112
Walenty napisał(a):dzisiaj w radio słyszałem, jakiś tam pyton ze sklepu się urwał na chwilę i dwójkę dzieciaków zeżarł.
Nie zezarl a udusil.

- Harakiri 7
- Bywalec
suhy-19 napisał(a):Tak naboje sa tyl na przod wsadzone a co najleprze 10min pozniej znowu ladowal tak samo
Moze nie dali mu instrukcji obslugi, ze zielonym do gory ?
Jedno jest gwarantowane, nikogo nie postrzeli

- Harakiri 7
- Bywalec
Harakiri 7 napisał(a):suhy-19 napisał(a):Tak naboje sa tyl na przod wsadzone a co najleprze 10min pozniej znowu ladowal tak samo
Moze nie dali mu instrukcji obslugi, ze zielonym do gory ?
Jedno jest gwarantowane, nikogo nie postrzeli![]()
Krowa która dużo ryczy najmniej mleka daje i to chyba tutaj też się sprawdza, bo widać kto jest naczelnym hejterem

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Ktos zamawial moze cos z Singapuru? W poniedzialek zamowilem dwie rzeczy, jedna z Hongkongu druga z Singapuru. Hongkong wyslal DHL-em i wczoraj odebralem paczke natomiast Singapur wyslal jakis http://www.singpost.com/ i dali mi tracing kod. Problem jest taki, ze jak go tam wklepuje to do przed chwilka pokazywalo jedynie:
06-08-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
a teraz dodali jeszcze
09-08-2013 Despatched to overseas
Znaczy sie, ze 3 dni zajelo im odebranie paczki czy oni tak tajemniczo to opisuja? W DHL-u to mozna sledzic wszystko a tu jakas magia i tajemnica.
06-08-2013 INFORMATION RECEIVED
(This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)
a teraz dodali jeszcze
09-08-2013 Despatched to overseas
Znaczy sie, ze 3 dni zajelo im odebranie paczki czy oni tak tajemniczo to opisuja? W DHL-u to mozna sledzic wszystko a tu jakas magia i tajemnica.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
bober3 napisał(a):Krowa która dużo ryczy najmniej mleka daje i to chyba tutaj też się sprawdza, bo widać kto jest naczelnym hejterem
Wszedles w temat, nasikales oznaczajac swoj teren. Wniosles cos do tematu ? Rozumiem, ze jestesmy w Hyde Park, ale czasami lepiej zrob pingwina i trzymaj dziob zamkniety.

- Harakiri 7
- Bywalec
Nie zapominajcie, że DHL czy UPS czy każda inna globalna kurierka w krajach azjatyckich, jeździ na bawołach
Nie mają pewnie busów jak u nas tylko jakieś trupy albo w ogóle skutery czy cuś

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
bober3 napisał(a):Nadal jak się coś zamawia z HK to paczka idzie 3 dni, ale miesiąc jest na celnym?
3 dni z celnym door2door.
Co do zamawiania to zamawiam bezposrednio od producenta, jak wiadomo prawie wszystko tam jest robione

ASR1927 napisał(a):Nie zapominajcie, że DHL czy UPS czy każda inna globalna kurierka w krajach azjatyckich, jeździ na bawołachNie mają pewnie busów jak u nas tylko jakieś trupy albo w ogóle skutery czy cuś
Zabawne, bo w krajach azjatyckich i na calym zachodzie europy to samo mowie o europie wschodniej

Hong Kong

Singapur

Kuala Lumpur

Tokio

Seoul

Taipei

Oczywiscie nikt w Polsce nie jezdzi na bawolach , nie kazdy naprawia silniki silikonem i starymi czesciami zamiennymi, ale wlasnie takie poglady maja ludzie ktorzy nie wiedza o czym mowia. Dlatego jesli sie czegos nie wie, lepiej nic nie mowic.
Ostatnio edytowano 10/8/2013, 08:19 przez rosiboj, łącznie edytowano 2 razy
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
ASR1927 napisał(a):Nie nie, nic nie sugerujeI tak między nami (
) to K-EX'a raczej odradzam niż polecam
Tak po prostu przypomniało mi się jak ktoś kiedyś opowiadał u nas w firmie jak wygląda kurierka w innych krajach. Ciekawie ponoć jest w Wenecji.
Czekam na jakiś wywód, dawno tego nie było.
Masz jeszcze nagranie z dostarczenia alufelg?
Dzisiaj do mnie dzwonił kurier, nikogo nie było w domu (zdolnego do odebrania przesyłki), więc musiałem go wysłać pod inny adres.
Co się dzieje, gdy nikt nie może odebrać paczki?
W ogóle była to firma GLS. Podobało mi się. Dostałem wczoraj maila, że została odebrana do wysłania i tak dalej, a w śledzeniu przesyłki wszystko zgadzało się co do jednej minuty!
-
Walenty - Moderator
Żadnego wywodu nie będzie, nagranie jeszcze mam ale nie z alufelg tylko z jakichś tam regałów. Odnalazłem je niedawno podczas przekładania karty pamięci do innego telefonu
Weź pożycz komuś pieniądze a potem módl się i proś żeby oddał

Weź pożycz komuś pieniądze a potem módl się i proś żeby oddał

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości