Kupno Crossa
• Strona 1 z 1
Kupno Crossa
Witam.
Od dłuższego czasu planuje sobie kupić crossa lancoin 250.
Chciał bym was prosić o wypowiedź co do tych crossów , chciał bym też dodać , że to był by mój pierwszy cross więc nie chciał bym się szarpać na jakieś drogie firmówki Mam 16 lat i 171cm wzrostu , na zdjęciach te crossy wydają się dosyć małe i nie wiem jak by mi się na takim jeździło. Jeszcze raz proszę was o wasze wypowiedzi i rady co do kupna pierwszego crossa.
Z góry dziękuje
Od dłuższego czasu planuje sobie kupić crossa lancoin 250.
Chciał bym was prosić o wypowiedź co do tych crossów , chciał bym też dodać , że to był by mój pierwszy cross więc nie chciał bym się szarpać na jakieś drogie firmówki Mam 16 lat i 171cm wzrostu , na zdjęciach te crossy wydają się dosyć małe i nie wiem jak by mi się na takim jeździło. Jeszcze raz proszę was o wasze wypowiedzi i rady co do kupna pierwszego crossa.
Z góry dziękuje
- Druxi
- Świeżak
chinskie padliny, nie ma co kupować. chyba że chcesz pod domem popyrkac. albo kilka wyjazdów dalej i moto do remontu.
takich tematów juz kilkanascie było wiec poczytaj istniejące. jak dla mnie bezsens i lepiej kupic markowy motorower chociazby. zamykam
takich tematów juz kilkanascie było wiec poczytaj istniejące. jak dla mnie bezsens i lepiej kupic markowy motorower chociazby. zamykam
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości