Zobacz wątek - <i>[Sprzedaż motocykli - raporty]</i> Jen coraz tańszy, co z cen
NAS Analytics TAG

[Sprzedaż motocykli - raporty] Jen coraz tańszy, co z cen

Komentarze użytkowników
_________

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2013, 09:06

Komentatorzy napisał(a):3000 euro mazyciel ja mieszkam w niemczech od 6 lat i zeby tyle zarabiac to miec bardzo dobry zawod !!!!!!!!!!!!!!<br><hr>dani600f4i<br>
A jaką masz robotę? Bo moj znajomy jest inzynierem i w Hamburgu po studiach pierwsza pensje dostał 3,5k euro.<br><hr>SDS
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2013, 15:05

Komentatorzy napisał(a):ta, już opuscili. zesraja sie a nie opuszcza<br><hr>fu<br>
Komentatorzy napisał(a):A czytałeś czy tylko tak na małpę skomentowałeś tytuł ;)<br><hr>Erni<br>
Komentatorzy napisał(a):czytałem gienek i każdy pierdoli coś innego. to takie samo sranie jak w przypadku paliwa - na rynkach ropa tanieje ale na stacjach stanieć nie może boooooooo.....<br><hr>fu<br>
Komentatorzy napisał(a):Cena benzyny w małym stopniu jest wynikiem wysokich marż. Więcej niż połowa ceny litra benzyny to podatki. Chyba w niewłaściwym kierunku adresujesz swoje gorzkie żale?<br><hr>TE310<br>
Komentatorzy napisał(a):a to ciekawe co bredzisz, bo ilekroć cena baryłki rośnie, to słyszę, że dlatego musi wzrosnąć na stacjach cena paliwa. ale kiedy baryłka tanieje - o to już nie takie proste<br><hr>byebyemaszkaro<br>
Chyba nie rozumiesz sensu tej wypowiedzi.<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2013, 18:11

mam nadzieje ze brokerzy zareagują obniżkami, a importerów oficjalnych chrzanić. Co do cen Hondy to niech świadczy ile jest marży w motocyklu, posezonowa wyprzedaż. Ja już nie kupuję japończyków, utrata wartości jest masakryczna. Na BMW takie spadki wartości są nie do pomyślenia.<br><hr>Adam
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 4/7/2013, 19:09

Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje ze brokerzy zareagują obniżkami, a importerów oficjalnych chrzanić. Co do cen Hondy to niech świadczy ile jest marży w motocyklu, posezonowa wyprzedaż. Ja już nie kupuję japończyków, utrata wartości jest masakryczna. Na BMW takie spadki wartości są nie do pomyślenia.<br><hr>Adam<br>
Fstszonsajonce jest to co piszesz.<br><hr>Obserwator
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 9/7/2013, 14:30

Komentatorzy napisał(a):mam nadzieje ze brokerzy zareagują obniżkami, a importerów oficjalnych chrzanić. Co do cen Hondy to niech świadczy ile jest marży w motocyklu, posezonowa wyprzedaż. Ja już nie kupuję japończyków, utrata wartości jest masakryczna. Na BMW takie spadki wartości są nie do pomyślenia.<br><hr>Adam<br>
Może dlatego, że pracujesz w bmw?<br><hr>x
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Poprzednia strona

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości

na górê