Wyswietlacz biegów GPT a cbr 600 rr
• Strona 1 z 1
Wyswietlacz biegów GPT a cbr 600 rr
Witam wszystkich. Jestem szczęśliwym posiadaczem Hondy Cbr 600rr z 2004 roku. Postanowiłem zamontować sobie do niej wyświetlacz biegów. Fajnie się złożyło, bo zdemontowałem ów wyświetlacz z drugiego motocykla (cbr 954 03r. brata i za jego pozwoleniem) i zabrałem się za montaż do swojej cebrt. I tu małe zdziwienie, po zdjęciu lewej owiewki moim oczom ukazało się kilka kostek (w 954 była jedna duża z prawe strony). Jedna przy ramie, druga przy kierunkowskazie, kolejna przy deklu od skrzyni biegów. Może ktoś z Was pomóc mi i powiedzieć, gdzie do której kostki wyświetlacz podłączyć tak, żeby wszystko grało? Wyświetlacz to GPT GI 1001. Dzięki z góry za pomoc!
- sewii
- Świeżak
Tutaj masz linka z opisem przewodów do wyświetlacza biegów do sporej ilości motocykli http://www.bikestar.pl/datatool/dobor_motocykla.pdf
Potrzebne sygnały znajdziesz na złączu zegarów. Jeśli masz jeszcze instrukcję do swojego wyświetlacza to nie powinno być problemu z podłączeniem.
Potrzebne sygnały znajdziesz na złączu zegarów. Jeśli masz jeszcze instrukcję do swojego wyświetlacza to nie powinno być problemu z podłączeniem.
- Chyllus
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości