112
Z tymi kartami SD to loteria, kupilem na ebayu jedna 32 giga i nie wspolpracowala z GoPro, dobrze, ze wspolpracuje z JVC wiec niema straty. Z ta szybkoscia to tez lipa, moja ma cyba albo 4 ke albo 6 tke i dziala bez zarzutu.
Twierdze, ze niema sie czym sugerowac, zwlaszcza jezeli producent podaje, ze minimum to klasa 4.

Twierdze, ze niema sie czym sugerowac, zwlaszcza jezeli producent podaje, ze minimum to klasa 4.

- Harakiri 7
- Bywalec
madcap napisał(a):ASR1927 napisał(a):Busior oddany, kasa rozliczona, motur zapokrowcowany - Bałtyku, nacurwiam!
kolejna stonka ...
Jesteś chyba jedynym mieszkańcem północy (wybrzeża?) który jest niegościnny...

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Chyba zamówię bilet w busie i jadę. To by była opcja- mieć tylko przy sobie hajs, spać na plaży i w ogóle poczuć wolność, czyli tzw. menelstwo
W ogóle jak patrzę na ceny nad Bałtykiem to mnie coś strzela, pogoda taka sobie i w kratkę, zimna woda, a ceny wyjęte z kapelusza. Podobno taka knajpa przy plaży zwraca się po jednym sezonie, chyba już wiem w co inwestować

W ogóle jak patrzę na ceny nad Bałtykiem to mnie coś strzela, pogoda taka sobie i w kratkę, zimna woda, a ceny wyjęte z kapelusza. Podobno taka knajpa przy plaży zwraca się po jednym sezonie, chyba już wiem w co inwestować

<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Kaai napisał(a):Nikt nie zna nikogo z opolskiego który prostuje felgi motocyklowe? Nie wiem do kogo uderzyć, ani skąd kupić.
ja znam ziomka co prostuje tylko ze z dolnoslaskiego

Ostatnio edytowano 4/8/2013, 08:35 przez suhy-19, łącznie edytowano 2 razy
aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
Jeszcze nie bo nie mam jak, zerwałem więzadła w kolanie i jestem unieruchomiony na dłuższy czas, najpierw 2 tyg. miałem gips, teraz mi założyli ortezę na kolejne minimum 3 tyg i wyglądam jak robot.
Jak byłem sprawny to nie było jeszcze egzaminów, jak egzaminy są to mam tylko 1 nogę
Mam nadzieję, że załapię się na jakieś wrześniowe terminy.
A jak Twoje plany? Odpuściłeś?
Jak byłem sprawny to nie było jeszcze egzaminów, jak egzaminy są to mam tylko 1 nogę

Mam nadzieję, że załapię się na jakieś wrześniowe terminy.
A jak Twoje plany? Odpuściłeś?
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Które plany?
Bo lista moich planów to długa lista
Wygląda jak otyłe X5
:
http://moto.wp.pl/kat,123,title,BMW-ofi ... omosc.html

Wygląda jak otyłe X5

http://moto.wp.pl/kat,123,title,BMW-ofi ... omosc.html
-
ASR1927 - Moderator
bober3 napisał(a):Podobno taka knajpa przy plaży zwraca się po jednym sezonie, chyba już wiem w co inwestować
Kumpla gofry zwrocily sie po trzech sezonach. Sa takie co zwracaja sie pi jednym a sa takie co po 5 - ciu. Tyle, ze trzeba tez i kase wlozyc a malo jej nie jest.

- Harakiri 7
- Bywalec
Vergon napisał(a):Te w moich rejonach, o tuning Ibizy nie pytam
Tuning stanął pod znakiem zapytania bo na przyszły rok kupuję Virago 535, chyba że w przypływie gotówki będzie mnie stać na Intrudera

-
ASR1927 - Moderator
Harakiri 7 napisał(a):bober3 napisał(a):Podobno taka knajpa przy plaży zwraca się po jednym sezonie, chyba już wiem w co inwestować
Kumpla gofry zwrocily sie po trzech sezonach. Sa takie co zwracaja sie pi jednym a sa takie co po 5 - ciu. Tyle, ze trzeba tez i kase wlozyc a malo jej nie jest.
Buda z goframi po 3 sezonach? Chyba ze złota była

Spójrz ile kosztuje wyprodukowanie gofra, a za ile go sprzedają.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
bober3 napisał(a):Buda z goframi po 3 sezonach? Chyba ze złota była
Spójrz ile kosztuje wyprodukowanie gofra, a za ile go sprzedają.
Bober, z Toba niema co dyskutowac, bo Ty wiesz wszystko lepiej.
Sekret w tym ile tych gofrow dziennie sprzedajesz.
cena zwyklego z cukremm pudrem 3,5 a na wypasie z owocami cos kolo 7,5, reszte pozostawiam Twojej fantazji i umiejetnosci liczenia.

- Harakiri 7
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości