[Harley-Davidson Dyna Street Bob] Harley-Davidson Street
• Strona 1 z 1
[Harley-Davidson Dyna Street Bob] Harley-Davidson Str
Dyskusja na temat: Harley-Davidson Street Bob - zły do kości
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson Street Bob - zły do kości
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Harley-Davidson Street Bob - zły do kości
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła
). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
"Podkręcić sprężyny'. I już wiemy, że nie znasz się na motocyklachKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kochana "boczusiomaniaczko",
Chciałam Ci serdecznie oznajmić, że Łukasz Tomanek ma dziewczyne. Nie zycze sobie tego typu komentarzy, on zapewne rowniez. A tak poza tym, kaftanek, o którym wspomniałaś, Łukasz dostał ode mnie na swoje urodziny. Znajdź sobie inny obiekt westchnień, ponieważ jest on MÓJ i tylko MÓJ !!!!
Pozdrawiam,
Dziewczyna Łukasza T.<br><hr>Dziewczyna Łukasza T
Chciałam Ci serdecznie oznajmić, że Łukasz Tomanek ma dziewczyne. Nie zycze sobie tego typu komentarzy, on zapewne rowniez. A tak poza tym, kaftanek, o którym wspomniałaś, Łukasz dostał ode mnie na swoje urodziny. Znajdź sobie inny obiekt westchnień, ponieważ jest on MÓJ i tylko MÓJ !!!!
Pozdrawiam,
Dziewczyna Łukasza T.<br><hr>Dziewczyna Łukasza T
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Droga "Dziewczyno Łukasza T" może i ten śliczny skórzany kaftanek dostał od Ciebie, ale nikt nie zrywa go z mojego KOCHANEGO BOCZUSIA tak jak ja. Poza tym, zamiast wzdychać na mojego KOCHANEGO BOCZUSIA, wolę jęczećKomentatorzy napisał(a):Kochana "boczusiomaniaczko",
Pozdrawiam,
Dziewczyna Łukasza T.<br><hr>Dziewczyna Łukasza T<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Chyba nie jesteś na czasie, przecież od dawna wiadomo że grubcio się spotyka ze mną i tylko mi wyznaje miłość przy porannej pizzy<br><hr>chłopak Łukasza TKomentatorzy napisał(a):Kochana "boczusiomaniaczko",
Pozdrawiam,
Dziewczyna Łukasza T.<br><hr>Dziewczyna Łukasza T<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
może się nie znam, jak zwykle - a regulowałeś kiedyś naprężenie wstępne pod pasażera lub bagaż czy śmigasz od zawsze jak fabryka ustawiła? wiesz wogóle co to jest kolokwializm?<br><hr>piotrasKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>
Komentatorzy napisał(a):"Podkręcić sprężyny'. I już wiemy, że nie znasz się na motocyklach<br><hr>Greg<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak wogóle to jesteś głupkiem:-) HD nie ma w tych amorach regulacji. <br><hr>GregKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>
Komentatorzy napisał(a):"Podkręcić sprężyny'. I już wiemy, że nie znasz się na motocyklach<br><hr>Greg<br>
Komentatorzy napisał(a):może się nie znam, jak zwykle - a regulowałeś kiedyś naprężenie wstępne pod pasażera lub bagaż czy śmigasz od zawsze jak fabryka ustawiła? wiesz wogóle co to jest kolokwializm?<br><hr>piotras<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
super, większej reklamy ciebie i owego motocykla mi nie trzeba ...<br><hr>piotrasKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>
Komentatorzy napisał(a):może się nie znam, jak zwykle - a regulowałeś kiedyś naprężenie wstępne pod pasażera lub bagaż czy śmigasz od zawsze jak fabryka ustawiła? wiesz wogóle co to jest kolokwializm?<br><hr>piotras<br>Komentatorzy napisał(a):Tak wogóle to jesteś głupkiem:-) HD nie ma w tych amorach regulacji. <br><hr>Greg<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem wielce rozczarowany malowaniem felg tego motocykla. Kto wpadł na tak debilny pomysł??! Poza tym to motocykl jest raczej jak "motorynka pony" - mały, niewygodny, w dziewczęcym malowaniu. Ja tu nie widzę nic fascynującego w AKURAT tym modelu HD. Wpakowali silnik 1,7 do ramy od motorynki gdzie jeden kierowca ledwo co się mieści. W dodatku NIBY harley robi w starym stylu motocykle... a ta cała elektronika? ABS? "wszystko z metalu"? A z czego ma zrobione błotniki, dekle pod siedzeniem, osłon filtra powietrza? To już nie to co stare zacne Harleye które miały dusze. Teraz to bardziej dzieło marketingowców niż " poczucia wolności".<br><hr>fan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
haha a co ma napiecie wstepne sprezyn do calkowitej dlugosci amortyzatorow... LOL co za kreton<br><hr>zzzKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>
Komentatorzy napisał(a):może się nie znam, jak zwykle - a regulowałeś kiedyś naprężenie wstępne pod pasażera lub bagaż czy śmigasz od zawsze jak fabryka ustawiła? wiesz wogóle co to jest kolokwializm?<br><hr>piotras<br>Komentatorzy napisał(a):Tak wogóle to jesteś głupkiem:-) HD nie ma w tych amorach regulacji. <br><hr>Greg<br>Komentatorzy napisał(a):super, większej reklamy ciebie i owego motocykla mi nie trzeba ...<br><hr>piotras<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a no to że zawieszenie jest twardsze przez co nie "siada" tak nisko. Jeżdżę na motocyklu i mam regulacje 6 stopniową więc wiem jak to wygląda w praktyce.<br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):można było podkręcic sprężyny bo maszyna siadła). ładny, ale tylny kapeć taki mizerny ...<br><hr>piotras<br>
Komentatorzy napisał(a):może się nie znam, jak zwykle - a regulowałeś kiedyś naprężenie wstępne pod pasażera lub bagaż czy śmigasz od zawsze jak fabryka ustawiła? wiesz wogóle co to jest kolokwializm?<br><hr>piotras<br>Komentatorzy napisał(a):Tak wogóle to jesteś głupkiem:-) HD nie ma w tych amorach regulacji. <br><hr>Greg<br>Komentatorzy napisał(a):super, większej reklamy ciebie i owego motocykla mi nie trzeba ...<br><hr>piotras<br>Komentatorzy napisał(a):haha a co ma napiecie wstepne sprezyn do calkowitej dlugosci amortyzatorow... LOL co za kreton<br><hr>zzz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
większość cech które wymieniłeś stanowią o esencji bobera ( moze poza tymi plasticznymi podróbkami ), w lakierowaniu nie widzę nic zdrożnego, nie wszystko musi być czarne i na dodatek matowe<br><hr>pleKomentatorzy napisał(a):Jestem wielce rozczarowany malowaniem felg tego motocykla. Kto wpadł na tak debilny pomysł??! Poza tym to motocykl jest raczej jak "motorynka pony" - mały, niewygodny, w dziewczęcym malowaniu. Ja tu nie widzę nic fascynującego w AKURAT tym modelu HD. Wpakowali silnik 1,7 do ramy od motorynki gdzie jeden kierowca ledwo co się mieści. W dodatku NIBY harley robi w starym stylu motocykle... a ta cała elektronika? ABS? "wszystko z metalu"? A z czego ma zrobione błotniki, dekle pod siedzeniem, osłon filtra powietrza? To już nie to co stare zacne Harleye które miały dusze. Teraz to bardziej dzieło marketingowców niż " poczucia wolności".<br><hr>fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O rany widok kierownika na tej maszynie wygląda tragicznie, jak stara baba na komarku, dramat taki motocykl.Chyba makler czy wspomniany dentysta pozbawiony jest zmysłu estetycznego co u tych ludzi jest chyba normą.POzdrawiam.<br><hr>BRAT PITA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
O rany widok kierownika na tej maszynie wygląda tragicznie, jak stara baba na komarku, dramat taki motocykl.Chyba makler czy wspomniany dentysta pozbawiony jest zmysłu estetycznego co u tych ludzi jest chyba normą.POzdrawiam.<br><hr>BRAT PITA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl