ciekawe Filmy dokomentalne, serie.
• Strona 1 z 1
ciekawe Filmy dokomentalne, serie.
Hej
Za kilka dni wylatuję zagranicę na prawie 2 msc i muszę się czymś zająć, żeby nie zwariować. Macie może jakieś fajne serie filmów dokumentalnych, które warto oglądnąć?
Interesuje mnie praktycznie wszystko, oprócz historii ( aczkolwiek coś dobrego też chętnie oglądnę ) najlepiej w deseń technologia ( megafabryki ) N.geograophic - Drug .INC itp itc...
dzięki.
Za kilka dni wylatuję zagranicę na prawie 2 msc i muszę się czymś zająć, żeby nie zwariować. Macie może jakieś fajne serie filmów dokumentalnych, które warto oglądnąć?
Interesuje mnie praktycznie wszystko, oprócz historii ( aczkolwiek coś dobrego też chętnie oglądnę ) najlepiej w deseń technologia ( megafabryki ) N.geograophic - Drug .INC itp itc...
dzięki.

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Proponuję łatwo i szybko sciągnąć z YT: "Bitwa o Czarnobyl" Jeśli jeszcze nie widziałeś. Jest bodajże w 10 częściach.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
dzięki, FBI na pewno oglądnę. bitwę o chernobyl oglądałem 2 razy. świetny dokument.od siebie polecę "Obcy wewnątrz nas" jak ktoś ma mocne nerwy. ;]

<b>ZxR 636 2006</b>
-
PrimoGhost - Stały bywalec
Może chłopak zamiast tracić szare komórki na oglądanie naprawdę niewyrafinowanych seriali woli się doedukować? Jak widzę w TV zagubionych, albo House`a to nie wiem dlaczego ludzie oglądają takie coś.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
Jeżeli interesuja Cię takie właśnie dokumenty o przestepstwach itd. to obczaj jeszcze najwiekszy napad na bank czy coś takiego. http://www.youtube.com/user/ilacrisimo/videos Ten koleś ma 8 z 9 części, pierwszą bedziesz musiał sobie znaleźć, jest chyba na chomikuj
House i zagubieni to nic przy serialach 'trudne sprawy' i tym podobne

House i zagubieni to nic przy serialach 'trudne sprawy' i tym podobne

- Dzelen
- Świeżak
bober3 napisał(a):Może chłopak zamiast tracić szare komórki na oglądanie naprawdę niewyrafinowanych seriali woli się doedukować? Jak widzę w TV zagubionych, albo House`a to nie wiem dlaczego ludzie oglądają takie coś.
Tylko dwa znasz? :>
-
Walenty - Moderator
Walenty napisał(a):bober3 napisał(a):Może chłopak zamiast tracić szare komórki na oglądanie naprawdę niewyrafinowanych seriali woli się doedukować? Jak widzę w TV zagubionych, albo House`a to nie wiem dlaczego ludzie oglądają takie coś.
Nie chcę sobie psuć nerwów myśląc o reszcie. Jednak podałem 2 dobitne przykłady.
- bober3
- Świeżak
bober3 napisał(a):Walenty napisał(a):bober3 napisał(a):Może chłopak zamiast tracić szare komórki na oglądanie naprawdę niewyrafinowanych seriali woli się doedukować? Jak widzę w TV zagubionych, albo House`a to nie wiem dlaczego ludzie oglądają takie coś.
Nie chcę sobie psuć nerwów myśląc o reszcie. Jednak podałem 2 dobitne przykłady.
Ale przecież one są w porządku, choć z tych dwóch nie obejrzałem żadnego do końca. To nie Trudne sprawy.
O, a Odwróceni? :>
-
Walenty - Moderator
Ogolnie to jesli lubisz katastrofy lotnicze, to "katastrofa w przestowrzach" z NG jest dosc ciekawa
Tak po za tym to o IIWS masz "Apokalipsa: IIWS", "Historia III Rzeszy". Koszmarna wyprawa jeszcze jest git
O czarnobylu to juz Ci pisali. Jest jeszcze jakis ciekawy dokument o Fukushimie i o ataku na Nagasaki i Hiroshime (oczywiscie tez z NG). Z discovery kurde niewiele znam, historia oręża conajwyżej, ale to takie ciekawostki bardziej niz dokument.

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Świetne dokumenty bywają na planete, jeżeli będziesz mieć dostęp do internetu to patrz na to co tam leci i oglądaj na yt albo szukaj na google. Chociaż z dobrymi dokumentami jest tak jak z książkami- niby cenzury nie ma, ale niektórych książek nie znajdziesz, bo są niepoprawne politycznie.
<a href="http://tiny.pl/hv4l3">RADIOACTIVE</a>
- bober3
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości