[Aktualności] Kontrola policyjna - motocyklem do...
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Złożyć doniesienie i niech się tłumaczy. Niby ani chwały, ani pieniędzy z tego nie będzie ale się przynajmniej nauczy, a może mu po premii przejadą dla opamiętania.<br><hr>Pierzak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Możliwe że był to policjant który sam chciałby kupić podobne moto, ale fakt faktem za odcięcie bez zgody właściciela powinien dostać w ryj ;]<br><hr>Trojan
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
na tyle kocham policje, ze jadac motocyklem jeszcze nigdy nie przeszlo mi nawet przez mysl aby sie zatrzymac...<br><hr>matys2031
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Polać matysowi !Komentatorzy napisał(a):na tyle kocham policje, ze jadac motocyklem jeszcze nigdy nie przeszlo mi nawet przez mysl aby sie zatrzymac...<br><hr>matys2031<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Pewnie stary ubek.<br><hr>xKomentatorzy napisał(a):I dlatego kupuje GoPro żeby nie było cudów, w taki m wypadku to on nic nie zrobi. Jak mam to na kamerze. Jeżeli ta sytuacja była w miescie monitorowanym to skierował bym sprawe do sądu o nadużycie władzy.<br><hr>michal07901<br>Komentatorzy napisał(a):no niestety GoPro nic ci nie da. chyba że będziesz miał odpowiednie homologacje i certyfikaty, że nagranie z tego urządzenia może służyć jako dowód. takie mamy prawo w naszym "wspaniałym" kraju.<br><hr>cyp<br>Komentatorzy napisał(a):Nie musisz mieć żadnych certyfikatów jezeli jest to kamera to ma numer fabryczny i to wszystko , wtedy zwykły donos obywatelskiWiem bo jest taki dziadek w łodzi który kameruje kierowców a pozniej chodzi na komisariat i na tej podstawie po opisie godziny i daty karaja kierowców mandatami ;to za pasy to za telefon to za jazdde na czerwonym, rozumiesz...chodzi i podpierdala
Czyli Go Pro tez można. Pozdrawiam<br><hr>Miras<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
niestety to nie bajka a fakt
bo to ja miałem taka przygode. Nie bylem do konca bez winy bo ten kapec z tylu prawei jak kolano i nie wojowalem, poprostu szczeka opadla jak zobaczylem co robi, na komendzie nastepnego dnia policjanci stweirdzili ze przy kontroli moga zrobic wszystko poniewaz w tej calej ustawei czy gdzie tam jest napisane ze policjant ma skontrolowac stan techniczny a nie jest napisane jak to zrobi, wiec moze wszystko jezeli uzna ze to jest mu potrzebne wlasnie do sprawdzenia podzespolow motocykla...<br><hr>wesel24

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jak to wszystko? I te kropki... Rozumiem, że dumę i cnotę także Ci odebrał!?Komentatorzy napisał(a):ojej ,ale bajka....a mnie to policjant zabrał wszystko...<br><hr>left4dead<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 2 gości