[Aktualności] Sylvain Guintoli nie pojedzie w Moskwie?
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Sylvain Guintoli nie pojedzie w Moskwie
Dyskusja na temat: Sylvain Guintoli nie pojedzie w Moskwie?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sylvain Guintoli nie pojedzie w Moskwie?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Sylvain Guintoli nie pojedzie w Moskwie?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Skoro jesteśmy przy rowerach. To jazda na rowerze po ulicach w PL jest równie albo i bardziej niebezpieczna niż moto. Jeśli dobrze pamiętam w 2011 roku na drogach zginęło 320 rowerzystów i 290 motocyklistów.. więc...<br><hr>Oufothebox
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tyle ze rowerami jezdzi 10x wiecej ludzi niz motocyklami<br><hr>ObserwatorKomentatorzy napisał(a):Skoro jesteśmy przy rowerach. To jazda na rowerze po ulicach w PL jest równie albo i bardziej niebezpieczna niż moto. Jeśli dobrze pamiętam w 2011 roku na drogach zginęło 320 rowerzystów i 290 motocyklistów.. więc...<br><hr>Oufothebox<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie! Ja przykładowo wybieram rower jako świetny środek lokomocji po spożyciu alkoholu czy narkotyków żeby nie ryzykować niepotrzebnie dużą kraksą, oczywiście oprócz mnie robi tak wielu ludzi. Na motocyklu jeżdżę tylko jak jestem trzeźwy.<br><hr>SzabonKomentatorzy napisał(a):Skoro jesteśmy przy rowerach. To jazda na rowerze po ulicach w PL jest równie albo i bardziej niebezpieczna niż moto. Jeśli dobrze pamiętam w 2011 roku na drogach zginęło 320 rowerzystów i 290 motocyklistów.. więc...<br><hr>Oufothebox<br>Komentatorzy napisał(a):Tyle ze rowerami jezdzi 10x wiecej ludzi niz motocyklami<br><hr>Obserwator<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hehehe dobre, dobre! <br><hr>WWWKomentatorzy napisał(a):Skoro jesteśmy przy rowerach. To jazda na rowerze po ulicach w PL jest równie albo i bardziej niebezpieczna niż moto. Jeśli dobrze pamiętam w 2011 roku na drogach zginęło 320 rowerzystów i 290 motocyklistów.. więc...<br><hr>Oufothebox<br>Komentatorzy napisał(a):Tyle ze rowerami jezdzi 10x wiecej ludzi niz motocyklami<br><hr>Obserwator<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie! Ja przykładowo wybieram rower jako świetny środek lokomocji po spożyciu alkoholu czy narkotyków żeby nie ryzykować niepotrzebnie dużą kraksą, oczywiście oprócz mnie robi tak wielu ludzi. Na motocyklu jeżdżę tylko jak jestem trzeźwy.<br><hr>Szabon<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości