Honda ns1.Pomozcie zamierzam kupic,ale sie zbytnio nie znam:
• Strona 1 z 1
Honda ns1.Pomozcie zamierzam kupic,ale sie zbytnio nie znam:
Witam.
Wiec moja historia zaczyna sie tak:)Miałem 3 motorowery;ogara,charta i kadeta,wiec jakas tam wprawe w jeadzie złapałem.Teraz uzbierałem troche pieniedzy i zamierzam zainwestowac w japonczyka.Godną propozycja jest cyba honda ns1.Tylko musze wiedziec o niej wszystko.Czy jest awaryjna.I co najwazniejsze czy sa do niej czesci.Bardzo prosze o opinie na jej temat.Mam okazje kupic takowa za 2800 96rok w bdb stanie.Jednym minusem jaki mi przeszkadza to to iz nie ma ona rozrusznika.Troche wstyd odpalac scigacza kopniakiem:)Z tego faktu zastanawiam sie takze nad yamaha tzr 80.Tylko tu trzeba zapene doplacic te 1000 zł.Jak myslicie czy jest sens????
Bardzo prosze o wypowiedzi:)
Pozdrawiam
Wiec moja historia zaczyna sie tak:)Miałem 3 motorowery;ogara,charta i kadeta,wiec jakas tam wprawe w jeadzie złapałem.Teraz uzbierałem troche pieniedzy i zamierzam zainwestowac w japonczyka.Godną propozycja jest cyba honda ns1.Tylko musze wiedziec o niej wszystko.Czy jest awaryjna.I co najwazniejsze czy sa do niej czesci.Bardzo prosze o opinie na jej temat.Mam okazje kupic takowa za 2800 96rok w bdb stanie.Jednym minusem jaki mi przeszkadza to to iz nie ma ona rozrusznika.Troche wstyd odpalac scigacza kopniakiem:)Z tego faktu zastanawiam sie takze nad yamaha tzr 80.Tylko tu trzeba zapene doplacic te 1000 zł.Jak myslicie czy jest sens????
Bardzo prosze o wypowiedzi:)
Pozdrawiam
- stanek
- Świeżak
yyy tak z ciekawości, skąd wy bierzecie te ceny? co ja oglądam allegro, czy jakieś gazety z ogłoszeniami kupna/sprzedaży, to za kwote oscylującą w granicach 2tys złotych polskich (bo może wam chodzi o jakąś inną walute
) można kupić simsona/mz etz , a tutaj dowiaduję się że spokojnie wystarczy na suzuki dr600 z 88r, hondeNS1 z 96 (a wiem że takie motorowery ze względu na swój wygląd i osiagi są bardzo drogie) , przykładów można przytoczyć więcej, a ceny które przytaczacie naprawde są podejżanie niskie. czy to może są motory sprawodzane po choćby delikatnym upadku, lub z jakimś defektem? bo na zarejestrowani wtedy trzeba wydać sporo kasy i troche też na naprawe

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
ale nie o pojemności 600 czy tam 650 dokładnie, taką nawet z tego roku najtansza udało mi się znaleźć za 4 tys , a tak średnio to 5-6 tys roczniki 90-92 czyli nieduża różnica między rocznikiem 88.
-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
Wydaje mi się, że TZRek jest więcej na rynku. Także i o części będzie latwiej. W sumie raczej wielkiej różnicy nie odczujesz pomiędzy NS a TZR. Trwalosć silnika jest na podobnym poziomie, jak ktoś chociaz troche dbal o moto i wymienial części w odpowiednim czasie to ciężko jest zepsuć honde czy yamahe. Koszty utrzymania też są podobne, wiadomo, że jak kupujesz używke to coś musisz na początek w nią zainwestować. Wiadomo, że najlepiej jest kupic jak najmlodszą z jak najmniej przekręconym przebiegiem. Także zdecyduj co Ci się lepiej podoba i kupuj 

-
Ariel - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości