[Aktualności] Linka w lesie - kolejna pułapka na...
Zupełnie jak by *** wielkim problemem było pogadanie z motocyklistami, ale widać leśni ludzie nie lubią podejmować dialogu.<br><hr>SebaŚcigaczMotur
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak nie wiesz to nie pierd*l głupot lamusie. 5 lat temu w pobliżu Ogrodzieńca facet się zabił przez taką linkę, głośno o tym było.Komentatorzy napisał(a):Fatalizowanie. Nie jest znany ani jeden przypadek w PL odcięcia głowy przez linkę. Każdy ściemnia, że jego znajomy, znajomy znajomego itp ale to ściema. A na filmiku linki posmarowane świeżym błotem nawet nie podeschło - to już raczej manipulacja autorów pewnie posmarowali chwilę wcześniej.<br><hr>xivi<br>
I nie wylatuj mi tu z manipulacją autorów, bo osobiście to znalazłem, jestem quadowcem, a linka już jest drugi raz rozwieszona w tym miejscu. <br><hr>Baart
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie czy ogłupieliście!!! lepiej szykanujcie Tych którzy wywalają śmieci do lasu niż motocyklistów...... A jestem ciekaw co byście napisali jak ktoś z waszej rodziny wpadł by na taką linkę. <br><hr>jusko90
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Lepiej niech jeżdżą po lasach niż mają ćpać pod klatką. A skoro w jakiejś miejscowości jest dużo ludzi którzy jeżdżą po lasach to może wystarczyło by przeznaczyć jakiś odpowiedni teren np. na tor? W pasje tych ludzi warto inwestować. Człowiek z pasją to wartościowy człowiek. Może rozsądniej było by umożliwić im rozwijanie zainteresowań? Takich ludzi z roku na rok jest coraz więcej.<br><hr>asia
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Do lasu na motocyklach i quadach?????myśląże ok jest, plosza zwierzeta ,pieszych, niszcza przyrode ,zaklocaja spokoj,hałasują. po lesie chodzi sie pieszo, nie dziwie sie ludziom ze sie wkur***ą , mnie samą tez o mały włos nie rozjechali, a na moich oczach przejechali po wygrzewajacym się chronionym wężu. <br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Bogdan jesteś debilem i powinno się izolować takich jak ty. Tyle w temacie<br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):Nauczy się ze ma nie jeździć po lesie? Nauczy. Będzie się bać wjechać? będzie. Bo o to chodzi ludziom którzy porozwieszali te linki. Szkoda życia motocyklistów to prawda ale jak nie rozumieją próśb to będą sie uczyć na błędach. A dodając do tego kwestie czystej percepcji kierujących - kto ma łeb i chce miec to do lasu sie pchać nie będzie. Tyle w temacie.<br><hr>Bogdan z Wrocławia<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Tak, lepiej żeby zaczął ćpać i takie tam, jak by były trasy wyznaczone albo więcej torów to nie było by takich problemów.<br><hr>Debile wszędzie debileKomentatorzy napisał(a):Mieszkam w dużym mieście przy jednej z głównych ulic. Pomijam duże natężenie ruchu - najgorsze jak kilkanaście razy dziennie jakiś debil bez tłumnika ( czy jakąś inna przeróbka) w motorze przejedzie na wysokich obrotach ulica - gdzie ta pier***na straż miejska ???? No tak - w krzakach za miastem z fotoradarem. Aby odpocząć człowiek jedzie na wieś - a tam znów jakieś buractwo na kładach, motorach sobie rajdy leśne urządza. A ch*j im w d**ska -jak by tak wszyscy chcieli się relaksować na motorach to by człowiek sfiksował - więcej tych linek w lasach !!! Urwie jakiemuś debilowi łeb to może na jakiś czas będzie spokój wreszcie. Je*ie mnie to. Dlaczego masa ludzi ma cierpieć bo jakiś debil kupił sobie motor czy innego quada. Niech sobie worek na łeb założy - odpali motor na pełnych obrotach - podepnie się do tłumnika - polecam wszystkim bezmózgowcom.<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Robert jesteś po prostu imbecylem bez wyobraźni a zazdrość i świadomość , że ty nigdy nie dałbyś sobie rady na takich sprzętach przepaliła ci zwoje mózgowe. Tobie trzeba linkę powiesić żebyś na niej mógł zadyndać. Izolować trzeba takich jak ty,skoro życie ludzkie jest dla ciebie tak mało warte.ludzkie <br><hr>motocyklistaKomentatorzy napisał(a):Mieszkam w dużym mieście przy jednej z głównych ulic. Pomijam duże natężenie ruchu - najgorsze jak kilkanaście razy dziennie jakiś debil bez tłumnika ( czy jakąś inna przeróbka) w motorze przejedzie na wysokich obrotach ulica - gdzie ta pier***na straż miejska ???? No tak - w krzakach za miastem z fotoradarem. Aby odpocząć człowiek jedzie na wieś - a tam znów jakieś buractwo na kładach, motorach sobie rajdy leśne urządza. A ch*j im w d**ska -jak by tak wszyscy chcieli się relaksować na motorach to by człowiek sfiksował - więcej tych linek w lasach !!! Urwie jakiemuś debilowi łeb to może na jakiś czas będzie spokój wreszcie. Je*ie mnie to. Dlaczego masa ludzi ma cierpieć bo jakiś debil kupił sobie motor czy innego quada. Niech sobie worek na łeb założy - odpali motor na pełnych obrotach - podepnie się do tłumnika - polecam wszystkim bezmózgowcom.<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To po co do K***y jest straż leśna ? a nie zakładanie pułapek jak na zwierzynę... poza tym ludzie też przesadzają, jak jeździłem w zeszłe lato i znalazłem ciekawą górkę na środku łąki to przy**eprzył się do mnie dziadek że mu siano rozjeździłem (wąski najazd na skok szerokości opony i ze 2 m2 lądowania) a łąka parę ładnych hektarów wyglądająca na kompletny nieużytek i o co tym ludziom chodzi ? mam własną działkę z torem motocrossowym ale fajnie też pojeździć po nieznanym terenie gdzie inaczej się nie dojedzie jak offroadówką a niszczenie ścieżek w parkach itp też uważam za złe zachowanie tak robią po prostu chamy <br><hr>EnduroUNW
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty co masz problem ? to nie czytaj a nie walisz fleki:)Komentatorzy napisał(a):Do lasu na motocyklach i quadach?????myśląże ok jest, plosza zwierzeta ,pieszych, niszcza przyrode ,zaklocaja spokoj,hałasują. po lesie chodzi sie pieszo, nie dziwie sie ludziom ze sie wkur***ą , mnie samą tez o mały włos nie rozjechali, a na moich oczach przejechali po wygrzewajacym się chronionym wężu. <br><hr>ja<br>
chodzi to se możesz po chodniku:)
nie podoba sie to nie czytaj proste<br><hr>motocross yz 125
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
*** przecież motocykle quady i inne są po to żeby jeździć a tak poza tym ludzie jeżdżą bo to lubią i powinniście to zrozumiec i tolerować ... <br><hr>tobcio
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
odpowiedz zupełnie nie do tego komentarza chyba.bo nie na temat. chodzi owszem sie po chodniku i w lesie po szlakach. a w lesie jak nie ma wyznaczonego szlaku quadowego to po *uj sie tam pchać? to tam nie wjezdzajcie,bo rozpie***dalacie wszystko.Komentatorzy napisał(a):Do lasu na motocyklach i quadach?????myśląże ok jest, plosza zwierzeta ,pieszych, niszcza przyrode ,zaklocaja spokoj,hałasują. po lesie chodzi sie pieszo, nie dziwie sie ludziom ze sie wkur***ą , mnie samą tez o mały włos nie rozjechali, a na moich oczach przejechali po wygrzewajacym się chronionym wężu. <br><hr>ja<br>Komentatorzy napisał(a):ty co masz problem ? to nie czytaj a nie walisz fleki:)
chodzi to se możesz po chodniku:)
nie podoba sie to nie czytaj proste<br><hr>motocross yz 125 <br>
<br><hr>ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Naprawdę jesteście tak zapatrzeni w siebie? Bo pasja bo to wspaniałe, niech sobie pojeżdżą. Ale kij z tym że przy okazji rozwalą na cały następny rok drogę w lesie, przepłoszą zwierzęta, ludzi, może kogoś potrącą (najczęściej można o tym usłyszeć w lecie). To jest LAS, tu mieszkać dzikie ZWIERZĘTA, po lesie się też chodzi. A tekst "chodzi to se możesz po chodniku" to sobie wsadźcie tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę bo "jeździć crossem albo innym gównem to możesz sobie na trasie" która nie będzie po prostu ścieżką w lesie.
<br><hr>Airsoftowiec
<br><hr>Airsoftowiec
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie rozumiem czemu nazwałeś go debilem. Napisał czystą prawdę. O to właśnie chodzi ludziom rozwieszającym linki i wykopującym inne wilcze doły. Sam jeżdżę po lasach, staram się jeździć po drogach nie uczęszczanych przez pieszych, czasami jednak na kogoś natrafię, zawsze zwalniam i mijam ich spacerowym tempem. Nikt nigdy na mnie nie machał, nie wywijał mi przed głową kijem, nawet się krzywo nie spojrzał. Mam taki apel do kolegów i koleżanek offroadowców szanujcie innych ludzi i przyrodę. Wybierajcie do jazdy takie miejsca, w których nikt o zdrowych zmysłach nie powinien się do Was przyczepić. Pamiętajmy, że nie każdy jest fanem ryczącego silnika i 2 kółek. Piszecie tu, że ludzie zazdroszczą pasji, bla, bla, bla... A nie pomyśleliście, że może dla kogoś pasją są górskie wędrówki, czy zbieranie grzybków i runa leśnego w czystym i cichym lesie? Żyjemy w cywilizowanym świecie wszystko da się pogodzić. Szanujmy innych to nikt nas nie będzie chciał wymordować.<br><hr>kaktusKomentatorzy napisał(a):Nauczy się ze ma nie jeździć po lesie? Nauczy. Będzie się bać wjechać? będzie. Bo o to chodzi ludziom którzy porozwieszali te linki. Szkoda życia motocyklistów to prawda ale jak nie rozumieją próśb to będą sie uczyć na błędach. A dodając do tego kwestie czystej percepcji kierujących - kto ma łeb i chce miec to do lasu sie pchać nie będzie. Tyle w temacie.<br><hr>Bogdan z Wrocławia<br>Komentatorzy napisał(a):Bogdan jesteś debilem i powinno się izolować takich jak ty. Tyle w temacie<br><hr>motocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ciekaw jestem co za idiota chodzi z dziećmi po takich błotnistych drogach. Piszecie bzdury żeby rozwieszać linki które mogą uszkodzić, a nawet zabić. Nie stać Was na takie hobby dlatego tak piszecie oszołomy. Tak wiem lepiej się naćpać, albo nachlać, posiedzieć przed kompem i pisać głupoty. <br><hr>Mifek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Mimo niewątpliwej słuszności Twoich argumentów, mordowanie ludzi wciąż nie jest właściwym sposobem na ochronę lasu.<br><hr>MaxKomentatorzy napisał(a):Naprawdę jesteście tak zapatrzeni w siebie? Bo pasja bo to wspaniałe, niech sobie pojeżdżą. Ale kij z tym że przy okazji rozwalą na cały następny rok drogę w lesie, przepłoszą zwierzęta, ludzi, może kogoś potrącą (najczęściej można o tym usłyszeć w lecie). To jest LAS, tu mieszkać dzikie ZWIERZĘTA, po lesie się też chodzi. A tekst "chodzi to se możesz po chodniku" to sobie wsadźcie tam gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę bo "jeździć crossem albo innym gównem to możesz sobie na trasie" która nie będzie po prostu ścieżką w lesie.
<br><hr>Airsoftowiec<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Popieram w calej rozciaglosci. Jesli czyjas "pasja" jest uciazliwa dla innych to juz nie jest pasja tylko sku....stwo. Tez mam motocykl i jezdze nim czesto ale tlumik mam pelny i chalas nie jest wiekszy od mocniejszych samochodow. <br><hr>PrzemekKomentatorzy napisał(a):Mieszkam w dużym mieście przy jednej z głównych ulic. Pomijam duże natężenie ruchu - najgorsze jak kilkanaście razy dziennie jakiś debil bez tłumnika ( czy jakąś inna przeróbka) w motorze przejedzie na wysokich obrotach ulica - gdzie ta pier***na straż miejska ???? No tak - w krzakach za miastem z fotoradarem. Aby odpocząć człowiek jedzie na wieś - a tam znów jakieś buractwo na kładach, motorach sobie rajdy leśne urządza. A ch*j im w d**ska -jak by tak wszyscy chcieli się relaksować na motorach to by człowiek sfiksował - więcej tych linek w lasach !!! Urwie jakiemuś debilowi łeb to może na jakiś czas będzie spokój wreszcie. Je*ie mnie to. Dlaczego masa ludzi ma cierpieć bo jakiś debil kupił sobie motor czy innego quada. Niech sobie worek na łeb założy - odpali motor na pełnych obrotach - podepnie się do tłumnika - polecam wszystkim bezmózgowcom.<br><hr>Robert<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ludzie *** gdzie wy żyjecie, czy rozwala wam ktoś cały las ? Nie, jak ktoś jeździ jest to przeważnie droga od swojego domu do jakiegoś toru w lesie oczywiście prawie zawsze legalnego (klubowego) a jakieś skurwiele co im przeszkadza że 1 km drogi ktoś zryje zakładają linki... Niech się jebną w te puste łuby, lasy są duże i co jak jest tor w lesie to mają sobie krosa na plecach przynieść??? Jak się nie znacie to się nie odzywać. Pozdro dla kumatych.<br><hr>Ja
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 14 gości