Zobacz wÄ…tek - aa
NAS Analytics TAG

aa

Wywalac wszystko jak leci

Postprzez Black-Ghost » 21/7/2013, 23:53

Harakiri 7 Jest Polskie forum poświęcone S1000RR ;) wpisz w Google. A potem stawiasz browar za swoje stwierdzenie z tym filipem. :evil:

Bober3 Wybacz stary ale nie wróżę ci zbyt długiego pobytu na forum. Raz że moja dziewczyna wie więcej o motocyklach niż ty a dwa że mało kiedy można przeczytać takie bzdury jak w twoich postach. Skup się lepiej na hodowli mięty czy innych ziołach bo motocykle to nie droga dla ciebie.

Rosiboj Też oglądałem dziś WSBK. I mogę stwierdzić kolejny absurd dla czego większość nowych motocykli Aprili wygląda jak RSV4?? :roll: Cóż to za kretyński pomysł...
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bober3 » 22/7/2013, 01:01

Po prostu się nie fapuję czymś, czego nie jestem w stanie złapać, ot nie czuję się z tego powodu gorszy.
I nadal czekam na odpowiedź w sprawie tego s1000r. To nie jest żadna magia, ot jeśli coś jest szybsze to można to jakoś racjonalnie wytłumaczyć :) Pewnie skończy się jak z iphonem, zagłębię się w temat i okaże się to wielką ściemą, marketingiem.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
bober3
Świeżak

Postprzez Black-Ghost » 22/7/2013, 01:12

W skrócie 200KM, 200kg + ABS/DTC/QS i wszystko na ten temat.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kaai » 22/7/2013, 03:19

A IMHO, fenomen s1krr w suchych danych nie leży. Oczywiście dane są imponujące ale nie o to w tej maszynie chodzi. Trzeba się przejechać to się zrozumie.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez rosiboj » 22/7/2013, 09:15

bober3 napisał(a):I nadal czekam na odpowiedź w sprawie tego s1000r. To nie jest żadna magia, ot jeśli coś jest szybsze to można to jakoś racjonalnie wytłumaczyć :)

Dostales juz odpowiedz odemnie w postaci linka do lektory, nic nie zrozumiales?

- Jakie ty masz doswiadczenie motocyklowe?
- Wiesz juz co to jest Engine blueprinting ?
- Podaj przyklady jakie silniki ktore znasz budowane sa w ten sposob?
- Co wiesz na temat sterowania sinikami z wtryskiem?
- Co wiesz o kontroli trakcji?
- Czym sie rozni motocykl z 2000 roku od tego z 2010?
- Jakie znasz motocykle w ktorych ilosc wtryskow paliwa jest 2x wieksza od ilosci cylindrow?
- Jakie znaczenie ma kont glowki ramy i czy cos sie dzieje gdy sie go zwiekszy o 0.5 stopnia?
- co to jest zyroskop i jakie ma zastosowanie w motocyklu , czy jeden wystarczy?
- Jakie dane jestes w stanie odczytac z komputera pokladowego, podaj przyklad 10 parametrow
- Co wiesz na temat hamulcow w motocyklach? Jakie znasz systemy?

Mysle, ze bez znajomosci podstaw ciezko bedzie tobie cos wyjasnic. Odpowiedz na te pytania i zobaczymy czy dalsza dyskusja ma sens, jesli nie znasz odpowiedzi na te pytania to histori s1000rr i tak bys nie zrozumial, a ja wiem duzo mniej o motocyklach niz te wszystkie przekupione gazety ktorych ty i tak nie czytasz.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
rosiboj
Moderator

Postprzez Black-Ghost » 22/7/2013, 09:58

Rosiboj Poleciałeś chłopakowi po rajtach :lol: 8)

Kaai nie tłumacz chłopakowi bo i tak nie zrozumie, jest jeszcze na poziomie gimnazjum.
Black-Ghost
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez suhy-19 » 22/7/2013, 10:18

Bober3 w skrocie to typ niechcial grzecznie opuscic terenu imprezy tylko stawial czynny opor w wyniku czego zostal znokautowany prawym sierpowym :D
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez Boshi » 22/7/2013, 11:12

Znaleźli sobie kozła ofiarnego starzy wyjadacze forum :D
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 22/7/2013, 12:21

Jacy tam starzy wyjadacze jak to glownie "mlode leszcze" sa :-) Stary wyjadacz nie bedzie jechal mlodemu tylko wskaze droge a mlode roczniki to jakies takie nerwowe. Chlopak interesuje sie motocyklami i ma prawo tu przebywac. Nie wiem jaki jest ani jaki bedzie. Na pewno nie bedzie jak ja czy Ty. Bedzie motocyklista (lub nie) na swoj sposob. Nie jeden wczesniej mial problemy adaptacyjne i przetrwal. Nie ma ostrzezen, nie dokazuje, pyta wiec mozna szydzic albo nakierowac jak Rosiboj.

Ps. Czytaliscie testa po prawej? Dl650 pali tyle co chinski skuter. Pol tego co moj traktorek...

BMka wygrala w Moskwie... z jakims tam kierwca oczywiscie.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez bober3 » 22/7/2013, 14:29

Boshi napisał(a):Znaleźli sobie kozła ofiarnego starzy wyjadacze forum :D

Po prostu muszą sobie podbudować ego

Ok już nie chcę wiedzieć dlaczego ten s1000rr jest lepszy, bo widzę jednak miałem racje, że to w większości marketing. Skoro sami nie możecie mi jasno odpowiedzieć to nie ma sensu i do tego ta otoczka- ja nie wiem więc jestem gorszy, ktoś nim jeździł i jest lepszy. Nie chcę wywoływać kłótni i dlatego zakończmy to.

mirekm71 napisał(a):Jacy tam starzy wyjadacze jak to glownie "mlode leszcze" sa :-) Stary wyjadacz nie bedzie jechal mlodemu tylko wskaze droge a mlode roczniki to jakies takie nerwowe. Chlopak interesuje sie motocyklami i ma prawo tu przebywac. Nie wiem jaki jest ani jaki bedzie. Na pewno nie bedzie jak ja czy Ty. Bedzie motocyklista (lub nie) na swoj sposob. Nie jeden wczesniej mial problemy adaptacyjne i przetrwal. Nie ma ostrzezen, nie dokazuje, pyta wiec mozna szydzic albo nakierowac jak Rosiboj.

Ps. Czytaliscie testa po prawej? Dl650 pali tyle co chinski skuter. Pol tego co moj traktorek...

E tam, nie ma co gadać. A z tym testem to dziwne, że nawet przy ostrej jeździe tylko tyle spalił. 4,6 litra pałując?!
suhy-19 napisał(a):Bober3 w skrocie to typ niechcial grzecznie opuscic terenu imprezy tylko stawial czynny opor w wyniku czego zostal znokautowany prawym sierpowym :D

Tak przypałowo trochę, bo jednak jakby gość wam założył sprawę to jesteście w dupie. No ale wiele osób po prostu sama z siebie chce dostać, to już inna sprawa :)

Black-Ghost napisał(a):Rosiboj Poleciałeś chłopakowi po rajtach :lol: 8)

Kaai nie tłumacz chłopakowi bo i tak nie zrozumie, jest jeszcze na poziomie gimnazjum.

Jako, że masz pod avatarem napisane "Moderator" to prosiłbym o zachowanie zasad elementarnej kultury. Nie obrażałem, więc nie chcę być obrażany, tym bardziej tylko dlatego, że nie jeździłem jakimś motocyklem, opamiętaj się chłopaku.
bober3
Świeżak

Postprzez Kaai » 22/7/2013, 14:31

No lol. Przecież wyżej kilka razy padły odpowiedzi xD
W której klasie uczą czytać? Myślałem że na równi z umiejętnością pisania.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Kaai
Mieszkaniec forum

Postprzez bober3 » 22/7/2013, 14:35

Kaai napisał(a):No lol. Przecież wyżej kilka razy padły odpowiedzi xD
W której klasie uczą czytać? Myślałem że na równi z umiejętnością pisania.

Mówię, że nie chcę ciągnąć tematu, ale skoro chcesz, to pewnie chodzi Ci o to:
Black-Ghost napisał(a):W skrócie 200KM, 200kg + ABS/DTC/QS i wszystko na ten temat.

Tylko, że kawa zx10r ma to samo, Panigale też i wyższy moment, więc dlaczego bmw wyprzedza wszystko? Zostawmy to pytanie niedokończonym, bo już nie chcę kłótni.
bober3
Świeżak

Postprzez Vergon » 22/7/2013, 14:56

mirekm71 napisał(a):Nie jeden wczesniej mial problemy adaptacyjne i przetrwal.

Oooo np taki Walenty, wszedł tu z butami, pier***ił że aż nie mogłem czytać Jego postów, co skończyło się jakąś tam spiną, nawet porównałem Go do eneasza :lol:
Zwracam honor Walenty za wcześnie Cię oceniłem :)
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez mirekm71 » 22/7/2013, 15:00

Walenty, kaai i wielu, wielu innych, ghost mial troche zgrzytow. Kazdy jest wyjatkowy na swoj sposob.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez suhy-19 » 22/7/2013, 15:10

bober3 napisał(a):Tak przypałowo trochę, bo jednak jakby gość wam założył sprawę to jesteście w d***. No ale wiele osób po prostu sama z siebie chce dostać, to już inna sprawa :)

Jutro mamy zglosic sie na policje :) ale raczej nic nie bedzie bo mamy w razie W duzo swiadkow w tym policjanta :)
aprilia RSV4
suhy-19
Moderator

Postprzez bober3 » 22/7/2013, 16:28

No to luz Suhy ;)
Przejmujecie się, najwyżej was opuszczę, a na pożegnanie dam po kieliszku miętówki, o ile zdążę ją do tego czasu zrobić.
bober3
Świeżak

Postprzez Boshi » 22/7/2013, 16:31

Mirku, pełna racja, bo byli tacy co pisali takie bzdury, że nie dało się czytać, pamiętam Walentego na początku, ale od sporego kawałka czasu mam o nim bardzo dobrą opinię ( jeżeli po postach forumowych można tak opiniować) Więc i ja również honor zwracam. Już nie mówię o spinie BG z kaai bo to była klasyka już, ale od pewnego czasu spokój jak makiem zasiał , chyba piwo razem pili :P Byli znów tacy co po 2 miesiącach musieli przymusowo udać się na banicje niestety. Dr0agon czy jakoś tak, pamiętaja go pewnie starci forumowicze. Tak jak Mirek pisałeś, każdy jest inny na swój sposób, tylko, że jedni się adaptują inni kończą przymusową banicją. Dobra czas sprzątać forum, bo mnie dosięgnie ręka admina :P
Zastrzeżenia na PW.
Boshi
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Angler » 22/7/2013, 16:47

mirekm71 wedle wyników testu DL 650 spala mniej od chińskiego pierdopędu napędzanego mieszanką szamponu do włosów i stopionych butelek. Skuterem na prawdę ciężko uzyskać spalanie na poziomie 2,3 litra na setkę. Chociaż ostatnio ja sam zostałem miło zaskoczony przez moje Kawasaki, średnie spalanie z ostatniego tankowania na poziomie 3,4 litra ( coś między 3,33-3,38 ) na setkę, więcej mi Aprilia Sr paliła.
Angler
Bywalec

Postprzez bober3 » 22/7/2013, 16:50

Lepiej powiedzcie jakie rękawice do 3 stówek znajdę. Czy iść w wysoki model Shimy czy lepiej A-stars sp-8? Czy coś innego?
A w to spalanie w tym DL to ja nie wierzę, przy kręceniu 4,6 l/100?!
bober3
Świeżak

Postprzez mirekm71 » 22/7/2013, 17:32

Mogl krecic ale jechal przepisowo i tak jakos mu wyszlo.
mirekm71
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Smietnik

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê