[Aktualności] Szalona jazda na Kawasaki ZX-10R
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Szalona jazda na Kawasaki ZX-10R
Dyskusja na temat: Szalona jazda na Kawasaki ZX-10R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szalona jazda na Kawasaki ZX-10R
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Szalona jazda na Kawasaki ZX-10R
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jedna pomyłka, nieuwaga i gościu leży. To nie jest tor więc i o zwierzaczka nie trudno. Przy takiej prędkości trup a następnie media robią o nim krytyczny reportaż psując opinię tym, którzy jeżdżą powoli i bezpiecznie. Po każdym takim reportażu przez następne 2 tygodnie słyszę bluzgi w moją stronę, podpisane "Dawca" - Jakiś tydzień temu był właśnie reportaż o śmierci motocyklisty po zderzeniu z sarną. Teraz nie wiadomo czyja wina jest większa. Mediów czy martwego<br><hr>Ormus
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To samo można powiedzieć o wyścigach TT. Że to nie tor i o zwierzaczka nietrudno. Nie wiem czy zauważyłeś ale droga była zamnknięta, więc zakladając, że ją legalnie zamknęli to nikt nie powinien się czepiać, że to co robią jest niebezpieczne.<br><hr>sojers1Komentatorzy napisał(a):Jedna pomyłka, nieuwaga i gościu leży. To nie jest tor więc i o zwierzaczka nie trudno. Przy takiej prędkości trup a następnie media robią o nim krytyczny reportaż psując opinię tym, którzy jeżdżą powoli i bezpiecznie. Po każdym takim reportażu przez następne 2 tygodnie słyszę bluzgi w moją stronę, podpisane "Dawca" - Jakiś tydzień temu był właśnie reportaż o śmierci motocyklisty po zderzeniu z sarną. Teraz nie wiadomo czyja wina jest większa. Mediów czy martwego<br><hr>Ormus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Idź się turlać pod MC donalda na swojej armaturzeKomentatorzy napisał(a):Jedna pomyłka, nieuwaga i gościu leży. To nie jest tor więc i o zwierzaczka nie trudno. Przy takiej prędkości trup a następnie media robią o nim krytyczny reportaż psując opinię tym, którzy jeżdżą powoli i bezpiecznie. Po każdym takim reportażu przez następne 2 tygodnie słyszę bluzgi w moją stronę, podpisane "Dawca" - Jakiś tydzień temu był właśnie reportaż o śmierci motocyklisty po zderzeniu z sarną. Teraz nie wiadomo czyja wina jest większa. Mediów czy martwego<br><hr>Ormus<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście chłopaki, jeździć możecie jak tylko chcecie. Tego wam zabronić nie mogę i nie zamierzam. Tak, jeżdżę powolutku jeśli hejt kolegi o McDonaldzie do tego podbijał. Po prostu uważam, że do takiej jazdy są tory a nie zamknięte odcinki drogi. Na torze są specjalne ubezpieczenia i zabezpieczenia. Nawet jeśli ktoś się zabije, choć to bardzo mało prawdopodobne, to nikt nie będzie znowu robił z nas dawców<br><hr>OrmusKomentatorzy napisał(a):Jedna pomyłka, nieuwaga i gościu leży. To nie jest tor więc i o zwierzaczka nie trudno. Przy takiej prędkości trup a następnie media robią o nim krytyczny reportaż psując opinię tym, którzy jeżdżą powoli i bezpiecznie. Po każdym takim reportażu przez następne 2 tygodnie słyszę bluzgi w moją stronę, podpisane "Dawca" - Jakiś tydzień temu był właśnie reportaż o śmierci motocyklisty po zderzeniu z sarną. Teraz nie wiadomo czyja wina jest większa. Mediów czy martwego<br><hr>Ormus<br>Komentatorzy napisał(a):To samo można powiedzieć o wyścigach TT. Że to nie tor i o zwierzaczka nietrudno. Nie wiem czy zauważyłeś ale droga była zamnknięta, więc zakladając, że ją legalnie zamknęli to nikt nie powinien się czepiać, że to co robią jest niebezpieczne.<br><hr>sojers1<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Adrenalina! Niezbędna do życia dla niektórych. Jedni się wspinają bez asekuracji, inni skaczą na bungee, jeszcze inni preferują cuckold, a Ci zap%$#dalają. Ot cała filozofia. Nie oceniam - staram się odpowiedzieć na pytanie.<br><hr>Tygrys BrownKomentatorzy napisał(a):I po chooy tak zap%$#dalać??<br><hr>nerka<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
tylko ze tor w polsce zjebanej jest tylko0 jeden i miliard oswiadczszen potrzebne jest zeby tam wjechac...<br><hr>yzfKomentatorzy napisał(a):Jedna pomyłka, nieuwaga i gościu leży. To nie jest tor więc i o zwierzaczka nie trudno. Przy takiej prędkości trup a następnie media robią o nim krytyczny reportaż psując opinię tym, którzy jeżdżą powoli i bezpiecznie. Po każdym takim reportażu przez następne 2 tygodnie słyszę bluzgi w moją stronę, podpisane "Dawca" - Jakiś tydzień temu był właśnie reportaż o śmierci motocyklisty po zderzeniu z sarną. Teraz nie wiadomo czyja wina jest większa. Mediów czy martwego<br><hr>Ormus<br>Komentatorzy napisał(a):To samo można powiedzieć o wyścigach TT. Że to nie tor i o zwierzaczka nietrudno. Nie wiem czy zauważyłeś ale droga była zamnknięta, więc zakladając, że ją legalnie zamknęli to nikt nie powinien się czepiać, że to co robią jest niebezpieczne.<br><hr>sojers1<br>Komentatorzy napisał(a):Oczywiście chłopaki, jeździć możecie jak tylko chcecie. Tego wam zabronić nie mogę i nie zamierzam. Tak, jeżdżę powolutku jeśli hejt kolegi o McDonaldzie do tego podbijał. Po prostu uważam, że do takiej jazdy są tory a nie zamknięte odcinki drogi. Na torze są specjalne ubezpieczenia i zabezpieczenia. Nawet jeśli ktoś się zabije, choć to bardzo mało prawdopodobne, to nikt nie będzie znowu robił z nas dawców<br><hr>Ormus<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
przecieŻ sezon sie jeszcze nie zaczĄŁ. ciekawe gdzie on ma takĄ pogodę! to musi byĆ fotoszop!<br><hr>Kacza
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
co ty dupisz ? !<br><hr>WronekKomentatorzy napisał(a):przecieŻ sezon sie jeszcze nie zaczĄŁ. ciekawe gdzie on ma takĄ pogodę! to musi byĆ fotoszop!<br><hr>Kacza<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jak to sie puszcza ?<br><hr>SiaraKomentatorzy napisał(a):przecieŻ sezon sie jeszcze nie zaczĄŁ. ciekawe gdzie on ma takĄ pogodę! to musi byĆ fotoszop!<br><hr>Kacza<br>Komentatorzy napisał(a):co ty dupisz ? !<br><hr>Wronek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl