Baltic Open Stuntriding Ciampionsip:))
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Hotel wyglÄ…da sensownie.
Mam nadzieję, że wyjedziemy o 13:00 z Warszawy. W piątek, bo mój samochód chwilowo nie jeździ. Nadział się brzuchem na studzienkę i mu katalizator rozłożyło.
Co do tych Litwinek to przypominam Wam chłopaki, że nie jedziemy tam pier***** dup. Tylko po ....
... no właśnie, po co my tam w ogóle jedziemy?
Mam nadzieję, że wyjedziemy o 13:00 z Warszawy. W piątek, bo mój samochód chwilowo nie jeździ. Nadział się brzuchem na studzienkę i mu katalizator rozłożyło.
Co do tych Litwinek to przypominam Wam chłopaki, że nie jedziemy tam pier***** dup. Tylko po ....
-
Alonzo - Administrator
No niech mnie kule bijÄ…........

<<< www.coyot.net >>>
-
Coyot - Świeżak
Byl poprostu sztos...Nie bylem na takiej imprezie...Wszystkim uczestnikom serdecznie za nia dziekuje...
Ps.Bartek,dawaj jakies foty!!!

Ps.Bartek,dawaj jakies foty!!!
<<< www.coyot.net >>>
-
Coyot - Świeżak
opowiadajcie i dawajcie foty!! jak wypadl Raptowny?? podobno poziom tam jednak duzo wyzszy niz w Polsce? to prawda? no opowiedzcie cos szybciutko pliz 

<a href="http://www.v10.pl">V10.pl</a>, <a href="http://www.wroom.pl">Wroom.pl</a>
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
Były: GS500, SV650S, Yamaha R6, Yamaha Bulldog 1100
-
Richie - Administrator
Niech Coyot da foty bo ja zarobiony jestem
Wczoraj 4 godziny wywoływania RAWów. Dzisiaj Burgman... pokażę Wam najwcześniej we wrześniu
Raptowny zajął 5 miejsce i uważam, że przy naszych warunkach potwierdza to tylko potencjał Huberta. Jeśli mógłby trenować codziennie z odpowiednim zapleczem to spokojnie mógłby powalczyć o 2 oczka wyżej.

Raptowny zajął 5 miejsce i uważam, że przy naszych warunkach potwierdza to tylko potencjał Huberta. Jeśli mógłby trenować codziennie z odpowiednim zapleczem to spokojnie mógłby powalczyć o 2 oczka wyżej.
Your ability to brake is Your right to speed
-
Yuurei - Świeżak
Eh, marudzisz Thrillco. To jest najmniejszy kłopot akurat.
Dla mnie pomysł spoko.
PS. Po rozmowie z Asterixem padł pomysł, żeby zunifikować metodę oceny w Polsce (to znaczy w sumie na Motoextreme i Bielawie). Bielawa pada, ale myślę, że doświadczenie Asterixa, który sedziował Bielawę od początku może być przydatne.
Dla mnie pomysł spoko.
PS. Po rozmowie z Asterixem padł pomysł, żeby zunifikować metodę oceny w Polsce (to znaczy w sumie na Motoextreme i Bielawie). Bielawa pada, ale myślę, że doświadczenie Asterixa, który sedziował Bielawę od początku może być przydatne.
No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
Pomyśleliśmy, że bezboleśnie możemy wprowadzić ujednolicone zasady. Wtedy bedzie można porównywac nawet zawodników startujących w różnych zawodach (i na EXtremeMoto zapraszać najlepszych
)

No hope. no cure. No problem.
-
Terror - Administrator
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Prywatne forum redakcji Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości