112
Vergon napisał(a):Nie hejterzy tylko dotąd myślałem, że jesteś normalnyKupel tydzień temu wrócił z Ustki i mówił, że stał w wodzie po pachy i że go właśnie ta cała cofka wciągnęła kilka metrów dalej, mówił że aż chwilę przypanikował, bo go całego zalało na dłuższą chwilę, ale na szczęście pociągnęło go na taką mieliznę jak kravec mówi.
Jestem normalny, ale byłem ratownikiem WOPR i kilkukrotnym mistrzem miasta, powiatu i v-ce mistrzem Dolnego w pływaniu długodystansowym

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Jestem normalny, ale byłem ratownikiem WOPR i kilkukrotnym mistrzem miasta, powiatu i v-ce mistrzem Dolnego w <b>.................................................</b>
Aż się chce coś głupiego pie*****ąć w ramach dokończenia, aż samo się prosi

A tak szczerze to nie tacy kozacy byli na tym świecie, natura już niejednego zaskoczyła.
Kaai wystarczy, że S3 ma NFC i już jest wart tych pieniędzy. NFC to potęga, wspomnicie moje słowa za parę lat jak zrealizuję swój pomysł i będę obrzydliwie bogaty

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kaai napisał(a):S3 jest IMHO najgorszym modelem z serii galaxy. Kompletnie nie nie wnosi. To po prostu podkrecony s2.i tyle.
Zrobiłeś koledze reklamę

ASR1927 napisał(a):Vergon napisał(a):Nie hejterzy tylko dotąd myślałem, że jesteś normalnyKupel tydzień temu wrócił z Ustki i mówił, że stał w wodzie po pachy i że go właśnie ta cała cofka wciągnęła kilka metrów dalej, mówił że aż chwilę przypanikował, bo go całego zalało na dłuższą chwilę, ale na szczęście pociągnęło go na taką mieliznę jak kravec mówi.
Jestem normalny, ale byłem ratownikiem WOPR i kilkukrotnym mistrzem miasta, powiatu i v-ce mistrzem Dolnego w pływaniu długodystansowym

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Panowie, liczę, że znów poratujecie
Mam instrukcje obsługi w pdfie. Potrzebuję skopiować tylko kilka stron z tego pliku na pendrivea, żeby to ładnie na A4 wydrukować. Jak? Używałem tego snapshota, ale to nie wychodzi fajnie, bo potem z tego "schowkowego" pliku nie da się wydrukować...

Mam instrukcje obsługi w pdfie. Potrzebuję skopiować tylko kilka stron z tego pliku na pendrivea, żeby to ładnie na A4 wydrukować. Jak? Używałem tego snapshota, ale to nie wychodzi fajnie, bo potem z tego "schowkowego" pliku nie da się wydrukować...
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
pdf combine jeśli dobrze pamiętam pozwala połączyć, podzielić. Wydziel strony które chcesz do nowego pliku.
Edycja: to nie combine- to tylko łączy. PDF split and merge chyba to było to czego używałem.
Edycja: to nie combine- to tylko łączy. PDF split and merge chyba to było to czego używałem.
-
kravec - Administrator
To już zbyt zaawansowane, napisałem mojej wybawczyni instrukcję w stylu " "drukuj" -> "od strony ..." "do ..." -> "drukuj" ". Mam nadzieję, że ogarnie.
Generalnie szukałem jakiegoś sposobu, że wycinasz interesującą stronę i wklejasz do nowego pliku pdf. Wtedy po prostu się drukuje.
Generalnie szukałem jakiegoś sposobu, że wycinasz interesującą stronę i wklejasz do nowego pliku pdf. Wtedy po prostu się drukuje.
Watch out, we got a badass over here!
-
Walenty - Moderator
To sie nazywa polatac na moto
https://www.youtube.com/watch?v=rYx9DoYhCIU
https://www.youtube.com/watch?v=VDhxJlC0tRQ

https://www.youtube.com/watch?v=rYx9DoYhCIU
https://www.youtube.com/watch?v=VDhxJlC0tRQ
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
-
Walenty - Moderator
Instalujesz program doPDF jest to wirtualna drukarka i z każdego pliku możesz wydrukować do PDF'a sobie. Ty wchodzi w swój plik-> drukuj wybierasz drukarkę doPDF i drukujesz od strony x do y i klikasz drukuj pyta gdzie zapisać i gotowe
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
mati22252 napisał(a):Instalujesz program doPDF jest to wirtualna drukarka i z każdego pliku możesz wydrukować do PDF'a sobie. Ty wchodzi w swój plik-> drukuj wybierasz drukarkę doPDF i drukujesz od strony x do y i klikasz drukuj pyta gdzie zapisać i gotowe
Nie wiem jakiego tam mam adobe readera, ale u mnie dajÄ™ "drukuj" i tam mam "od strony ... do ...".
Ale dzięki za info, programik może się przy jakiejś okazji przydać.
-
Walenty - Moderator
Dzisiaj podczas szkolenia strzeleckiego facet(byly policjant) zglosil zaciecie broni. Oczywiscie bardzo szybko wyjasnilo sie co bylo przyczyna zaciecia:D
(otwórz link)

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
suhy-19 napisał(a):Dzisiaj podczas szkolenia strzeleckiego facet(byly policjant) zglosil zaciecie broni. Oczywiscie bardzo szybko wyjasnilo sie co bylo przyczyna zaciecia:D
Strach sie bac, gdy facet mialby jezdzic motocyklem

- Harakiri 7
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości