Aprilia RS 125 - zwiększenie osiągów
• Strona 1 z 1
Aprilia RS 125 - zwiększenie osiągów
Witam,
posiadam Apkę RS 125 - z tego co wyczytałem seryjnie odblokowaną, prędkość max. jaką osiąga to 140, ma odblokowany moduł i dziś założyłem nowy wydech Yollymoto - jednak znacznej poprawy osiągów nie widzę, chciałbym żeby latała ok 160-170 - jednak mam pytanie, co jeszcze wymienić i gdzie mogą być może jakieś blokady?
Pozdrawiam !
posiadam Apkę RS 125 - z tego co wyczytałem seryjnie odblokowaną, prędkość max. jaką osiąga to 140, ma odblokowany moduł i dziś założyłem nowy wydech Yollymoto - jednak znacznej poprawy osiągów nie widzę, chciałbym żeby latała ok 160-170 - jednak mam pytanie, co jeszcze wymienić i gdzie mogą być może jakieś blokady?
Pozdrawiam !
- Week
- Świeżak
140kmh to bardzo dobry wynik, wątpię, czy bez znacznych ingerencji w silnik dałoby się wycisnąć dodatkowe 20kmh.
Skoro zmieniłeś wydech, powinieneś również wyregulować gaźnik, dopiero wtedy zobaczy się poprawę pracy silnika.
Skoro zmieniłeś wydech, powinieneś również wyregulować gaźnik, dopiero wtedy zobaczy się poprawę pracy silnika.
Kawasaki ER-5, 98r.
- jackal_pl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości