ProszÄ™ was o doradzenie POMOCY !! PILNE
• Strona 1 z 1
ProszÄ™ was o doradzenie POMOCY !! PILNE
Witam mam okazję kupić jeden z tych crossów Kawasaki kxf 250 2008,Yamahe yzf 250 2008,Suzuki rmz 250 2008.I nie wiem którego wybrać.Mam pewne doświadczenie na crossie bo jeździłem yz 125 przez 2 lata i teraz chciałbym spróbować na 250 4t i nie wiem który z tych wybrać a mam czas do piątku wszystkie są w stanie podobnym czyli bardzo dobrym i biję się z myślami którego by tu wybrać dlatego prosze was tych którzy mieli doświadczenie z tego typu crossami o rade którego wybrac.Z góry dzięki i proszę o szybka pomoc. 

- bamarz55
- Świeżak
wszystkie to motorki są bardzo podobne osiągi itp ja osobiście śmigałem na rmz i co moge powiedzieć fajny sprzęt i zawieszenie tez niczego sobie
wybierz ten który będzie w lepszej kondycji 

--->Klx 250 ---> CRF450R
- papek23
- Świeżak
było
obojętne co wybierzesz, aby stan techniczny był ok. wszyswtkie są na tyle podobne że jako amator po 2 sezonach róznicy nie odczujesz. jak też np cena podobna to patrz który ma wiecej dodatków, który w lepszym stanie, mniej zmęczony itp itd. mocowo, serwisowo itp wszystko podobnie.

obojętne co wybierzesz, aby stan techniczny był ok. wszyswtkie są na tyle podobne że jako amator po 2 sezonach róznicy nie odczujesz. jak też np cena podobna to patrz który ma wiecej dodatków, który w lepszym stanie, mniej zmęczony itp itd. mocowo, serwisowo itp wszystko podobnie.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości