12-13.08 - Burnsday - Francja
• Strona 1 z 1
-
Alonzo - Administrator
-
Coyot - Świeżak
Hubert nie wystartuje w tym roku.
Ja mogę zapłacić przejazd i hotele dla 5-ciu osób. Wspólnie z Mariusze doszliśmy do wniosku, że idalne 5 osób, to:
- Ja (Alonzo)
- RoN
- Coyot
- Hubert
- Diana
Jeżeli ktoś chce jeszcze jechać, to niestety własnym samochodem na własny koszt. Te 5 osób jedzie w ramach oficjalnego wyjazdy Ścigacz.pl. Ja jako kierowca i do napisania relacji z tej imprezy. Pozostałe osoby chyba nie trzeba tłumaczyć, po co jadą.
Mam nadzieję, że po tym wyjeździe w przyszłym roku Hubert już będzie mógł wystartować.
Ja mogę zapłacić przejazd i hotele dla 5-ciu osób. Wspólnie z Mariusze doszliśmy do wniosku, że idalne 5 osób, to:
- Ja (Alonzo)
- RoN
- Coyot
- Hubert
- Diana
Jeżeli ktoś chce jeszcze jechać, to niestety własnym samochodem na własny koszt. Te 5 osób jedzie w ramach oficjalnego wyjazdy Ścigacz.pl. Ja jako kierowca i do napisania relacji z tej imprezy. Pozostałe osoby chyba nie trzeba tłumaczyć, po co jadą.
Mam nadzieję, że po tym wyjeździe w przyszłym roku Hubert już będzie mógł wystartować.
w sprawie dodania kontakt na priv z user-rem maciek.046
-
Alonzo - Administrator
-
Coyot - Świeżak
wiadomo tylko tyle ze skoro wszyscy sciagaja zlomy za granicy do nas to jedziemy moim pizdolotem i go zostawimy gdzies w kszakach jak sie rozpadnie 

-
RoN - Świeżak
-
Coyot - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Prywatne forum redakcji Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości