Drugi motocykl, dylemat...
• Strona 1 z 1
Drugi motocykl, dylemat...
Witam. Mam 187 cm wzrostu i 80 kg wagi. Szukam motocykla podobnego do Thundercata i nie mogę nic ciekawego znaleźć. Moglibyście mi coś doradzić? Budżet około 7 tysięcy.
Nie interesują mnie enduro. Wolałbym sport lub ewentualnie turystyk. Osiągi itp. mogą być podobne do Thundercata. Z góry dzięki za porady, gdyż patrze i patrzę i błądzę coraz bardziej.
Nie interesują mnie enduro. Wolałbym sport lub ewentualnie turystyk. Osiągi itp. mogą być podobne do Thundercata. Z góry dzięki za porady, gdyż patrze i patrzę i błądzę coraz bardziej.
- 7tomas7
- Świeżak
O ThunderRace słyszałem, czytałem i są negatywne opinie. Ogólnie wolałbym coś wolniejszego niż litry. Fazera ciężko za 7500zł będzie kupić ( ładnego ). Honda F3 nie będzie mała? Motocykle VFR 750 na aukcjach są tak z 1996 roku, trochę starawe. Właśnie kota mam z 1996 roku i tych rys jest pełno. CBR 1000F to też litr, więc raczej odpada i wygląda masywnie, a moje umiejętności jazdy nie są na wysokim poziomie, fajnie by było, aby się łatwo kierowało. Może do 8 tys. zł będę mógł dojść.
Aby być miłym, nie muszę mieć wykształcenia.
- 7tomas7
- Świeżak
Zastanów się czy naprawdę chcesz jakiegoś ciężkiego staruszka, ani to ekonomiczne, ani szczególnie przyjemne w użytkowaniu. Nie wiem wprawdzie czym jeździłeś wcześniej, ale może lepszym wyjściem, zamiast starożytnych 600, będzie SV-ka. W tej cenie dostaniesz gaźnikową wersję w świetnym stanie(mi udało się znaleźć nawet wtrysk w bardzo dobrym stanie, ale trafiłem jedną na milion okazję), i jeszcze zostanie na inne wydatki. SV jest lekka, zgrabna, przyjemna w użytkowaniu, i jednocześnie odpowiednio mocna - a jeśli używasz motocykla głównie w mieście, jest dużo lepszym wyborem od czterocylindrówek. Polecam
SV 650
-
theriddlen - Świeżak
theriddlen ma racje, jest bardzo zgrabna i lekka co pomaga przy manewrach, pozatym, jest piękna, mało pali Dostępne są też akcesoryjnie boczne owiewki
Motocykle sportowe sÄ… do jazdy sportowej, a nie do nauki.
-
SkoQ - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Chcę kupić motocykl - kat A
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości