11
Vergon napisał(a):Nie ma czasem monitoringu na stacji, zagadaj, żeby Ci przesłali film, będzie hitem Jutuba
Lepiej puścić to w niepamięć jak najprędzej

Jakby zapytał, to by go jeszcze op**** za takie manewry

-
Walenty - Moderator
Przypominasz mi pewien filmik z YT ... zajeXsty jestes!!
Podejrzewam , ze poza maszynami rowniez wasza znajomosc ulegla niezlemu crashowi.
Popelniac bledy rzecz ludzka. Najlepiej uczyc sie jednak na bledach innych.
PS. Masz jaja , zeby sie przyznac. Piwko odemnie na rozluznienie
Podejrzewam , ze poza maszynami rowniez wasza znajomosc ulegla niezlemu crashowi.
Popelniac bledy rzecz ludzka. Najlepiej uczyc sie jednak na bledach innych.
PS. Masz jaja , zeby sie przyznac. Piwko odemnie na rozluznienie
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
jak byś zamiast na fzs leciał na litrowym sporcie, to zamiast 80 miałbyś 140 i na pękniętej czasze by się nie skończyło
nie mniej jednak, brawa za głupotę ;|
moto poskładasz, i już więcej tak nie zrobisz.

nie mniej jednak, brawa za głupotę ;|
moto poskładasz, i już więcej tak nie zrobisz.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
ASR1927 napisał(a):Krmtzz, a ostatnio gadaliśmy o gumowaniu...Co tam, zniżek dużo nie stracisz, do FZ6 części w cenie masła a kumplowi postaw browara
E no, jak kumplowi piwo postawi, to kumpel powinien być wniebowzięty

-
Walenty - Moderator
Miałem iść na konia, a tu:
http://www.youtube.com/watch?v=sJ7fPp-Q ... e=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=sJ7fPp-Q ... e=youtu.be
Moto na A2: GS 500, NX 650, XT 660, YBR 250, Ninja 250R
-
Starski - Świeżak
Walenty napisał(a):ASR1927 napisał(a):Krmtzz, a ostatnio gadaliśmy o gumowaniu...Co tam, zniżek dużo nie stracisz, do FZ6 części w cenie masła a kumplowi postaw browara
E no, jak kumplowi piwo postawi, to kumpel powinien być wniebowzięty![]()
![]()
![]()
To tylko symbolicznie, tak na zgodÄ™

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
A co do lapka, na szczescie system padl, juz hula ;D
Vergon najlepsze jest to ze mialem gopro na baku. Ale nie odpalalem go bo dopiero co z domu wyjechalismy a chcialem baterie sobie zostawic na winkle "słonne"... Pytalem pozniej goscia ktory gaz tankowal jak przelecialem obok niego na gumie i wszystko widzial, czy maja to nagrane, powiedzial ze na nasze szczescie kamery nie dzialaja. Chcial chyba powiedziec na nasze nieszczescie, bo przynajmniej pamiatka by byla... ;/
Zastanawialem sie czy jak bym ostro sheblowal, odpuscil i sprobowal sie pochylic, czy bym tego nie uniknal. Ale podejrzewam ze moto bym polozyl i mogloby byc duzo gorzej.
ASR, jedyne co musze wymienic to ten kierunek i podnozek. Bak sie wgial na rogu, lakier nie zszedl, wiec do konca sezonu przejezdze a w zimie dam to komus, moze uda sie to wyciagnac, ale i tak trzeba bedzie malowac. Kierownice dzisiaj spobujemy naprostowac, jak sie nie bedzie dalo na cacy zrobic to kupie nowa. A oslone wydechu walic.
Co do kolegi, nie jest zadowolony, ale przejdzie mu ;D Szkoda mi go bardzo z tego wzgledu iz mial na prawde zadbana ta r6tke.
Vergon najlepsze jest to ze mialem gopro na baku. Ale nie odpalalem go bo dopiero co z domu wyjechalismy a chcialem baterie sobie zostawic na winkle "słonne"... Pytalem pozniej goscia ktory gaz tankowal jak przelecialem obok niego na gumie i wszystko widzial, czy maja to nagrane, powiedzial ze na nasze szczescie kamery nie dzialaja. Chcial chyba powiedziec na nasze nieszczescie, bo przynajmniej pamiatka by byla... ;/
Zastanawialem sie czy jak bym ostro sheblowal, odpuscil i sprobowal sie pochylic, czy bym tego nie uniknal. Ale podejrzewam ze moto bym polozyl i mogloby byc duzo gorzej.
ASR, jedyne co musze wymienic to ten kierunek i podnozek. Bak sie wgial na rogu, lakier nie zszedl, wiec do konca sezonu przejezdze a w zimie dam to komus, moze uda sie to wyciagnac, ale i tak trzeba bedzie malowac. Kierownice dzisiaj spobujemy naprostowac, jak sie nie bedzie dalo na cacy zrobic to kupie nowa. A oslone wydechu walic.
Co do kolegi, nie jest zadowolony, ale przejdzie mu ;D Szkoda mi go bardzo z tego wzgledu iz mial na prawde zadbana ta r6tke.
-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Przypomnialo mi sie jak a zeszlym roku zbieralismy sie do wyjazdu i jeden z kolegow przyjechal quadem bo motocykl mial ma miejscu. Przybramie dal gazu, zeby w ostatnim momencie wyhamowac przed nowiutkim GS1200. Kur...a nie wyszlo... hamowanie.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
Szpan zawsze się źle kończy. Wtedy w mózgu wyłącza się taka aplikacja, wgrana przez producenta, "Rozsądek".
Umyłem moto, mycie łańcucha i zębatki to szatańska czynność której nigdy więcej nie wykonam
Umyłem moto, mycie łańcucha i zębatki to szatańska czynność której nigdy więcej nie wykonam
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
ASR1927 napisał(a):Umyłem moto, mycie łańcucha i zębatki to szatańska czynność której nigdy więcej nie wykonam
Ty jakis dziwny jestes

Zalozylem na tyl kolejna opone ze smieci. Tym raze anakee 140-tke. Nie miale. jak testowac bo bylem w dzinsach.
-
-
deja vu (otwórz link)
Troszke slaby ten test, tak jak by koles jechal nimi tylko 5 minut. Na dodatek ten mustang to stary model. Wszystkie 3 maja raczej nieeuropejskie wykonanie, co do szyb w mustangu to mozna by sie klucic, ogolnie jakis dziwny ten test, jak by glownym zainteresowaniem kolesia byly pierozki.
Troszke slaby ten test, tak jak by koles jechal nimi tylko 5 minut. Na dodatek ten mustang to stary model. Wszystkie 3 maja raczej nieeuropejskie wykonanie, co do szyb w mustangu to mozna by sie klucic, ogolnie jakis dziwny ten test, jak by glownym zainteresowaniem kolesia byly pierozki.
-
rosiboj - Moderator
Kaai napisał(a):Gadałem dzisiaj z typem w robocie. Kupił rn12 na pierwszy sprzęt. Skasowal ja w zakręcie. Nie wyrobil. Moto na złom.
A wnioski jakieś? Czy po prostu sądzi, że "zeszło mi" albo "z czuba kopnąłem"?

-
Walenty - Moderator
Walenty Tak. Dziwna sprawa, jak mozna bylo tak skaszanic?
Wracajac do tego testu, to warto zwrocic uwage, ze koles nie zauwazyl takich rzeczy jak:
- w tym modelu camaro jedwo co miesci sie dwoch doroslych facetow z przodu + dwoje dzieci lub osoby ponizej 160 bez nog.
- nic nie wspomnial o najerze jakim jest wyswietlanie informacji na szybie
- brak (ja nie znalazlem) przycisku otwierania bagaznika
- sam bagaznik miesci dwa plecaki z piwem i paczke prezerwatyw
- koles sie tak podniecal ,ze to najlzejsze auto a zapomnial dodac, ze jest ono rowniez najmniejsze.
Jedyna rzecza na ktora slusznie zwrocil uwage to hamuce, bo w innych mialo sie wrazenie jak by panowie z Olcita grzebali.
Nic nie ujmoujac camaro, gdybym ja wybieral to camaro nie bylo by na pierwszym miejscu.
Wracajac do tego testu, to warto zwrocic uwage, ze koles nie zauwazyl takich rzeczy jak:
- w tym modelu camaro jedwo co miesci sie dwoch doroslych facetow z przodu + dwoje dzieci lub osoby ponizej 160 bez nog.
- nic nie wspomnial o najerze jakim jest wyswietlanie informacji na szybie
- brak (ja nie znalazlem) przycisku otwierania bagaznika
- sam bagaznik miesci dwa plecaki z piwem i paczke prezerwatyw
- koles sie tak podniecal ,ze to najlzejsze auto a zapomnial dodac, ze jest ono rowniez najmniejsze.
Jedyna rzecza na ktora slusznie zwrocil uwage to hamuce, bo w innych mialo sie wrazenie jak by panowie z Olcita grzebali.
Nic nie ujmoujac camaro, gdybym ja wybieral to camaro nie bylo by na pierwszym miejscu.
-
rosiboj - Moderator
Walenty napisał(a):Kaai napisał(a):Gadałem dzisiaj z typem w robocie. Kupił rn12 na pierwszy sprzęt. Skasowal ja w zakręcie. Nie wyrobil. Moto na złom.
A wnioski jakieś? Czy po prostu sądzi, że "zeszło mi" albo "z czuba kopnąłem"?
że nie wie jak się to stało, bo ogarniał.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości