[Aktualności] KTM E-SPEED - elektryczny skuter z...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] KTM E-SPEED - elektryczny skuter z...
Dyskusja na temat: KTM E-SPEED - elektryczny skuter z Mattighofen
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM E-SPEED - elektryczny skuter z Mattighofen
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
KTM E-SPEED - elektryczny skuter z Mattighofen
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Ekologia jest ważna... No ale musi się za to brać KTM ? Nie ma nikogo innego ? Coś czuje że z marki jaką jest KTM, która się kojarzyła tylko z niezniszczalnymi crossami/enduro/supermoto powoli robi się chłam produkujący wszystko i nic. A przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat LwG
<br><hr>Mielecki-Motocyklista

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To samo dzieje się (a raczej stało się) z Hondą.Komentatorzy napisał(a):Ekologia jest ważna... No ale musi się za to brać KTM ? Nie ma nikogo innego ? Coś czuje że z marki jaką jest KTM, która się kojarzyła tylko z niezniszczalnymi crossami/enduro/supermoto powoli robi się chłam produkujący wszystko i nic. A przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat LwG<br><hr>Mielecki-Motocyklista <br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie zgadzam sie z kolegą wyżej, wku*wiają mnie już te elektroniczne gówna i jeba*e normy czystości spalin itd, bardzoej ekologicznjej by było jakby ludzi przestali śmiecie wypierdalać do rowów i przesterzegali emisjii spalin w swoich kominach bo palą tym co jest pod ręką. Odwalcie sie od motocykli i samochodów.<br><hr>SerwusKomentatorzy napisał(a):Ekologia jest ważna... No ale musi się za to brać KTM ? Nie ma nikogo innego ? Coś czuje że z marki jaką jest KTM, która się kojarzyła tylko z niezniszczalnymi crossami/enduro/supermoto powoli robi się chłam produkujący wszystko i nic. A przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat LwG<br><hr>Mielecki-Motocyklista <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
100% prawdy zjebane elektryki<br><hr>damianKomentatorzy napisał(a):Ekologia jest ważna... No ale musi się za to brać KTM ? Nie ma nikogo innego ? Coś czuje że z marki jaką jest KTM, która się kojarzyła tylko z niezniszczalnymi crossami/enduro/supermoto powoli robi się chłam produkujący wszystko i nic. A przynajmniej takie jest moje zdanie na ten temat LwG<br><hr>Mielecki-Motocyklista <br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mi się podoba, z optyki jest bardzo ładny, fele kozak, zawsze można zrobić swap na silnik spalinowy w czym problem ?
<br><hr>appyer

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości