Kask do 500 zł
• Strona 1 z 1
Kask do 500 zł
Witam, poszukuję dla siebie kasku do około 500 zł. Jeżdżę Kawasaki er6f a więc interesują mnie kaski integralne.
Będzie to mój pierwszy kask w życiu a więc mam kilka dość istotnych dla mnie pytań.
1. Czy w tej cenie lepiej rozglądać się za nowymi czy też używanymi kaskami?
2. Czy kupując kask przez internet uwzględniając tylko obwód głowy jest duże ryzyko nietrafienia z rozmiarem?
3. Czy ceny w sklepach 'stacjonarnych' biją na głowę ceny ze sklepów internetowych? (wiem, że sklep sklepowi nierówny, jednak tak mniej więcej generalizując... kask ze sklepu int kosztujący 500 zł w sklepie będzie kosztował 550 czy 800 zł...)
4. http://www.defender-tour.pl/product-pol ... V-K-3.html co o nim myślicie?
Z góry dzięki za rady. Pozdrawiam serdecznie
Będzie to mój pierwszy kask w życiu a więc mam kilka dość istotnych dla mnie pytań.
1. Czy w tej cenie lepiej rozglądać się za nowymi czy też używanymi kaskami?
2. Czy kupując kask przez internet uwzględniając tylko obwód głowy jest duże ryzyko nietrafienia z rozmiarem?
3. Czy ceny w sklepach 'stacjonarnych' biją na głowę ceny ze sklepów internetowych? (wiem, że sklep sklepowi nierówny, jednak tak mniej więcej generalizując... kask ze sklepu int kosztujący 500 zł w sklepie będzie kosztował 550 czy 800 zł...)
4. http://www.defender-tour.pl/product-pol ... V-K-3.html co o nim myślicie?
Z góry dzięki za rady. Pozdrawiam serdecznie
- Champion
- Świeżak
1. Tylko i wyłącznie nowy
2. Kask należy przymierzyć, obwód głowy to nie wszystko, jeżeli mierzony kask na głowie okaże się dobry możemy sprawdzić cenę w sklepach internetowych i zamówić taki sam.
3. Akurat z tym to bywa różnie, czasem taniej w sklepie, czasem w przez internet.
4. Nie znam kogoś kto by użytkował to się nie wypowiadam.
2. Kask należy przymierzyć, obwód głowy to nie wszystko, jeżeli mierzony kask na głowie okaże się dobry możemy sprawdzić cenę w sklepach internetowych i zamówić taki sam.
3. Akurat z tym to bywa różnie, czasem taniej w sklepie, czasem w przez internet.
4. Nie znam kogoś kto by użytkował to się nie wypowiadam.
Niektóre chwile, zapomina się przez całe życie
-
power_bit - VIP Åšcigacz.pl
Dzięki za odpowiedź. W takim razie będę się rozglądał za nowym kaskiem. Co możecie polecić w cenie 500-600 zł? AGV k-3 wydaje się być ok, jednakże ludzie bardzo narzekają na zarysowania na szybce. Może znajdzie się coś ciekawego z Nolana, AGV albo innych marek? Bardzo proszę o opinie, za czym się rozglądać.
- Champion
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość