[Aktualności] "Równi na drodze" - kampania...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] "Równi na drodze" - kampania...
Dyskusja na temat: "Równi na drodze" - kampania społeczna wystartowała
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Równi na drodze" - kampania społeczna wystartowała
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Równi na drodze" - kampania społeczna wystartowała
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...Komentatorzy napisał(a):Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin<br>
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ta i będzie jak z naklejkami o patrzeniu w lusterka bo motocykle są wszędzie. Znacznie więcej problemów na drodze mam ze strony tych, którzy mają taką naklejkę na samochodzie przyklejoną niż od tych teoretycznie nieuświadomionych.<br><hr>fr
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Gdzie dostanÄ™ naklejkÄ™ ?
Osobiście popieram takie akcje, trzeba robić hałasu i przynajmniej kierowcy puszek są chociaż odrobinę ostrożniejsi. <br><hr>*IRO*
Osobiście popieram takie akcje, trzeba robić hałasu i przynajmniej kierowcy puszek są chociaż odrobinę ostrożniejsi. <br><hr>*IRO*
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
popieram! ja zawsze podpinam się pod gościa który jedzie przedemną - no do czasu jak koleś ugrzęźnie a ja mam opcje przejechać inną stroną to się odłączam..<br><hr>snKomentatorzy napisał(a):Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Od dawna przyjęte jest aby jeździć prawa strona lewego skrajnego pasa.<br><hr>MarcinKomentatorzy napisał(a):Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin<br>Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości