Trudne Sprawy - w wykonaniu forumowych histeryków
cos bym napisał ale sie powstrzymam
a tak zmieniajac temat ogladal ktos american horror story ? ja wczoraj obczaiłem kilka odcinkow i dzisiaj w pracy zdychalem z niewyspania ;d

-
nabudi - Bywalec
a pan jaki miał skrypt?
jak jaki skrypt?
no na zaliczenie?
y?
no to... usuwanie plików o dowolnym rozszerzeniu z dowolnego katalogu.
#! /bin/bash
find $1 -type f -name *.$2 -print -exec rm -f {} \;
dobrze, dziekuje
real?xD politechnika, poziom 0.
boshi, dostał warna tego 2giego nie za edycje, ale za zagwiazdkowany wulgaryzmy, a 3ciego (i bana) za edycje.
jak jaki skrypt?
no na zaliczenie?
y?
no to... usuwanie plików o dowolnym rozszerzeniu z dowolnego katalogu.
#! /bin/bash
find $1 -type f -name *.$2 -print -exec rm -f {} \;
dobrze, dziekuje
real?xD politechnika, poziom 0.
boshi, dostał warna tego 2giego nie za edycje, ale za zagwiazdkowany wulgaryzmy, a 3ciego (i bana) za edycje.
- Kaai
- Mieszkaniec forum
Dobra, może któryś z was mi powie czemu mój laptop podjął bunt. Zasięg wifi mam, wszystkim wszystko działa, a mi co chwilę internet rozłącza. Muszę wyłączyć kartę sieci bezprzewodowej i włączyć i przez chwilę znowu działa. 

-
froeverfree - Świeżak
o5lgratis napisał(a):Niektórzy admini na tym forum są jak kontrolerzy z filmu JOB zawsze chcieli czuć władzę.A tak apropos działania forum, kolejny z moich tematów został usunięty, nie wiem czy mam takie smutne posty czy może nikomu nie potrzebne, ale jeśli piszę jakiś temat to po to żeby się czegoś dla mnie ważnego dowiedzieć.
A i nie kumam czemu jeden urzytkownik za "ja pier*dole" dostaje bana a drugi który pisze WTF co jak może admin nie wie znaczy what the fuck czyli co jest kur*wa, nie dostaje."Co jest kur*wa" chyba też nie należy do przyjętych zasad netykiety?
To przewiń do góry, przeczytaj ten post, zarejestruj dwa ostrzeżenia, które dostał i się zastanów jeszcze raz za co Krmtzzz został zbanowany. Po to moderatorzy mają przycisk PW i podane dane kontaktowe żeby do nich się odezwać jeśli czegoś nie rozumiesz lub nie wiesz za co poleciał Twój post. Jak chcesz zabłysnąć jako buntownik przeciwko władzy to odsyłam na onet do działu polityka. Mimo, że bardzo się starasz, to ostrzeżenia nie dostaniesz. Zresztą za bluzgi nigdy nie daję.
Michał
Myślę że każdy motocyklista ma coś w sobie z buntownika, a nie buntuje się przeciwko władzy tylko głupocie i arogancji.Ważniejsze było pytanie dla czego niektóre tematy zostają usówane mimo że dalej są "aktualne"?Piszę tutaj gdyż kiedyś zapytałem któregoś z adminów i nie otrzymałem odpowiedzi,dziś sytuacja się powtarza dlatego też zadaje pytanie na forum.
GSF400
-
o5lgratis - Świeżak
froeverfree napisał(a):Dobra, może któryś z was mi powie czemu mój laptop podjął bunt. Zasięg wifi mam, wszystkim wszystko działa, a mi co chwilę internet rozłącza. Muszę wyłączyć kartę sieci bezprzewodowej i włączyć i przez chwilę znowu działa.
Też tak mam. Rok megaaktywności słonecznej
GSF400
-
o5lgratis - Świeżak
senekkorzenna napisał(a):Wiecie co? Wy jesteście nie reformowalni i jesteście mistrzami prowokacji.
Gdybyście byli tacy pełni pomysłów w działach technicznych to forum uchodziło by za "forum specjalistów"
Już nie będę dawał ostrzeżeń za wulgaryzmy tylko podejdę do tego z humorem.
No to miłej zabawy.
Hyde Park se zbanuj .
-
amahay - Stały bywalec
-
froeverfree - Świeżak
froeverfree napisał(a):Taa.. widocznie był przywiązany do tych wszystkich wirusów, których śmiałam się pozbyć
Ej mam od 2 dni to samo w 3 laptopach ... W macu jeszcze co jakiś czas hula godzinkę , ale na dwóch windowsach współlokatorek się wyłącza . Stacjonarny w8 na kablu działa bez przerwy . a wifi coś niśtfersztejen .
-
amahay - Stały bywalec
nabudi napisał(a):cos bym napisał ale sie powstrzymama tak zmieniajac temat ogladal ktos american horror story ? ja wczoraj obczaiłem kilka odcinkow i dzisiaj w pracy zdychalem z niewyspania ;d
Nie słyszałem nawet o tym, o czym to?
Ja teraz wróciłem do Rodziny Soprano, sezon 3.
-
Walenty - Moderator
właśnie na telefonie mi działa jak się do tej samej sieci podłączam.. Robi mi się tak właściwie od czasu formatowania.. Chyba faktycznie się obraził czy coś
Fzr, widzisz jaka to ja niedobra jestem..

Fzr, widzisz jaka to ja niedobra jestem..

-
froeverfree - Świeżak
i tak ja miałem gorzej ;d bo mi znikło konto xd ale jesteśmy z Tobą teraz Ty powalcz z reżimem ;d
-
nabudi - Bywalec
Krmtzzz2 napisał(a):Konta nie usunął, progress widzę :d jednak niektórzy uczą się przez całe życie. 2 tygodniowy ban w zamian za koniec spin o zakryte przekleństwa... dobRy deal :d
Mozna by rzec, ze historia lubi sie powtarzac.
6. W przypadku podjęcia prób logowania się przez użytkownika na forum pod inną tożsamością nowe konto zostaje usunięte a okres zablokowania pierwotnego konta zostaje przedłużony o miesiąc,
To by bylo 2tygodnie+1miesiac
Zmieniajac temat, -10 ... slonce spalilo mnie na max-a, 7 godzin w samej koszulce na dworze i jeszcze sie spocilem. Ale piekna zima. Sniegu doslownie po pas, niestety nie moglem zrobic zdjecia bo telefon byl w spodniach, czytaj pod sniegiem
Tysiąc serc jedno bicie one direction ponad życie
-
rosiboj - Moderator
Rosiboj napisał(a):Zmieniajac temat, -10 ... slonce spalilo mnie na max-a, 7 godzin w samej koszulce na dworze i jeszcze sie spocilem. Ale piekna zima. Sniegu doslownie po pas, niestety nie moglem zrobic zdjecia bo telefon byl w spodniach, czytaj pod sniegiem
Gdzież to balujesz?
U mnie wciąż delikatnie na minusie, sporo śniegu. A to niemal kwiecień.
-
Walenty - Moderator
Krmtzzz2 napisał(a):Konta nie usunął, progress widzę :d jednak niektórzy uczą się przez całe życie. 2 tygodniowy ban w zamian za koniec spin o zakryte przekleństwa... dobRy deal :d
Coś jest w tym forum że każdy narzeka ale dnia bez niego się nie da wytrzymać

-
amahay - Stały bywalec
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości