dziwne wrazenia z jazdy
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Witam troche odswieze temat. Chcialem sie zapytac czy mocno docisniete lozysko glowki ramy ma jakis wplyw na jazde ?? Mialem delikatny luz wiec dokrecilem nakretke dosyc mocno luz zniknÄ… ale mam wrazenie ze inaczej mi sie jedzie. Wczesniej pieknie sie zkladalem, oponki zamykalem, a teraz czuje sie strasznie nie pewnie, kiedy sie skladam mam dziwne uczucie nawet nie wiem jak to opisac. I tak sie zastanawiam czy to siedzi w mojej bance, ze cos jest nie tak ?? Czy za mocno docisniete lozysko ma jakis wplyw?? Hmm macie jakas teorie ??
SUZUKI GSX-R 600
-
sztan20 - Świeżak
Ma duży wpływ. Przede wszystkim ciężko chodzi kierownica i jakby się zacina. Jak wykonujesz przeciw skręt to skręcasz w przeciwną a potem samoczynnie zwraca na kierunek ruchu i ciebie w tym momencie prostuje bo nie ma siły przerzucić.
-
mati22252 - VIP Åšcigacz.pl
Po puscilem no jest ciut lepie,j ale to jeszcze nie to wiec dwie opcje bo po luzowalem mniej niz docisnelem lub tak jak mowisz moze to byc bieżnia. Spróbuję jeszcze po luzowac i zobacze co z tego wyjdzie :/
SUZUKI GSX-R 600
-
sztan20 - Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości