Suzuki czy Aprilia
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Siostra zajęta, już od dłuższego czasu. Może to i dobrze, takiego szwagra mieć jak BG to bym się chyba musiał w kolano postrzelić xD
A tak całkiem serio silniki dwucylindrowe na ogół palą najmniej, co też daje po pupie w osiągach, silniki w układzie V mają większą elastyczność, ale w praktyce najszybsze, są rzędowe czwórki. Ale z taką zielonością tematu jaki autorze prezentujesz swoją osobą to proponuję brać coś na czym będziesz się mógł nauczyć jeździć (choć i tu nie wiem czy nadwyżki mocy nie będzie) i zdecydowanie przy takiej wiedzy teoretycznej (więc praktycznej pewnie też) odradzam wszystko co tutaj prezentujesz weź sobie jakąś GS'kę, GPZ'tkę, ER-5 czy Cebulkę i naucz się na tym jeździć, a jak już będziesz czuł się na swojej maszynce bardzo pewnie, to weź coś większego. Bo tak to będziesz zwyczajnie kaleczył jazdę.
A tak całkiem serio silniki dwucylindrowe na ogół palą najmniej, co też daje po pupie w osiągach, silniki w układzie V mają większą elastyczność, ale w praktyce najszybsze, są rzędowe czwórki. Ale z taką zielonością tematu jaki autorze prezentujesz swoją osobą to proponuję brać coś na czym będziesz się mógł nauczyć jeździć (choć i tu nie wiem czy nadwyżki mocy nie będzie) i zdecydowanie przy takiej wiedzy teoretycznej (więc praktycznej pewnie też) odradzam wszystko co tutaj prezentujesz weź sobie jakąś GS'kę, GPZ'tkę, ER-5 czy Cebulkę i naucz się na tym jeździć, a jak już będziesz czuł się na swojej maszynce bardzo pewnie, to weź coś większego. Bo tak to będziesz zwyczajnie kaleczył jazdę.
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Ależ oczywiście, że post wnosi coś do tematu. A gdybym ja napisał co polecacie R1, ZX10R, czy Gixera 1000 to jeśli ktoś odradził by mi wszystkie te maszyny to nie było by to na temat ? Forum właśnie po to jest, żeby ktoś coś doradził, znalazłeś jakiś maszynki które Ci się podobają, ale raczej nie są to maszynki na które masz umiejętności. Dlatego odradzam Ci wszystkie i nie biorę udziału w ankiecie bo to bezsens. A jeśli już wybrałeś coś dla siebie i szukasz tutaj tylko potwierdzenia i błogosławieństwa na porywanie się z motyką na słońce to zmień forum, bo nikt nie weźmie odpowiedzialności za świeżaka mającego setkę koni pod dupą
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
Rozwiń proszę swoją myśl na PWSkoQ napisał(a):Siostra zajęta, już od dłuższego czasu. Może to i dobrze, takiego szwagra mieć jak BG to bym się chyba musiał w kolano postrzelić xD.
Co do tematu: Na każdej z wymienionych 500 zdobędziesz odpowiednie doświadczenie by w późniejszym czasie myśleć o motocyklach które wymieniłeś.
"ZX-10R" Ninja 2008 | http://bikepics.com/members/blackzx10r/
-
Black-Ghost - VIP Åšcigacz.pl
nie drga, tylko wibruje.
a wibruje ponieważ zaprojktowana dla kobiet.
na poważnie, nie mając doświadczenia nawet nie będziesz tego odczuwał.
a wibruje ponieważ zaprojktowana dla kobiet.
na poważnie, nie mając doświadczenia nawet nie będziesz tego odczuwał.
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości