LWG od rowerzysty?
• Strona 1 z 1
LWG od rowerzysty?
Witam. Mam takie trochę nie typowe pytanie. Jechałem dzisiaj rowerem jezdnią i mijałem się z motocyklistą, i miałem taki moment zawahania czy podnieść rękę czy nie? Co sądzicie o lewej od rowerzysty który was mija? Dodam że nie mam własnego motocykla, aczkolwiek chciałbym kupić Yamahę YZF 125R.
- Zeta125R
- Świeżak
Jak śmigasz często na moto, to jadąc rowerem czasami włącza się bezwarunkowy odruch podniesienia ręki motocykliście
, co nie zmienia faktu, że wśród samych rowerzystów zauważyłem coraz to częstszą tendencję do podnoszenia łapki, tyle że Ci zazwyczaj wyrywają się z prawą grabą, czego motocykliści z powodów technicznych raczej nie robią
.
Ale tak, jak już machać motocykliście, to samemu będąc motocyklistą, jak machniesz jadąc rowerem, to raczej nikt do Ciebie nie zawróci
, ale jaki w tym sens? 

Ale tak, jak już machać motocykliście, to samemu będąc motocyklistą, jak machniesz jadąc rowerem, to raczej nikt do Ciebie nie zawróci

Raz motór byl chory i leżał w łóżeczku.
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
I przyszedł pan doktor "Co jest motóreczku?"
"Ach lagi mam krzywe i ogon złamany
i wgniotkę na baku i przód rozje..ny"
-
Glenroy - Moderator
Vergon napisał(a):Drogie Bravo jechałem dzisiaj samochodem za Transitem z naklejką "motocykle są wszędzie" czy powinienem zatrąbić?
Dodam, że nie mam samochodu, ale chciałbym mieć rower.
Lajk

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
a mi jakiś czas temu jak biegłem to lewą podniósł gość na o2o. instynktownie odmachałem.
ale się zastanawiałem, bo ani goscia, ani o2o ani nawet koszulki z logiem któregokolwiek z forów motocyklowych nie miałem...
ale się zastanawiałem, bo ani goscia, ani o2o ani nawet koszulki z logiem któregokolwiek z forów motocyklowych nie miałem...

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
No to czas na mały coming out. Gdy jeszcze nawet nie marzyłem o moto, to jadąc rowerkiem z kółkami bocznymi i widząc mijającego mnie motocyklistę z pewną taką nieśmiałością naciskałem dzwoneczek przy rowerze. Do dziś mam taki nagniotek na palcu...
- adamadamus
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości