Cross na 15 latka do 2000 zł
• Strona 1 z 1
Cross na 15 latka do 2000 zł
Siemanko mam 15 lat i szukam jakiegoś crossa do jazdy na codzień i do zabawy. Mam ok. 165cm i 52kg.
Kwota którą mogę wydać: 2000zł
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Kwota którą mogę wydać: 2000zł
Z góry dziękuję i pozdrawiam.
- Pawel24
- Świeżak
napisz gdzie chcesz tym latać . droga ok ale jaka ? asfaltowa, gruntowa ? leśna ? do zabawy ? kup sobie foremke do piasku w kształcie motocykla - i bedziesz miał moto do zabawy. napisz konkretnie o jaka zabawe ci chodzi.
wiec gdzie chcesz latac, czy ma byc z papierami ( czy chcesz legalnie jeździc ) i do czego ma słuzyc i jak często chcesz tym latać
wiec gdzie chcesz latac, czy ma byc z papierami ( czy chcesz legalnie jeździc ) i do czego ma słuzyc i jak często chcesz tym latać
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Jak ma 15 lat to sądzę, że chodzi mu o 50 - tkę bo teraz tylko taką poj. może jeździć legalnie (jeśli masz kartę motorowerową albo prawko AM) moje propozycje to Rjeju RR / Derbi Senda / Yamaha DT 

pozdro dla wszystkich manetkowczów;)
-
konrii98 - Świeżak
Jak chcesz jeździć po ulicach to nie kupuj crossa, bo on nie ma homologacji.
Mozesz kupić ewentualnie SuperMoto i dokupić oponki kostke.
Za 2000 raczej nie dorwiesz nic dobrego.
Wydaje mi się również że jesteś za niski na tego typu motorowery, mają one wysoko siedzenie i nie będziesz dostawał do ziemi całymi nogami, a jak chcesz jeździć w lekkim terenie to przy najmniejszym poślizgu możesz nie utrzymać go.
Mozesz kupić ewentualnie SuperMoto i dokupić oponki kostke.
Za 2000 raczej nie dorwiesz nic dobrego.
Wydaje mi się również że jesteś za niski na tego typu motorowery, mają one wysoko siedzenie i nie będziesz dostawał do ziemi całymi nogami, a jak chcesz jeździć w lekkim terenie to przy najmniejszym poślizgu możesz nie utrzymać go.
- R4FAL^
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości