trzeba nic robić.Jeździłem kiedyś na WR 426 ,coś pięknego ale jak właściciel mi powiedział ile w remonty daje ..sporo kasy 

- senti
- Świeżak
no WR 426 to akurat jedno z najbardziej sypliwych sprzetów, ale czy stara 426 czy nowa salonowa 450tka troche kasy bedzie kosztowała na pewno
także moim zdaniem szukaj albo ktma lc4, czyli troche cięzkie ale mocne i niezniszczalne, albo DRZ troche poręczniejsza ;D

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości