11
ASR1927 napisał(a):Kaai napisał(a):ASR1927 napisał(a):Kaai napisał(a):bmw 440i daje radę serio
fajny dźwięk, fajny design w środku też kozak, i fajnie jeździ
jak ktoś mza dużo kasy niech sobie kupi, ma moją rekomendację
Ostatnio czytałem, że premiera jesienią
dokładnie, ale co z tego?:D
No bo myślałem, że jeździłeśJeździłeś?
Owszem, ale tylko 440i (4 litry benzyna? nawet nie wiem), do diesla się nie dopchałem, ale ogólnie pozytywne wrażenia.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Niewiem czy to jakis nowa technika jazdy czy co ale wczoraj w JG widzialem typa na moto z dziewczyna i nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to ze dziewczyna siedziala z przodu i nie kierowala tylko byla wklejona w bak a typ siedzial za nia i ledwo siegal do kierownicy 

aprilia RSV4
-
suhy-19 - Moderator
To jeszcze zależy jakich była gabarytów, ja tak woziłem chrześniaka po osiedlu i dało spokojnie radę, ale przy awaryjnym hamowaniu chyba bym go wkleił w bak
Btw pojechałem ze znajomymi w piątek na koncert, po którym miałem wrócić do domu a wylądowałem na spontanie na Mazurach
Wróciliśmy wczoraj wieczorem, ale przez tą dobę spędzoną na pomoście z browarem z kija tak wypocząłem i się zrelaksowałem, że czuję się z 2 lata młodszy

Btw pojechałem ze znajomymi w piątek na koncert, po którym miałem wrócić do domu a wylądowałem na spontanie na Mazurach

Wróciliśmy wczoraj wieczorem, ale przez tą dobę spędzoną na pomoście z browarem z kija tak wypocząłem i się zrelaksowałem, że czuję się z 2 lata młodszy

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
suhy-19 napisał(a):Niewiem czy to jakis nowa technika jazdy czy co ale wczoraj w JG widzialem typa na moto z dziewczyna i nie bylo by w tym nic nadzwyczajnego gdyby nie to ze dziewczyna siedziala z przodu i nie kierowala tylko byla wklejona w bak a typ siedzial za nia i ledwo siegal do kierownicy
często widuję podobne obrazki, ojciec z dzieckiem z przodu, pozycja za kierą może nie ten teges ale sobie radzą
-
Losero - Świeżak
hm...
może się bał, że mu się nabiał do baku dociśnie?
może się bał, że mu się nabiał do baku dociśnie?
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
Kaai napisał(a):ASR1927 napisał(a):Kaai napisał(a):ASR1927 napisał(a):Kaai napisał(a):bmw 440i daje radę serio
fajny dźwięk, fajny design w środku też kozak, i fajnie jeździ
jak ktoś mza dużo kasy niech sobie kupi, ma moją rekomendację
Ostatnio czytałem, że premiera jesienią
dokładnie, ale co z tego?:D
No bo myślałem, że jeździłeśJeździłeś?
Owszem, ale tylko 440i (4 litry benzyna? nawet nie wiem), do diesla się nie dopchałem, ale ogólnie pozytywne wrażenia.
No to już zgłupiałem. Jak jeździłeś autem które jeszcze nie zostało zaprezentowane?

Wybieram siÄ™ chyba na Pilchowice. Suhy, Hyde?
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
A. Bo nie napisałem. Wakacje, polecialem do pracy. Padło na bmw w Monachium. Chodzę z laptopem robie to i owo. Zgadalem a akurat czarna 440i z 19" i 35 profilem stała. Fajne autko.
white/blue zipp pro 50
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
Bo Zabija Nas To Co Kochamy Najbardziej ;(
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Suhy-19 jak obetniesz kawałek rury z byle jakiego dolotu będziesz mieć jak akrapović megaphone. Jeśli moto ma seryjnie katalizator to taki wydech jest okej jak masz same kolektory i taki wydech to nie da się jeździć 

"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
Black-Ghost napisał(a):Jeśli moto ma seryjnie katalizator to taki wydech jest okej jak masz same kolektory i taki wydech to nie da się jeździć
Znaczy sie, ze nogami sie trzeba odpychac ? Czy o glosnosc chodzi ?
Stopery do uszu, na to sluchawki i beret i heyah ile fabrtyka dala.

- Harakiri 7
- Bywalec
Glupota nie boli...
Mielismy leciec w bieszczady z kumplami. Czesc z nas spotykala sie na cpnie. DOjechalem z jednym kolega na ten cpn, wjezdzam, dosc dlugi on byl. No to guma, a ze mialem fajny pion to co bede odpuszczal podciagne sobie do konca. Jak juz lecialem obok dystrybutorow stwierdzilem ze jednak 80 na budziku na gumie na cpnie to nie to. Spadlem z gumy, patrze, wale prosto w 2 motocykle kumpli i mam mala odleglosc. Heble w opor, przod piszczal jak poyebany, dupa miota, widze ze nie ma szans juz z tego wyjsc i albo wlece w nich albo w kraweznik i strace pol moto. Ostatecznie wytracilem prawie cala predkosc, przy moto kumpli podnioslo mi juz dupe i w powietrzu obrocilo w lewo, wpadlem na r sixa. Zayebisty dzien, 10 minut wczesniej czarny kot przebiegl mi droge...
Straty mam nieduze, crashpad spelnil zadanie, kierownica troche sie skrzywila, oslona wydechu pekla, jeden klosz kierunku poszedl, podnozek sie zlamal no i troszeczke bak sie wgial. O dziwo zaden plastik sie nie zarysowal.
U kumpla gorzej, silnikiem wlecialem mu na czache, zostawilem mu na niej duzy sznit, na lampie tez. Lusterko zlamane, polka ktoras albo laga sie skrzywila, dzwignia zmiany biegow skrzywiona, clip on tez raczej poszedl. No i blotnik na czubku mu scialem.
Ogolnie jak na cala sytuacje, straty nieduze, moglo byc gorzej, o wiele gorzej... Spisalismy oswiadczenie, on hajs dostanie, ja pare groszy bede musial w swojego wsadzic, za glupote sie placi.
Tak jestem idiota
Mielismy leciec w bieszczady z kumplami. Czesc z nas spotykala sie na cpnie. DOjechalem z jednym kolega na ten cpn, wjezdzam, dosc dlugi on byl. No to guma, a ze mialem fajny pion to co bede odpuszczal podciagne sobie do konca. Jak juz lecialem obok dystrybutorow stwierdzilem ze jednak 80 na budziku na gumie na cpnie to nie to. Spadlem z gumy, patrze, wale prosto w 2 motocykle kumpli i mam mala odleglosc. Heble w opor, przod piszczal jak poyebany, dupa miota, widze ze nie ma szans juz z tego wyjsc i albo wlece w nich albo w kraweznik i strace pol moto. Ostatecznie wytracilem prawie cala predkosc, przy moto kumpli podnioslo mi juz dupe i w powietrzu obrocilo w lewo, wpadlem na r sixa. Zayebisty dzien, 10 minut wczesniej czarny kot przebiegl mi droge...
Straty mam nieduze, crashpad spelnil zadanie, kierownica troche sie skrzywila, oslona wydechu pekla, jeden klosz kierunku poszedl, podnozek sie zlamal no i troszeczke bak sie wgial. O dziwo zaden plastik sie nie zarysowal.
U kumpla gorzej, silnikiem wlecialem mu na czache, zostawilem mu na niej duzy sznit, na lampie tez. Lusterko zlamane, polka ktoras albo laga sie skrzywila, dzwignia zmiany biegow skrzywiona, clip on tez raczej poszedl. No i blotnik na czubku mu scialem.
Ogolnie jak na cala sytuacje, straty nieduze, moglo byc gorzej, o wiele gorzej... Spisalismy oswiadczenie, on hajs dostanie, ja pare groszy bede musial w swojego wsadzic, za glupote sie placi.
Tak jestem idiota

-
Krmtzzz - VIP Åšcigacz.pl
Krmtzzz, kumpla kiedyś po stopalu w korku bujnęło na prawo i zaparkował tylnym kołem na jakimś samochodzie urywając lusterko i kilka innych rzeczy, ale Ty odje****ś jeszcze lepszego kombosa guma-stopal
Nie ma czasem monitoringu na stacji, zagadaj, żeby Ci przesłali film, będzie hitem Jutuba

Nie ma czasem monitoringu na stacji, zagadaj, żeby Ci przesłali film, będzie hitem Jutuba

-
Vergon - VIP Åšcigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości