Zobacz wątek - <i>[Aktualności]</i> "Równi na drodze" - kampania...
NAS Analytics TAG

[Aktualności] "Równi na drodze" - kampania...

Komentarze użytkowników
_________

[Aktualności] "Równi na drodze" - kampania...

Postprzez Åšcigacz » 23/5/2013, 09:33

Dyskusja na temat: "Równi na drodze" - kampania społeczna wystartowała
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
"Równi na drodze" - kampania społeczna wystartowała
Åšcigacz
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 09:33

Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 09:59

Komentatorzy napisał(a):Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin<br>
Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 10:12

Ta i będzie jak z naklejkami o patrzeniu w lusterka bo motocykle są wszędzie. Znacznie więcej problemów na drodze mam ze strony tych, którzy mają taką naklejkę na samochodzie przyklejoną niż od tych teoretycznie nieuświadomionych.<br><hr>fr
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 10:26

Gdzie dostanÄ™ naklejkÄ™ :) ?

Osobiście popieram takie akcje, trzeba robić hałasu i przynajmniej kierowcy puszek są chociaż odrobinę ostrożniejsi. <br><hr>*IRO*
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 10:48

Komentatorzy napisał(a):Dobrze by było w takiej kampanii przemycić trochę wartości edukacyjnej, np. pomiędzy którymi pasami powinni jeździć motocykliście, żeby nie jeździli wszystkimi.<br><hr>Marcin<br>
Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo<br>
popieram! ja zawsze podpinam się pod gościa który jedzie przedemną - no do czasu jak koleś ugrzęźnie a ja mam opcje przejechać inną stroną to się odłączam..<br><hr>sn
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Postprzez Komentatorzy » 23/5/2013, 20:50

Komentatorzy napisał(a):Zgadzam się. Mam z tym ciągły problem.. Jeden w lewo, drugi w prawo.. w efekcie jadę i trzęsę d. czy samochód obok którego jadę nie będzie ustępował drogi motocyklowi z drugiej strony...
koledzy motocykliści! jeździmy jedną stroną między samochodami - kierunek ustala pierwszy. Thanks<br><hr>OstatniSniDuzo<br>
Od dawna przyjęte jest aby jeździć prawa strona lewego skrajnego pasa.<br><hr>Marcin
Komentatorzy
Mieszkaniec forum

Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości

na górê