Jaki Enduro na PoczÄ…tek ( 14 Lat ) !Pomocy!
• Strona 1 z 1
Jaki Enduro na PoczÄ…tek ( 14 Lat ) !Pomocy!
Siemano.
W poprzednim poście pisałem ze chce Crossa/fullcrossa poczytałem kilka wypowiedzi i trochę zmieniłem myśli..
Po terenach w których mieszkam jeździ kilka enduro i trochę bardziej się przekonałem do enduro niż do fullcrossa!.I teraz pytanie? Jakiego enduro wybrać??NA wstępie dodam ze Ma to być 85 i na wstępie odpada Model DT! Teraz coś o mnie Mam 14 lat 158 cm i ważę 53 kg. Mam do wydanie około 4,5 tyś i jakieś 500 zł na jakaś wymianę itd..
Enduro będę jeździł bardziej po polach jakaś droga w lesie.Enduro ma nie zatrzeć się po dłuższej jeździe po drodze czasami mam zamiar wjechać w jakieś błoto itd.Prosił bym o pomoc.!
Jak w poprzednim poście napisałem proszę o moderatorów żeby nie zamykali postu zbyt szybko.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i czekam na odpowiedzi..
Cześć!!..
W poprzednim poście pisałem ze chce Crossa/fullcrossa poczytałem kilka wypowiedzi i trochę zmieniłem myśli..
Po terenach w których mieszkam jeździ kilka enduro i trochę bardziej się przekonałem do enduro niż do fullcrossa!.I teraz pytanie? Jakiego enduro wybrać??NA wstępie dodam ze Ma to być 85 i na wstępie odpada Model DT! Teraz coś o mnie Mam 14 lat 158 cm i ważę 53 kg. Mam do wydanie około 4,5 tyś i jakieś 500 zł na jakaś wymianę itd..
Enduro będę jeździł bardziej po polach jakaś droga w lesie.Enduro ma nie zatrzeć się po dłuższej jeździe po drodze czasami mam zamiar wjechać w jakieś błoto itd.Prosił bym o pomoc.!
Jak w poprzednim poście napisałem proszę o moderatorów żeby nie zamykali postu zbyt szybko.
Pozdrawiam Wszystkich bardzo serdecznie i czekam na odpowiedzi..
Cześć!!..
- CanterPL
- Świeżak
niestety za tą kase i w tej klasie tylko cos pokroju yamaha DT, derbi senda itp itd. chyba że wyrwałbys hm cre 50 choć to ma nadal ten sam silnik co DT jedynie fabrycznie troche podkręcony.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
powinienes sobie z nim poradzic. koszta - zaleznie od stanu itp, to juz mocne moto podchodzące pod wyczynówke wiec nie kosztuje tyle co zwykła yamaha DT. do 1000 zł rocznie spoko sie zamkniesz z ostrym lataniem.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość