przejażdzki -plecaczkowanie
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

- 

Dominika_B
- Świeżak
cały czas pluję sobie w brodę, bo jeździłam dziś cały dzień, a nawet nie wiedziałam, ze dziś oficjalne otwarcie sezonu.. no nic, okazji do polatania jest mnóstwo przy takiej pogodzie  )
)

)
)- 

Dominika_B
- Świeżak
20 kwietnia jadę z Kłodzka (Kotlina Kłodzka) do Wrocławia na Moto serce, chętnie zabiorę jedną panią na plecak i dołączę się do jakiejś małej kolonii. PISAĆ PISAĆ.
skoro tak nozkami przebierasz to od razu kom do siebie wrzuc ... przestan capsa uzywac - leff
				skoro tak nozkami przebierasz to od razu kom do siebie wrzuc ... przestan capsa uzywac - leff
YAMAHA FZ6 2004r
			- dejek19
- Świeżak
hej wszystkim... 
ja w tym temacie też bym dołączyła...jak któryś z Panów potrzebowałby towarzystwa żeby polatać weekendowo po Dolnym Śląsku...bądź też w gorące wieczory.. 
wprawdzie sezon się dopiero zaczyna ale jakoś tak nie mogę skończyć prawka od zeszłego roku,już mnie "postraszyły" dwa upadki i odradzanie mi triumpha ( i tak zrezyg ze speed na rzecz street triple:)) jako pierwszego motoru...ale chętnie dołączę z tylu, może też do jakiejś ekipy...
generalnie dół garderoby został mi już tylko do kupienia, a reszta jest.
Pozdrawiam:)

ja w tym temacie też bym dołączyła...jak któryś z Panów potrzebowałby towarzystwa żeby polatać weekendowo po Dolnym Śląsku...bądź też w gorące wieczory..

wprawdzie sezon się dopiero zaczyna ale jakoś tak nie mogę skończyć prawka od zeszłego roku,już mnie "postraszyły" dwa upadki i odradzanie mi triumpha ( i tak zrezyg ze speed na rzecz street triple:)) jako pierwszego motoru...ale chętnie dołączę z tylu, może też do jakiejś ekipy...
generalnie dół garderoby został mi już tylko do kupienia, a reszta jest.
Pozdrawiam:)
- 

Marlenstwo
- Świeżak
plecak olsztyn
hej, szukam kogoś z Olsztyna z kim mogłabym pojeździć   zwykle jeżdżę z moją siostrą, ale mieszkamy daleko od siebie więc rzadko mamy okazję, nie znam nikogo w Olsztynie z motorem a widzę że dużo ludzi śmiga
 zwykle jeżdżę z moją siostrą, ale mieszkamy daleko od siebie więc rzadko mamy okazję, nie znam nikogo w Olsztynie z motorem a widzę że dużo ludzi śmiga  jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o kontakt. Pzdr
  jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o kontakt. Pzdr  

zwykle jeżdżę z moją siostrą, ale mieszkamy daleko od siebie więc rzadko mamy okazję, nie znam nikogo w Olsztynie z motorem a widzę że dużo ludzi śmiga
 zwykle jeżdżę z moją siostrą, ale mieszkamy daleko od siebie więc rzadko mamy okazję, nie znam nikogo w Olsztynie z motorem a widzę że dużo ludzi śmiga  jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o kontakt. Pzdr
  jeśli jest ktoś chętny to bardzo proszę o kontakt. Pzdr  
- 

klaudiap
- Świeżak
senekkorzenna, dzięki za poprawkę  nie znam się niestety na tym za bardzo
 nie znam siÄ™ niestety na tym za bardzo  
a plecaczkować w sumie umiem ;p podobno nie przeszkadzam a to już dobrze ;p podstawowe zasady znam, nie lecę ciężarem na kierowcę, nie panikuję, pochylam się na zakrętach, no nie wiem, dla mnie nic trudnego

a plecaczkować w sumie umiem ;p podobno nie przeszkadzam a to już dobrze ;p podstawowe zasady znam, nie lecę ciężarem na kierowcę, nie panikuję, pochylam się na zakrętach, no nie wiem, dla mnie nic trudnego

- 

klaudiap
- Świeżak
Jacyś chętni z Warszawy ? Kumple w tym sezonie nie dopisują  brak kasy, dziewczyny / żony za dużo im margają, że to niebezpieczne itp.,.  maszyny jak na złość się psują, serio ale ten rok jakiś pechowy jest pod tym względem. Nie ma z kim polatać. W tygodniu nie bardzo mam czas, preferuję soboty 21 - 4 nad ranem, najlepiej trasy poza Warszawę.
 brak kasy, dziewczyny / żony za dużo im margają, że to niebezpieczne itp.,.  maszyny jak na złość się psują, serio ale ten rok jakiś pechowy jest pod tym względem. Nie ma z kim polatać. W tygodniu nie bardzo mam czas, preferuję soboty 21 - 4 nad ranem, najlepiej trasy poza Warszawę. 
W razie czego pisać na priv
W stajni ZX6R 07r.
LwG
a
Zieloni Górą

brak kasy, dziewczyny / żony za dużo im margają, że to niebezpieczne itp.,.  maszyny jak na złość się psują, serio ale ten rok jakiś pechowy jest pod tym względem. Nie ma z kim polatać. W tygodniu nie bardzo mam czas, preferuję soboty 21 - 4 nad ranem, najlepiej trasy poza Warszawę.
W razie czego pisać na priv
W stajni ZX6R 07r.
LwG
a
Zieloni Górą

- enklava
- Świeżak
Jest jakiÅ› plecak z Koszalina?  

Sprzedam haykÄ™!!   | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
			- 

zadzior
- Stały bywalec
przyjedźcie chłopaki do Wro, bo tu - jak widać nie ma(m) z kim jeździć... )w sensie plecaczka bo jeszcze na swoją maszynę muszę poczekać...
)w sensie plecaczka bo jeszcze na swoją maszynę muszę poczekać...

- 

Marlenstwo
- Świeżak
heheh z checią bym podbił do Wrocka, bo w Inowrocławiu lub okolicy nikt nie chce sie dołączyc hehe, ale troszke kilasów dzieli niestety. pozdroMarlenstwo napisał(a):przyjedźcie chłopaki do Wro, bo tu - jak widać nie ma(m) z kim jeździć...)w sensie plecaczka bo jeszcze na swoją maszynę muszę poczekać...
R1  rn12 2004r+ , stunt honda+ AUDI A6 1,8T
			- oskaarek
- Świeżak
			 • Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5

Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości