kombinezon Alpinestars
• Strona 1 z 1
kombinezon Alpinestars
Witam, jestem zainteresowany zakupem tego kombinezonu http://www.4ride.pl/index.php/odziez-mo ... otegi.html proszę o mała pomoc, tzn czy kombinezon jest warty ceny oraz czy może jednak warto dołożyć 500 zł do następnego modelu Alpinestars? czy może jednak coś w tej samej cenie znaleźć od innego producenta co może się okazać lepszym kombinezonem?? oraz o opinie osób które jeźdzą w Alpinestars Motegi o ocenę . Dziękuję z góry za pomoc. Dodam, że kombinezon ma byc na motocykl sportowy
- kokaspeed92
- Świeżak
jest ok, ale ja osobiście wole bardziej wentylowane. Niektórzy mówią, że perforowana skóra jest niby mniej wytrzymała, ale jak wyglebiłem 2 razy na poznaniu przy 150 to wszystko było jak nabardziej ok.
560 SMR
- Grzesku
- Świeżak
Ogólnie jest sporo marek które są równie dobrej jakości. Model który przedstawiłeś nie posiada zbyt wielu kieszonek, co przydaje się przy codziennym użytkowaniu.
W pt byłem w 4ride i mają stosunkowo spory wybór więc polecam pojechać i obejrzeć. Zobacz również na dainese, spidi, ixon, rs taichi. Co do wentylacji, jeśli kurtka jest perforowana w chłodne dni zmarzniesz w samej kurtce (u mnie chociaż podpinka w postaci kamizelki niewiele daje), ale w upalne dni gdy jedziesz jest różnica.
W pt byłem w 4ride i mają stosunkowo spory wybór więc polecam pojechać i obejrzeć. Zobacz również na dainese, spidi, ixon, rs taichi. Co do wentylacji, jeśli kurtka jest perforowana w chłodne dni zmarzniesz w samej kurtce (u mnie chociaż podpinka w postaci kamizelki niewiele daje), ale w upalne dni gdy jedziesz jest różnica.
- hubi199
- Bywalec
Akurat brak kieszonek jest ważnym elementem,ponieważ przez to staje się mniej lub bardziej praktyczny. Moim zdaniem jak najbardziej warto dołożyć i kupić Alpinestars, opinie na jego temat są bardzo pozytywne.
- AMRacing_pl
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości