[Aktualności] Motocykl wjeżdża w rowerzystę -...
• Strona 1 z 1
[Aktualności] Motocykl wjeżdża w rowerzystę -...
Dyskusja na temat: Motocykl wjeżdża w rowerzystę - fiksacja wzroku w akcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykl wjeżdża w rowerzystę - fiksacja wzroku w akcji
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Motocykl wjeżdża w rowerzystę - fiksacja wzroku w akcji
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Kurde jakby mi gamoń na motocyklu takie piękne koła Campagnolo zniszczył to bym sklepał na miejscu. <br><hr>vlad
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czyżby? :/<br><hr>bleKomentatorzy napisał(a):Kurde jakby mi gamoń na motocyklu takie piękne koła Campagnolo zniszczył to bym sklepał na miejscu. <br><hr>vlad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moje nie musiałyby być Campy - wystarczy że własnoręcznie robione - i już bym się mocno wkurzył.Komentatorzy napisał(a):Kurde jakby mi gamoń na motocyklu takie piękne koła Campagnolo zniszczył to bym sklepał na miejscu. <br><hr>vlad<br>
Może do klepania by nie doszło - zależy jescze czy bym mógł wstać - ale wiązankę "staropolską" to by usłyszał. I to porządną. A potem wycenę sprzętu który mi zniszczył.<br><hr>wertal
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Uwagę to odwraca laska wymachująca koszulką, a nie laska z aparatem.<br><hr>aparatKomentatorzy napisał(a):Głupoty piszecie. Laska z aparatem odwróciła jego uwagę<br><hr>JacekBari<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
buahahah, byś leżał i kwiczał, a jakbyś fiknął to byś z motocyklowego buta w czapke dostał.<br><hr>AKomentatorzy napisał(a):Kurde jakby mi gamoń na motocyklu takie piękne koła Campagnolo zniszczył to bym sklepał na miejscu. <br><hr>vlad<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jełop zesrał sie na winklu, usztywnił łapy i za wszelką cene próbował chyba ratować swoją dupę kosztem niczego nieswiadomych rowerzystów, tam nawet ostrego hamowania nie było a przedni hebel jeżeli musnąl dla spowolnienia to tylko wyprostował mu maszynkę<br><hr>piotras
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
JEszcze bronisz motocykliste? Ewidentnie jego wina. Jak sie jezdzic nie umie to co najwyzej na 125tce powinien posmigac, zeby sie nauczyc po zakretach jezdzic.<br><hr>trewqKomentatorzy napisał(a):Kurde jakby mi gamoń na motocyklu takie piękne koła Campagnolo zniszczył to bym sklepał na miejscu. <br><hr>vlad<br>Komentatorzy napisał(a):buahahah, byś leżał i kwiczał, a jakbyś fiknął to byś z motocyklowego buta w czapke dostał.<br><hr>A<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie, wsiadł matoł bez doświadczenia na moto i chciał powywijać po łukach<br><hr>aRtKomentatorzy napisał(a):Jełop zesrał sie na winklu, usztywnił łapy i za wszelką cene próbował chyba ratować swoją dupę kosztem niczego nieswiadomych rowerzystów, tam nawet ostrego hamowania nie było a przedni hebel jeżeli musnąl dla spowolnienia to tylko wyprostował mu maszynkę<br><hr>piotras<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Aha to teraz już wiem. Dzięki! Obiecuję, że dobrze wykorzystam tą wiedzę.<br><hr>JacekBariKomentatorzy napisał(a):Głupoty piszecie. Laska z aparatem odwróciła jego uwagę<br><hr>JacekBari<br>
Komentatorzy napisał(a):Uwagę to odwraca laska wymachująca koszulką, a nie laska z aparatem.<br><hr>aparat<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Kurde, gdyby mnie to spotkalo, to do konca zycia nie musial bym juz w bucie palcem kiwnac, o pracy nie wspomne. Odszkodowanie kilka milionow, chata na Florydzie lub Mexyku ( albo i dwie naraz ).
Tak to jast, jak ego przerasta umiejetnosci.

Tak to jast, jak ego przerasta umiejetnosci.

- Harakiri 7
- Bywalec
Miejmy nadzieję że cykliście się nic poważnego nie stało a komentujących tu PSEUDO motocyklistów-gimnazjalistów i innych troli forumowych, którzy to maja innych za nic i wydaje im się, że jeżdżąc motocyklem są tacy super proszę o opanowanie.<br><hr>CyklistaMotocyklista
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Straszne. Szczęście w nieszczęściu, że nie zabił rowerzysty ale z pewnością ten pierwszy rowerzysta solidnie ucierpiał. Niech to będzie nauczka dla nas wszystkich. Nie jesteśmy sami na drodze!!!<br><hr>Gnypek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
panie starszy wrzuć na luz bo Ci się nogawka w łańcuch wkręci. tutaj nikt nikogo nie obrażał a kolarz nie umar żeby traume wprowadzać. filmik jest jak najbardziej szkoleniowy w sensie jak nie jeździć a komentarze są jak najbardziej na miejscu.<br><hr>piotrasKomentatorzy napisał(a):Miejmy nadzieję że cykliście się nic poważnego nie stało a komentujących tu PSEUDO motocyklistów-gimnazjalistów i innych troli forumowych, którzy to maja innych za nic i wydaje im się, że jeżdżąc motocyklem są tacy super proszę o opanowanie.<br><hr>CyklistaMotocyklista<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Każdy pisze z własnego doświadczenia - mojej uwagi laska z aparatem nie odwraca. Ale jakbym zobaczył taką wymachującą koszulką to fiksacja wzroku gwarantowana.Komentatorzy napisał(a):Głupoty piszecie. Laska z aparatem odwróciła jego uwagę<br><hr>JacekBari<br>
Komentatorzy napisał(a):Uwagę to odwraca laska wymachująca koszulką, a nie laska z aparatem.<br><hr>aparat<br>Komentatorzy napisał(a):Aha to teraz już wiem. Dzięki! Obiecuję, że dobrze wykorzystam tą wiedzę.<br><hr>JacekBari<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
W komentarzach do filmu jest info, że rowerzyście nic się nie stało.<br><hr>OhhYeahKomentatorzy napisał(a):Straszne. Szczęście w nieszczęściu, że nie zabił rowerzysty ale z pewnością ten pierwszy rowerzysta solidnie ucierpiał. Niech to będzie nauczka dla nas wszystkich. Nie jesteśmy sami na drodze!!!<br><hr>Gnypek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Że nic się nie stało, to wątpię. Widać jak leci całą masą ciała na górną część kręgosłupa i kark. Jeśli wyszedł z tego kompletnie bez żadnego urazu, to jest niesamowitym farciarzem o ile w tej sytuacji w ogóle można mówić o farcieKomentatorzy napisał(a):Straszne. Szczęście w nieszczęściu, że nie zabił rowerzysty ale z pewnością ten pierwszy rowerzysta solidnie ucierpiał. Niech to będzie nauczka dla nas wszystkich. Nie jesteśmy sami na drodze!!!<br><hr>Gnypek<br>Komentatorzy napisał(a):W komentarzach do filmu jest info, że rowerzyście nic się nie stało.<br><hr>OhhYeah<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 7 gości