11
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
-
Vergon napisał(a):Dawaj zrobimy wymiankę na Alpiny GP PRO, bo mam nówki, ale trochę za małe dla mnie, więc tych muszę się pozbyć i kupić coś nowego a Handroidy w podobnej cenie z tego co kojarzę.
Watpie aby to zadzialalo bo obydwoje mozemy byc w tej samej sytuacji.
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
hmm tak sobie myslalem czy dla fanu nie pograc w pokera na real kase raz ? ktos poleca konkretnÄ… strone gdzie mozna sie w to pobawic ?
-
nabudi - Bywalec
Rosiboj napisał(a):Vergon napisał(a):Dawaj zrobimy wymiankę na Alpiny GP PRO, bo mam nówki, ale trochę za małe dla mnie, więc tych muszę się pozbyć i kupić coś nowego a Handroidy w podobnej cenie z tego co kojarzę.
Watpie aby to zadzialalo bo obydwoje mozemy byc w tej samej sytuacji.
Tzn? Że dla Ciebie Alpiny też będą za małe? Bo nie łapię.
Wyślij na PW cenę Handroidów i rozmiar.
-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Dla tych wszystkich od naklejek "pacz w lusterka", zamiast kleic jakies glupie naklejki lepiej zajeli by sie czyms konkretnym jak np tu:
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... qfBkDwfTIg
Veragon: no jak dla mnie moje okarza sie za male to jesli byly by dla ciebie dobre to oznaczalo by, ze twoje beda jeszcze mniejsze niz te co teraz mam
Ale wydaje mi sie ze najprawdopodobniej skonczylo by sie na tym ze beda za male i twoje dla mnie i moje dla ciebie. Te handroidy maja rozmiar M a twoje?
edit: Kiedys wrzucalem ale usuneli z YT bo byla wersja bez cenzury wiec teraz wersja ocenzurowana, miejmy nadzieje, ze przezyje dluzej
https://www.youtube.com/watch?v=OUqXRpVbCFM
https://www.youtube.com/watch?feature=p ... qfBkDwfTIg
Veragon: no jak dla mnie moje okarza sie za male to jesli byly by dla ciebie dobre to oznaczalo by, ze twoje beda jeszcze mniejsze niz te co teraz mam

edit: Kiedys wrzucalem ale usuneli z YT bo byla wersja bez cenzury wiec teraz wersja ocenzurowana, miejmy nadzieje, ze przezyje dluzej
https://www.youtube.com/watch?v=OUqXRpVbCFM
Ostatnio edytowano 3/7/2013, 18:57 przez rosiboj, łącznie edytowano 1 raz
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
No na tych z naklejkami na samochodach to trzeba uważać. Sam kilka razy zostałem zepchnięty bo on chciał wyprzedzać w tym samym momencie co ja jego...
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
nabudi napisał(a):hmm tak sobie myslalem czy dla fanu nie pograc w pokera na real kase raz ? ktos poleca konkretną strone gdzie mozna sie w to pobawic ?
To nie jest zabawa. A jak bys wolal wygrac czy przegrac?
-
mirekm71 napisał(a):nabudi napisał(a):hmm tak sobie myslalem czy dla fanu nie pograc w pokera na real kase raz ? ktos poleca konkretną strone gdzie mozna sie w to pobawic ?
To nie jest zabawa. A jak bys wolal wygrac czy przegrac?
Albo lepiej: chcesz przegrać czy przegrać?

-
Walenty - Moderator
Dokladnie. Mozesz od razu przegrac troche i dalej spokojnie zyc albo od razu troche wygrac a pozniej przegrac wszystko. Oczywiscie nad tym kazdy panuje. Tak samo jak nad litrami i alkoholem.
-
co wy macie z tym graniem.
kumpel w ciągu pół roku z 4k zrobił 17koła.
potem w następne 2 miesiące z 17k zrobił 0. wziął 5k pożyczek bo chciał się odbić i teraz jest w czarnej s*ace
kumpel w ciągu pół roku z 4k zrobił 17koła.
potem w następne 2 miesiące z 17k zrobił 0. wziął 5k pożyczek bo chciał się odbić i teraz jest w czarnej s*ace
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
- Harakiri 7
- Bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości