Zobacz wÄ…tek - akcje serwisowe shoei
NAS Analytics TAG

akcje serwisowe shoei

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

akcje serwisowe shoei

Postprzez t.kurzynski@telsa.pl » 10/6/2013, 10:09

Witam,

Na oficjalnej stronie shoei dane sa sprzed roku, wiec prosze "Was" o kilka wskazówek. Zakupilem ostatnio uzywany kask x-spirit II, ktory jest jeszcze objety gwarancja (ma rok). Czy moge sprawdzic kask w siedzibie shoei, ew. jest opcja, ze gdyby cos bylo zle, to naprawia mi to bezgotowkowo? Kraza tez informacje, ze shoei daje dozywotnia gwarancje, niestety nie wiem ile w tym jest prawdy. Jesli ktos z Was ma jakies doswiadczenia w temacie, to chetnie przeczytam.

Pozdrawiam,
t.kurzynski@telsa.pl
Świeżak

Postprzez Vergon » 10/6/2013, 16:15

W Motoakcesoriach na Prymasa Tysiąclecia ma być, albo już był "dzień z Shoeiem" czyli okazja do darmowego przeglądu.
Zadzwoń do nich i dopytaj.
Vergon
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez t.kurzynski@telsa.pl » 10/7/2013, 23:58

Informacja dla tych, ktorzy mieliby podobne pytanie odnosnie serwisowania kasków shoei.
Siedziba miesci sie przy Al. Szucha 8. Warto zadzwonic przed przyjazdem i naswietlic swoja sprawe (tel. 22 375 74 88).
Nie chce robic reklamy ale nie bede ukrywac, ze jestem bardzo, ale to BARDZO pozytywnie zaskoczony ekipa z shoei. Oddalem dwa kaski, mimo iz tylko do jednego mialem dokument zakupu. Profilaktycznie wszystko zostalo sprawdzone i poprawione. Bardzo mila atmosfera. Byc moze wlasnie dlatego warto jest zastanowic sie nad wyborem marki shoei, ktora niestety czesto jest drozsza od konkurencji.

ew. odsylam po prostu do strony:
http://www.shoei-europe.pl/dealerzy.html
t.kurzynski@telsa.pl
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê