rieju ciezko jezdzi
• Strona 1 z 1
rieju ciezko jezdzi
Siemka,
Jestem posiadaczem rieju rr 50, ale pod koniec sezonu zaczol mi wariowac, mianowicie, sam nadawac obroty, tracic obroty mimo manetki na oporze.
Nasteonym problemem bylo odpalanie, chcialem pojezdzic ostatni raz, rieju nie chcialo mi odpalic, z pychu lapal, ale mimo nadawania obrotow przezemnie gasnol.
Dodam jeszcze, ze dawno nic nie bylo robione, w czesciach mechanicznych nic od kupna go nie robilem, mozecie mi mniej wiecej powiedziec co mam wymienic/wyczyscic?
Z gory dzieki
Pozdrawiam
Jestem posiadaczem rieju rr 50, ale pod koniec sezonu zaczol mi wariowac, mianowicie, sam nadawac obroty, tracic obroty mimo manetki na oporze.
Nasteonym problemem bylo odpalanie, chcialem pojezdzic ostatni raz, rieju nie chcialo mi odpalic, z pychu lapal, ale mimo nadawania obrotow przezemnie gasnol.
Dodam jeszcze, ze dawno nic nie bylo robione, w czesciach mechanicznych nic od kupna go nie robilem, mozecie mi mniej wiecej powiedziec co mam wymienic/wyczyscic?
Z gory dzieki
Pozdrawiam
- HuboO
- Świeżak
no to wyczysc gaxnik. wymien swiece i filtr powietrza.
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości