Pomocy w wybraniu motorku
• Strona 1 z 1
Pomocy w wybraniu motorku
Cześć jestem Piotrek mam 15 lat.
Chcę zakupić motorower do pojemności max 80 ale zarejestrowanego na 50'siątke
I właśnie nwm co wybrać do tej pory jeździłem skuterem chińskim 4t ale chcę coś lepszego, tata mi radzi simsonka ale nwm troche stary ale nawet mi sie podoba prosze o opinie mozna tez podawac jakies np crossy ale tak najlepiej nic chińskiego spalanie to max 5 litra i duza moc xd
Kasa to max 2.300zł
Dziękuje za pomoc
Chcę zakupić motorower do pojemności max 80 ale zarejestrowanego na 50'siątke
I właśnie nwm co wybrać do tej pory jeździłem skuterem chińskim 4t ale chcę coś lepszego, tata mi radzi simsonka ale nwm troche stary ale nawet mi sie podoba prosze o opinie mozna tez podawac jakies np crossy ale tak najlepiej nic chińskiego spalanie to max 5 litra i duza moc xd
Kasa to max 2.300zł
Dziękuje za pomoc
- Sliwa [SSG]
- Świeżak
Jak cross to poleciłbym od siebie derbi sende kolega miał i nie narzekał tylko nie wiem czy w tej cenie znajdziesz coś porządnego, ale poszukaj może Ci się poszczęści
- michalmazurek16
- Świeżak
- Sliwa [SSG]
- Świeżak
Crosem na ulicÄ™ jakoÅ› pojedziesz,ale to nie jest motocykl przystosowany do tego ,i proszÄ™ CiÄ™ skorzystaj z pomocy wujka google
- michalmazurek16
- Świeżak
Jak do 2300zł to poleciłbym Tobie CPI SM 50 . Kolega ma od roku i naprawde jeszcze go nie zawiódł . Jak z nim jechałem to przy dwóch osobach jechaliśmy 84km/h to jak na poj.50 dobry wynik tutaj masz takiego za 2000zł tylko jest do wymiany akumulator http://tablica.pl/oferta/cpi-50-sm-50cm ... 2ef4e8719b
- danny96
- Świeżak
Derbi senda to nie cross a enduro ( soft enduro ) opony SM i jak najbardziej nadaje sie na asfalt. Silnik bardzo wytrzymaly i mocny ok 10KM. Predkosc max to okolice 100km/h. Spalanie w trasie ok 3l. W trybie mieszanym miasto/trasa jakies 4l, a w terenie to cos kolo 7l lyknie. Czesci latwo dostepne (silniki te same co w derbi gpr, swoja droga ten motorower tez polecam). Jak masz mozliwosc to dozbieraj sobie jeszcze tysiac albo chociaz te siedem stowek do 3k i bedziesz mial wieksze pole manewru. A co do 80/50 to nieradze.
Derbi gpr 50 -> ?
- Jankes33
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości