Zobacz wÄ…tek - 14 lipca motocyklem do polski (prze Alpy)
NAS Analytics TAG

14 lipca motocyklem do polski (prze Alpy)

Forum polskich motocyklistów za granicą
_________

Postprzez rookie » 29/5/2007, 12:34

dzieki, zobaczymy jak to wyjdzie. jestescie pewni ze taka trase zrobicie w tak krotkim czasie? sprawdzaliscie po ilu kilometrach dopada was zmeczenie?

w kazdym razie, 22 czerwca bede zdawal prawko (jezdze poki co z "L") dopiero zaleznie od wyniku bede mogl cos ustalac (albo trase i termin motocyklem:) albo kupic bilety na samolot :( )
rookie
Świeżak

Postprzez TTomas » 30/5/2007, 11:00

Powodzenia chłopaki. Ja już mam przejazd irl - pol zaliczony i marzy mi sie kolejna...
Speed kills, so you are looking for a dead man.
--==Kawasaki ZX9R==--
TTomas
Świeżak

Postprzez johnmichael » 30/5/2007, 19:42

TTomas napisał(a):Powodzenia chłopaki. Ja już mam przejazd irl - pol zaliczony i marzy mi sie kolejna...

przejechales z polski do irlandii?opowiadaj i to ze szczegolami.jakies klopoty?
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez TTomas » 31/5/2007, 00:18

z irlandii do polski. nie było żadnych kłopotów, jakiś odwołany prom tylko i opóźnienie z tym związane. Tak to Irlandia, Anglia, Francja, Belgia, Holandia, Niemcy i wreszcie polska po 36 godzinach powiem że ostrej jazdy, tyłek i łapy miałem deczko odparzone :twisted: najgorszy był ciągły deszcz w Londynie. Tak jakoś popadło, komórka mi siadła przez ten deszcz :evil:. Jechałem sam, jak najszybciej do polski. Nie zwiedziłem za wiele :roll: zresztą samemu nie było większego sensu, szkoda trochę.
Speed kills, so you are looking for a dead man.
--==Kawasaki ZX9R==--
TTomas
Świeżak

Postprzez Sylwoo » 31/5/2007, 09:46

jeżeli wszystko pójdzie dobrze, czyt.oddadzą mi prawko :) to jadę na moto 30 czerwca lub 1 lipca. Jeżeli nie odzyskam prawka do tego momentu będe musiał poleciec samolotem co mi całkowicie nie pasuje :/. Miejsce docelowe to Kraków i planuje zrobic traske w ciągu doby. Jeżeli jest ktoś chętny na przyłączenie się to niech pisze na pw lub gg.

Pozdro1000
Motocykl to największy wibrator jaki można wcisnąć kobiecie między uda :)) | | http://www.plymouthmcc.org.uk/ | http://www.bikepics.com/members/motonit/
Sylwoo
Świeżak

Tour de Europe:)

Postprzez orzech69 » 10/6/2007, 10:26

Ja wraz z moja dziewczyna i Bandziorkiem 1200N wyruszamy 3 lipca do Polski z tym ze okrezna droga:D tzn Francja, Hiszpania, Wlochy, Wenecja, Austria, Czechy i Polska. trasa ma okolo 4500 kilometrow, szacunkowo potrwa minimum 16 dni, koszt na dwie osoby z wszystkim wyliczilismy 1000 funtow z zapasem:) spac bedziemy na campingach pod namiotem no i ogolnie to juz nie mozemy sie doczekac:D moto przygotowane juz jest tylk musi przejsc serwis a potem juz tylko czekamy i w droge:)
orzech69
Świeżak

Postprzez orzech69 » 10/6/2007, 15:59

A tak na marginesie moze ktos chcialby sie dolaczyc??? pozdrawiam
orzech69
Świeżak

Postprzez johnmichael » 11/6/2007, 20:19

tak.wysypalem sie na calej lini, niestety :(.jezeli uda mi sie jakims codem prawko otrzymac do tego czasu to pojade, chocby sam.ale szczerze sie nie nastawiam bo lepiej byc mile zaskoczonym niz obudzic sie z reka w nocniku i biadolic ze sie nie udalo

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Sylwoo » 14/6/2007, 10:39

ja też się wysypałem :(, lecę samolotem. Zdecydowałem się sprzedac moje baby i kupic auto albo dużego nakeda. Kurs Rider Risk zaliczyłem i dziś przyszło pocztą moje prawko :). Poza tym byłem No 1, pierwszy polak na tego rodzaju kursie w całej UK :). Drogie wyróznienie ale zawsze coś :))
Motocykl to największy wibrator jaki można wcisnąć kobiecie między uda :)) | | http://www.plymouthmcc.org.uk/ | http://www.bikepics.com/members/motonit/
Sylwoo
Świeżak

Postprzez johnmichael » 16/6/2007, 21:52

to ty afta nie kupuj.z kim ja ty smigac bedepo urlopie.kupuj ta xjr-ke i bedzie git.

chyba moze mi sie udac z tym prawkiem.dzis zalatwilem sobie praktyczny wiec jest gites.teraz wszystko w moich rekach.juz sie ciesze bo moze sie udac moje drogie marzenie.

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Kudi32 » 17/6/2007, 10:14

johnmichael napisał(a):to ty afta nie kupuj.z kim ja ty smigac bedepo urlopie.kupuj ta xjr-ke i bedzie git.

chyba moze mi sie udac z tym prawkiem.dzis zalatwilem sobie praktyczny wiec jest gites.teraz wszystko w moich rekach.juz sie ciesze bo moze sie udac moje drogie marzenie.

pozdrawiam

to do polski jedziesz smialo na moto teraz?
GSX R600 K4
jak masz dziewczyne (zone)to nie masz motoru
a jak masz motor to masz wiele dziewczyn!!!!!!!
Kudi32
Świeżak

Postprzez johnmichael » 17/6/2007, 11:05

no jesli zdam te testy to oczywiscie ze jade.13 w piatek wyjezdzam do londynu, a 14 do polski.sam czy z chlopakami ale jade, jak to prawko dobrze pojdzie

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez orlik1981 » 18/6/2007, 07:56

no rade dam :D ale zmienimy trase, trzeba sie spotkac i obgadac co i jak
eagle
GSX-R 600 K6
orlik1981
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez johnmichael » 18/6/2007, 19:24

hehehe :D. ja zawsze wszystko pod gorke robie:0 taki juz moj urok.ale tez mam nadzieje ze mnie nie spotka wyciaganie gumy przy wszystkich :P

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez orlik1981 » 2/7/2007, 19:13

Reaktywacja.

Dobra zmiana planów, jednak pojedziemy przez Alpy do Polski, trasa zmieniona na:
Dover; Calais oczywiście spotykamy się na promie potem tniemy na Remi (autostradą)z Remi chcemy zjechać na drogi kategorii D w sensie drogi podrzędne żeby nie było nudno, i polecimy takimi drogami do Strasburga, potem na Zurych, wtedy zacznie się najlepsze Alpy. Następnie śmigamy na Salzburg, Brno, no i Polska. Co do spania to jedziemy na tak zwaną pałę będziemy się martwić po drodze gdzie się przekimać.
Jeśli ma ktoś ochotę dołączyć się do mnie i Eneasza to zapraszamy.

zmiana trasy podyktowana jest checia przezycia czegos wiecej niz sluchania swojego silnika przez 24 godziny pracujacego na 8 tysiacach obrotow i torturach tylka
eagle
GSX-R 600 K6
orlik1981
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez johnmichael » 16/3/2008, 11:57

odswierzam temat na ten nowy 2008 rok.
termin urlopu mam juz zaklepany,prawko dawno w kieszeni.nadzieje na nowe moto (BMW F800GS).termin to wyjazd z Plymouth do Londynu w czwartek 10 lipca, a z Londynu juz kierunkujac sie na Polske wczesnie rano wyjachac.tym razem zadne alpy czy jakies urozmaicenie trasy nie wchodza w gre.liczy sie tylko by dostac sie w miare szybko do polski bez udziwniania.bede jachca ja i moja kobitka. pisze sie ktos jeszcze chetny w takim terminie?

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez Cathmeifucanski » 22/3/2008, 22:40

Heh. Ja tam bym posluchal twojego kolegi eneasza i wybral "trase" strzala do PL da tobie tylko satysfakcje z czasu przejechania a od granicy zdziwisz sie.. wspominam dobre rady i mam je zaadoptowane wiec tego samego bledu juz nie popelnie... ale co tam smigaj jak masz kondyche do tego.. pzdr.
VFR 800
Cathmeifucanski
Świeżak

Postprzez michal-wi » 23/3/2008, 18:23

siemankooo jaki jest przyblizony koszt przejazdu na mato z W B do polandu ??
michal-wi
Świeżak

Postprzez johnmichael » 24/3/2008, 13:31

siadasz na google i szukasz sobie przejazdow promowych i tak dalej.chyba wiesz ile Ci moto pali.sprawdz sobie ile to jest kilometrow i bedziesz mial koszt przejazdu

cathmeifucanski ja nie jade by miec przygode po drodze tylko po to by dotrzec do polski w miare szybko i spokojnie.w polsce bede mial wakacje

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Postprzez johnmichael » 28/3/2008, 17:08

a pomyslales o tym ze jak nie mam prawka na samochod, a juz tym bardziej nie mialbym od kogo porzyczyc fury w polsce?to ,ze jade motocyklem laczy sie z tym ze unikne proszenia sie o to by mnie ktos wiecznie gdzies wozil.
poza tym, liczysz sie jako te 50 osob?bo ja znam kilka osob ktore co rok jada na moto do polski.poza tym moto mam po to by nim jezdzic, a nie po to by stalo w garazu przykryte pokrowcem i czekalo na lepsze czasy...
mam zamiar zatrzymac sie w londynie na noc jak juz bede jechac do polski, wiec mozesz wpasc na swojej CBR125 i omowimy sobie temat

jaki moge miec problem z bagarzem?laduje wszystko w sakwy i juz?gdzie Ty widzisz problem?

pozdrawiam
johnmichael
VIP Åšcigacz.pl

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Emigranci Ścigacz.pl

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê