POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam, nazywam się Przemek mam 17 lat jestem ze wsi pod Lęborkiem na pomorzu. Mój jednoślad to skuter który kupiłem za pieniądze z komunii to Kinroad XT50QT-5. Konto założyłem bo szukam pomocy w lekkim tuningu i naprawie skutera na ostatni sezon myślę że to będzie koniec mojej przygody z jednośladami(może kiedyś), ale myślę że zacznie się przygoda z quadami więc forum będę odwiedzał.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- revo205
- Świeżak
Hej Jestem Anka, co prawda sama nie jeżdżę ale te kilka razy jako pasażerka wystarczyło mi żeby się zakochać w tych maszynach.Nie wiem co w tym jest ale sam odgłos silnika sprawia że się uśmiecham. Może znajdę jakiegoś dobrego nauczyciela i sama będę mogła poszaleć bo nie jestem grzeczną dziewczynką
Niestety u mnie w okolicy niewielu jest fanatyków z którymi mogła bym się zabrać chociaż na wasze zloty i wyścigi żeby podziwiać co potrafią wasze sprzęty... o mnie to tyle 

- AniaXXX23
- Świeżak
Tylko nie skuter , delikatnie ujmując podnoszą mi ciśnienie w złym tego słowa znaczeniu ,kiedy jadę za nimi samochodem (nie urażając nikogo bo różne są gusta ) całej reszcie zawsze robię miejsce
Podoba mi się to jak jeździcie i sama bardzo bym chciała ale nawet nie wiem czy się do tego nadaję 

- AniaXXX23
- Świeżak
Siema, mam na imię Klaudiusz, mam 18 lat i jestem z okolic Częstochowy, obecnie śmigam na TDR 125.
Pozdrawiam

Pozdrawiam

-
klauddd505 - Świeżak
- mateuszm12311
- Świeżak
Jako że dobry zwyczaj nakazuje powitać się gdzieś wchodząc....to też czynię....
Witam serdecznie całe grono zarażonych....
Jestem już raczej wiekowy
A jak to w pewnym wieku, choroba dopada po raz kolejny...
Jestem z lat, gdzie uczyłem się jeździć na Jawie 250, później Junak, M72 i inne tego rodzju sprzęty
Dzisiaj w moich rękach ,a raczej w rekach syna, pojawiła się wiekowa Aprilka ETX 125 rocznik nieznany , myślę że 84-89
Patrząc na ten wynalazek dopadła mnie choroba po raz kolejny...
Zacząłem przeglądać net i..... wylądowałem tutaj
Ot i wszystko, jak na razie.....
Myślę o zakupie jakiegoś enduro :biggrin: JAKIEGOŚ.... :biggrin:
Jestem raczej z tych wielkich ...170 w kapeluszu i waga 76kg :laugh: :laugh: :laugh:
Tak że myślę znaleźć tutaj miejsce, gdzie można coś dać od siebie i coś dla siebie otrzymać...
Pozdrawiam...
Witam serdecznie całe grono zarażonych....
Jestem już raczej wiekowy

A jak to w pewnym wieku, choroba dopada po raz kolejny...
Jestem z lat, gdzie uczyłem się jeździć na Jawie 250, później Junak, M72 i inne tego rodzju sprzęty
Dzisiaj w moich rękach ,a raczej w rekach syna, pojawiła się wiekowa Aprilka ETX 125 rocznik nieznany , myślę że 84-89
Patrząc na ten wynalazek dopadła mnie choroba po raz kolejny...
Zacząłem przeglądać net i..... wylądowałem tutaj
Ot i wszystko, jak na razie.....
Myślę o zakupie jakiegoś enduro :biggrin: JAKIEGOŚ.... :biggrin:
Jestem raczej z tych wielkich ...170 w kapeluszu i waga 76kg :laugh: :laugh: :laugh:
Tak że myślę znaleźć tutaj miejsce, gdzie można coś dać od siebie i coś dla siebie otrzymać...
Pozdrawiam...

- tolo44
- Świeżak
:)
Witam Jestem tutaj nowy. Nie mam jeszcze swojego motocykla ani kat A, ale intensywnie nad tym mysle. na forum zarejestrowalem się aby podczas dyskusji dobrac odpowiedni dla siebie sprzet oraz zdobyc troche doswiadczenia 

- michalxxxxx
- Świeżak
Witam serdecznie wszystkich motocyklistów! Jestem Mateusz niedawno zakupiłem swój pierwszy motocykl. Mam nadzieje że trafię tutaj na ludzi którzy chętnie udzielą mi rad w niedomówionych kwestiach
Życzę wszystkim Szerokiej Drogi!
Moim pierwszym motocyklem jest SUZUKI GSX-750F

Moim pierwszym motocyklem jest SUZUKI GSX-750F
SUZUKI GSX-750F
- MattSphere
- Świeżak
Powitać wszystkie koleżanki i kolegów.
Jestem z Białegostoku i w tym roku zrealizował swoje motoryzacyjne marzenie które odkładałem zawsze na poźniej . Zakupiłem Suzuki Bandita S 600. I jestem happy ....
Do zobaczenia na drodze....
Jestem z Białegostoku i w tym roku zrealizował swoje motoryzacyjne marzenie które odkładałem zawsze na poźniej . Zakupiłem Suzuki Bandita S 600. I jestem happy ....
Do zobaczenia na drodze....
- weider
- Świeżak