Pierwszy cross do 2000-2500zł
• Strona 1 z 1
Pierwszy cross do 2000-2500zł
Witam
- Cały zeszły sezon na skuterze aprilla sr 80
- 18, 82, 193
- 60% miasto (dojazd do szkoły i zabawa) 40% teren
- 5-8 tys.
- Na samego crossa mam 2-2,5 tys, sprzęt mam.
- Taki jaki będzie konieczny.
- Naked (:P) mx, enduro
- Yamahy z serii "YZ" i Ktm'y z serii "SX" małe pojemności.
Proszę o porady, konkretne modele mile widziane, odpowiem na wszystkie pytania. Zastanawiam się nad 50tk'ą wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia ale chciałem zarejestrować moto na dowód ponieważ nie posiadam prawa jazdy na motocykl (mam B), czy jest taka opcja? Jak nie to proszę o wytłumaczenie. Dziękuje.
Pozdrawiam
- Cały zeszły sezon na skuterze aprilla sr 80
- 18, 82, 193
- 60% miasto (dojazd do szkoły i zabawa) 40% teren
- 5-8 tys.
- Na samego crossa mam 2-2,5 tys, sprzęt mam.
- Taki jaki będzie konieczny.
- Naked (:P) mx, enduro
- Yamahy z serii "YZ" i Ktm'y z serii "SX" małe pojemności.
Proszę o porady, konkretne modele mile widziane, odpowiem na wszystkie pytania. Zastanawiam się nad 50tk'ą wiem że apetyt rośnie w miarę jedzenia ale chciałem zarejestrować moto na dowód ponieważ nie posiadam prawa jazdy na motocykl (mam B), czy jest taka opcja? Jak nie to proszę o wytłumaczenie. Dziękuje.
Pozdrawiam

- Selecto
- Świeżak
omg.. po 1 nie ten dział
po 2 cross to cross - tylko na tor crossowy
skoro chcesz wjechac na asfalt to crossem nie wjedziesz. nie ma takiej mozliwosci. yz sx itp to sprzety głownie na tory motocrossowe. nie mają homologacji drogowej i nie maja nawet swiateł
pozatym za 2500 zł nie kupisz porządnej do jazdy crossówki. bedą to padliny i sam remont moze kosztowac te 2500 zł.
kup sobie enduro na poczÄ…tek, skoro chcesz ganiac i tu i tu. yamaha dt 50 polecam
skoro chcesz wjechac na asfalt to crossem nie wjedziesz. nie ma takiej mozliwosci. yz sx itp to sprzety głownie na tory motocrossowe. nie mają homologacji drogowej i nie maja nawet swiateł
pozatym za 2500 zł nie kupisz porządnej do jazdy crossówki. bedą to padliny i sam remont moze kosztowac te 2500 zł.
kup sobie enduro na poczÄ…tek, skoro chcesz ganiac i tu i tu. yamaha dt 50 polecam
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):omg.. po 1 nie ten dział
dzięki za wyjaśnienie i wyrozumiałość , jestem w temacie trochę zielony...zaraz obejrzę dt'ki

- Selecto
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości